Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(GintaP @ 2008 09 24, 16:03)
aciu smile.gif bandysiu siustis, ziuresiu kaip ten man seksis 4u.gif

Ar pavyko ištrinti? Buvau šitą ,,gėrį" parsisiuntusi, teko perinstaliuoti programą sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 09 24, 19:21)
Ar pavyko ištrinti? Buvau šitą ,,gėrį" parsisiuntusi, teko perinstaliuoti programą sad.gif(

na as ta programa parsisiunciau, dabar skanuoja. bet bijau kad kazi ar suprasiu pagavo ten ka ar ne, tokia is manes kompiuteriste blush2.gif
Atsakyti
lyg ir nebera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GintaP @ 2008 09 24, 22:14)
lyg ir nebera thumbup.gif

Šaunuolė! thumbup.gif Džiaugiuosi už tave! thumbup.gif
Atsakyti
turiu avg antivirusine, rado trojana, spaudziu remove all infection trats ar kazka panasaus ir nieko nedaro, netrina, kaip butu galima panaikinti?
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2008 09 28, 12:38)
turiu avg antivirusine, rado trojana, spaudziu remove all infection trats ar kazka panasaus ir nieko nedaro, netrina, kaip butu galima panaikinti?

Su Spybot'u arba a-squared Free.
Atsakyti
praskenavau antra karta avg jau nerado, dar praskenavau Su Spybot'u ir a-squared Free, irgi nieko nerasta...tai gal ir nera tada trojanuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 28 rugsėjo 2008 - 13:47
Labas kaip is Symantec antivirusines istrinti virusa ir uzkrestus failus?
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 09 29, 12:31)
Labas kaip is Symantec antivirusines istrinti virusa ir uzkrestus failus?

Na, jeigu jau juos surinko antivirusinė, tai greičiausiai jie yra uždaryti į karantiną, t.y. nepavojingi.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 29, 13:34)
Na, jeigu jau juos surinko antivirusinė, tai greičiausiai jie yra uždaryti į karantiną, t.y. nepavojingi.

jo jie karantine,bet gal juos galima istrinti,nes mane nervuoja ta lentele kur ismeta,kad reikia kazka suintaliuoti,suinstaliuoju,ant vakaro,arba is ryto vel tas pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busimasis Tevelis: 29 rugsėjo 2008 - 13:00
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 09 29, 14:00)
jo jie karantine,bet gal juos galima istrinti,nes mane nervuoja ta lentele kur ismeta,kad reikia kazka suintaliuoti,suinstaliuoju,ant vakaro,arba is ryto vel tas pats

Ištrinti galima. O ką prašo suinstaliuoti ? Šiaip symantec'o nerekomenduočiau kompe laikyti, keisk jį į kitą antivirusą, pvz.: Avirą.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 29, 15:13)
Ištrinti galima. O ką prašo suinstaliuoti ? Šiaip symantec'o nerekomenduočiau kompe laikyti, keisk jį į kitą antivirusą, pvz.: Avirą.

Dabar neatsimenu,veliau parasysiu,o tu gali pasakyti,kaip istrinti? 4u.gif
Atsakyti