Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnams duodami žmonių vardai

QUOTE(žostautė @ 2008 08 13, 11:07)
Tai kad ir žmonės dabar keistais vardais vadinami... Labai apsitrynusi takoskyra būna tarp žmogiško ir šuniško vardo...

Teko girdėti, kaip žmonės, išgirdę mano šuns vardą (Bruknė) pasakė, kad tai būtų gražus vardas mergaitei  ax.gif

Pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(galinike @ 2008 08 15, 23:10)

Pirmam ar antram teiginiui? smile.gif
Atsakyti
nežinau net. kaimynės šuns vardas urtė... nuprotėjimas kažkoks..
Atsakyti
o man visai nieko 4u.gif
o kodel zmones duoda gyvunu vardus? visada vardas Dzilda buvo suns vardas, o dabar pasidare zmogaus, tas pats ir su Berta ax.gif ir apskritai yra tokiu vardu kada sunku atskirti kada vardas yra zmogaus, o kada gyvuno.
kaime yra kaciukas vardu Dainius ir jam labai limpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtauteJ @ 2008 10 18, 20:29)
nežinau net. kaimynės šuns vardas urtė... nuprotėjimas kažkoks..

aš tokio vardo net gyvūnui neduočiau blush2.gif hihihi.gif o gal kam juokingas buvo ir davė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 06, 21:47)

savo suniukus buvau pavadinus: Mika,Ciakis,Naiku smile.gif taip turejau ziurkena vardu Etna smile.gif

Na o aš pažystu ir Naiką ir Etną - žmones smile.gif ir ką .... iš tikrųjų dabar nelabai atskirsi kur žmogui , kur gyvūnui vardas . Na seniai pažinojau šunis Fredos ( tada skambėjo kaip sekcijos vardas ) , Nordo , Osto, Vesto ( pagal angliškas jų reikšmes ) ir visokiausių angliškų vardų - Čildų - Džildų , Oliverių , Grandu ,Arielių
Na ir nesiruošiu jaustis kalta - kad pvz kažkas savo vaiką pavadina- Grantu
ar Ariele - turiu realius pvz.
Dabar savo mažių šunių pavadinau -Maksu ( dičkis turėtu but ) - nu ir ką , savo aplinkoj nei vieno berniuko, ar vyro Makso ( Ne Maksimo ) vardu nežinau . Man Maksas - vardas mano šuniui .
Atsakyti
Seip man tai nelabai grazu gyvunai su zmoniu vardais , bet kad dabar ir zmoniu vardai labai jau keisti.
Atsakyti
QUOTE(Sogettene @ 2008 10 20, 13:04)
Seip man tai nelabai grazu gyvunai su zmoniu vardais , bet kad dabar ir zmoniu vardai labai jau keisti.

Pritariu, vieni pažįstami laiko kalaitę Aurą doh.gif , o štai antrieji pavadino sūnelį Toru rolleyes.gif . Nežinau gal aš ir sanamadė, bet Toras man asocijuojasi su šuns vardu.
Atsakyti
neeeeeeeeeee, tikrai esu prieš žmonių vardus šunims schmoll.gif
Atsakyti
Mano šunytės vardas Tita.
Atsakyti
Man kažkaip neskauda. ax.gif Pati nevadinčiau. Nebent kokį užsinietišką ;D.
Draugė augina šunį vardu Aleksu. Dar pažystu kalytę vardu Ieva. doh.gif
Atsakyti
Savo žiurkytę pavadinome Zita. Prašome neįsižeisti vardo savininkių 4u.gif . Čia dėl Vytauto Landsbergio jaunesniojo pasakos apie ,,pelytę Zitą". Ši pasaka yra mūsų mėgstamiausia iš visų jo kūrinių. Tai mes su meile taip ir pavadinome.
Atsakyti