vykdyti žmonos nurodymus ir visks bus narmaliai

na ką pradėjau pats gamintis valgyt, lygintis marškinius, plaut indus...su indaplove ir viską paduot
 šiaip darbų po darbo nebūna maža.... kai pradedu kažką daryti tai matau darbus bent jau 5 į priekį
 šiaip darbų po darbo nebūna maža.... kai pradedu kažką daryti tai matau darbus bent jau 5 į priekį  

, ir myliu savo vaika, ir visai nenoriu tureti salto ir rustaus vyro ivaizdzio.. Na gal siek tiek vyriskai santurus... Tai butu idomu ir su kitais panasiais susitikti.
, ir myliu savo vaika, ir visai nenoriu tureti salto ir rustaus vyro ivaizdzio.. Na gal siek tiek vyriskai santurus... Tai butu idomu ir su kitais panasiais susitikti.

) ir t.t. Šiaip man trūko pagalbos, nes kai tik tėvelis pamatė, kad išmokau tvarkytis viena, tai ir "nesikišdavo". Sakydavo, tai kad tu viską puikiai pati sugebi, aš kaip jau ir nereikalingas
 ) ir t.t. Šiaip man trūko pagalbos, nes kai tik tėvelis pamatė, kad išmokau tvarkytis viena, tai ir "nesikišdavo". Sakydavo, tai kad tu viską puikiai pati sugebi, aš kaip jau ir nereikalingas  

)))) . Paskola dalykas rimtas. Galiu pasakyti tik tiek , kad palaikyk jį, bet tuo pačiu parodyk , kad tau reikalingas ne tik geras darbinis arklys, bet ir artimas žmogus. Yra dalykai kurie nekainuoja , bet suteikia daug malonumo : pasivaikščioti kartu, išgerti arbatos paplepant apie svajones  ,....
)))) . Paskola dalykas rimtas. Galiu pasakyti tik tiek , kad palaikyk jį, bet tuo pačiu parodyk , kad tau reikalingas ne tik geras darbinis arklys, bet ir artimas žmogus. Yra dalykai kurie nekainuoja , bet suteikia daug malonumo : pasivaikščioti kartu, išgerti arbatos paplepant apie svajones  ,....

), atnešdavo pusryčius į lovą.
 ), atnešdavo pusryčius į lovą.  
  o siaip, moteriai po gimdymo ne tik del vaiko reikia pagalbos...
 o siaip, moteriai po gimdymo ne tik del vaiko reikia pagalbos...  reikia padet is naujo pasijust moterim,bent jau man taip buvo,kad reikejo ne tik fizines,bet ir psichologines pagalbos ir supratimo,kad nuotaikos pirmus tris men po gimdymo gali buti labai priestaringos...
 reikia padet is naujo pasijust moterim,bent jau man taip buvo,kad reikejo ne tik fizines,bet ir psichologines pagalbos ir supratimo,kad nuotaikos pirmus tris men po gimdymo gali buti labai priestaringos...  siaip tetukai,jusu pagalba tikrai nebus lycna,nes as labai uzjauciu savo drauge,kuriai vyras visai nepadeda,bet dar ir moko kaip reikia su tuo vaiku elgtis
 siaip tetukai,jusu pagalba tikrai nebus lycna,nes as labai uzjauciu savo drauge,kuriai vyras visai nepadeda,bet dar ir moko kaip reikia su tuo vaiku elgtis  jis ir mane su vyru mokino,o as pasakiau,kad su savo vaiku daugiau tegu buna,tada gales mokinti
 jis ir mane su vyru mokino,o as pasakiau,kad su savo vaiku daugiau tegu buna,tada gales mokinti  as zinoma prie visos tos vyro pagalbos nepamirstu dar ir Jo myleti
 as zinoma prie visos tos vyro pagalbos nepamirstu dar ir Jo myleti  padarau ir niam skaniai ir paglostau ir pamyluoju...ir t.t.
 padarau ir niam skaniai ir paglostau ir pamyluoju...ir t.t.  

juk mes seima
 juk mes seima  

ir naktimis kėlėsi ir maudė ir pailsėti leisdavo ir  pas drauges išlėkti
  ir naktimis kėlėsi ir maudė ir pailsėti leisdavo ir  pas drauges išlėkti