Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(Palemonas @ 2008 09 19, 16:15)
O kodėl tamysta man visą šitą pasaką seki ? Aš visa tai jau žinojau kai dar pati negimusi buvai. Pasakok tam, kas tą problemą turi.  biggrin.gif

O tai kuri vis delto geresne - NOD ar Avira?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 09 19, 20:35)
O tai kuri vis delto geresne - NOD ar Avira?

Avira žinoma.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 19, 21:06)
Avira žinoma.

Aisku. O tai mariacka parase, kad geriausia yra NOD, tai susimeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 09 19, 21:25)
Aisku. O tai mariacka parase, kad geriausia yra NOD, tai susimeciau ax.gif

Jeigu pinigų neturi kur dėti, tai gali pirkti tą NuOD'ą(geriau jau mokėti už kasperį), bet juk yra ir nemokamų gerų dalykų(Avira) pvz.
Atsakyti
Pas mus AVAST, nelabai aš ją uprantum bet kompiuteristas sakė kad gera ir nieko daryt nereikia... bet... būdavo iškyla vis tokia mėlyna lentelė (sakė į ją reaguot nereikia), bet dabar jau iškilo raudona blink.gif ką daryt? g.gif
Palemonai tark žodį ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Kad Avira yra geresne uz NOD smile.gif?
Leiskite nusijuokti ...... hihihi.gif
Cia nekalbame apie tai ar xaliavai ji ar mokama - NOD bet kokiu atveju yra geresne. Nuo kada xaliavai gaunama antivirusine yra geresne uz mokama smile.gif?
Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 19, 21:06)
Avira žinoma.

Pagrisk, kuo geresne Avira? Uz tai, kad nemokama?
Atsakyti
QUOTE(mariacka @ 2008 09 19, 22:10)

Pagrisk, kuo geresne Avira? Uz tai, kad nemokama?

Nemokama, o pareigas atlieka neblogiau, negu tavo NuOD'as.
Papildyta:
QUOTE(*sanel* @ 2008 09 19, 21:37)
Pas mus AVAST, nelabai aš ją uprantum bet kompiuteristas sakė kad gera ir nieko daryt nereikia... bet... būdavo iškyla vis tokia mėlyna lentelė (sakė į ją reaguot nereikia), bet dabar jau iškilo raudona blink.gif  ką daryt? g.gif
Palemonai tark žodį ax.gif  blush2.gif

Galėjai parašyti ką ten toje lentelėje praneša, bet įtraiu, kad ką nors rado, arba kokios nors problemos su naujinimu.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 20, 15:01)
Nemokama, o pareigas atlieka neblogiau, negu tavo NuOD'as.
Papildyta:

Galėjai parašyti ką ten toje lentelėje praneša, bet įtraiu, kad ką nors rado, arba kokios nors problemos su naujinimu.

Ar teko girdėti, kad kiekvienas kompiuteristas turi savo mėgstamą antivirusinę programą? oOšimtaprocentinės apsaugos nėra, na nebent kompiuteris bus išjungtas ir saugomas banko seife biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 09 21, 19:14)
Ar teko girdėti, kad kiekvienas kompiuteristas turi savo mėgstamą antivirusinę programą? oOšimtaprocentinės apsaugos nėra, na nebent kompiuteris bus išjungtas ir saugomas banko seife biggrin.gif

Na kažin. Neturiu vienos megstamos. Naudoju antivirusinę pagal laiką. Savo laiku naudojau nortoną, birdefinderi, avg, kasperski, avira, nod.
Renkuosi pagal tai, kaip dirba einamu laikotarpiu.

Atsakyti
sveikosmerginos, gal galit man neismanelei patart. pasigavau trojana, mano avastas jo neistrina, to failo taippat neleidzia istrint. Ka daryt? ax.gif kuo cia mano kompui gresia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GintaP @ 2008 09 24, 06:56)
sveikosmerginos, gal galit man neismanelei patart. pasigavau trojana, mano avastas jo neistrina, to failo taippat neleidzia istrint. Ka daryt? ax.gif kuo cia mano kompui gresia? blush2.gif

Kompui gresia isejimu is rikiuotes. Parsisiusk a-squared free, tai nemokama programele gan veiksmingai salinanti trojanus, rasi per google.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 09 24, 11:27)
Kompui gresia isejimu is rikiuotes. Parsisiusk a-squared free, tai nemokama programele gan veiksmingai salinanti trojanus, rasi per google.

aciu smile.gif bandysiu siustis, ziuresiu kaip ten man seksis 4u.gif
Atsakyti