QUOTE(charisma212 @ 2009 02 06, 19:07)
nu va, po priaugintu ataugo mano blakstienytes ir tikrai supratau, kad jau nebeklijuosiu ju sau

nenoriu

mano pacios ilgokos, riestos

be to, visos kosmetologes, su kuriom kalbejau, puse lupu vis tiek sako, kad ka ir ka besakytu, tie klijukai yra blogis pacioms akytems, gleivinei ir t.t. ir kad ir sako, kad testuota ir t.t.

tie garai nuo klijuku, patys klijai tikrai veikia akis

iskart pasakau, kad nepradekite irodinet, kad taip nera - cia toms, kurios tuo uzsiima ir priaugina klientems blakstienas
Bent as niekados nesakiau, kad taip nera. Kaip bebutu klijai yra klijai, ne vitaminai. I kliju sudeti ieina akrilas. Man atrodo visi zinom kas tai per daiktas

. Voko odai kenkia jeigu klijuoti balsktiena prie pat odos. Akims nekenkia, nes jos buna uzmerktos. Bent tikrai nedaugiau, nei kai viksta nagu priauginimo procedura

. Dar, klijai klijams nelygus. Akrilo kiekis skiresi, nors bet kokiu atveju jo yra.
Kaip jau rasiau, bet kokia grazinimosi procedura reikalauja auku. Kiekvienas apsisprendzia ar jam to reikia , ar ne. Zinoma turint geras, tankias ir ilgas blakstienas nesiauginciau ir nesvarbu kad patogu ir sutaupote laika.. Ne karta atkalbinejau klientes, kuriu blakstienos tikrai geros.. Arba siulau prisiauginti vienam kartui, grinai pabandimui. Taip pat ikalbineju, kad padarytu pertrauka ir leistu blakstienoms pailseti, bet nevisada iseina atkalbeti

. Merginos, kurios turi prastas blakstienas nenori atsisakyti juodu, ilgu ir tankesniu. Kiekvieno teise rinktis.