Skaitau ir šventas pavydas ima, kad kai kuriom vyras padėdavo

.Maniškis ale nė velnio, pati sukuos kaip pelė...

Man darė cezarį, tad gerą laiką net iš lovos dorai neatsikeldavau

, o ką jau bekalbėt apie naktinį rėžimą

.Būdavo atsikeliu 3 val nakties,visi šonai braška, vos prie vaiko nukrypuoju o maniškis parpia liežuvį išleidęs, net negirdi verkiančios dukters(o gal tik nenori girdėt)...Kiek esu verkusi, kiek esu jį prakeiksnojusi, bet skausmas išgaravo kaip dūmas

Būdavo labai sunkių akimirkų ir dabar dar kartais pasitaiko kai ašaros nesulaikau ir viena išsiverkiu.Viena laimė, kad dabar mažoji jau visą naktį išmiega, tad ir aš pailsiu.Viena pati ir numaudau(mamai esu be galo dėkinga už pirmas pamokėles), ir į lauką išsivežu, ir šeimai valgyt padarau, ir pati dar iki soliariumo nulekiu, ir į kirpyklą sulakstau, o dar visą birželį ir į sesiją važinėdavaus kas antrą dieną(apie 80 km), nes nebūdavo kam mažylės palikt(gaudydavau tai sesę, tai mamą, tai uošvienę)...Suspėju viską, bet va vyrą tai kartais labai pamokau...Pačioj pradžioj kai po gimdymo buvo praėję 1,5 mėn jis jau ėmė gretintis kaip katinas(turbūt suprantat apie ką aš), tai aš jam tada pasakiau, kad kai padėsi nors minimaliai bent buityje suktis tada ir gretinkis, bet dabar manęs nesiurbsi kaip siurbėlė, nes ir taip jau kaip zombis vasikštau.Neskaitant kad vaikas visas jėgas atima, o dar ir tu savo šnipą kiši į mano daržą.Tai patikėkit mielosios, visada rasdavau išneštas šiukšles, išsiskalbusius skalbinius(juk nesunku skalbiankę užtaisyt), ir po jo pusryčių tvarkingą virtuvę(ryte anksti keldavosi į darbą tad pradėjo viską suspėt ir nuo tokių darbelių tikrai netikiu kad pervargdavo ir pervagsta)...Taigi nors minimali jo pagalba(paties ,,šiukšlyną'' susitvarkyt) man maximaliai padėdavo

...Nu jau tikrai, kad per daug čia prirašiau...