Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 09 29, 14:18)
Dabar neatsimenu,veliau parasysiu,o tu gali pasakyti,kaip istrinti? 4u.gif

Su symantec'u nedraugauju, bet turi įeiti į karantiną ir deletinti.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 29, 15:21)
Su symantec'u nedraugauju, bet turi įeiti į karantiną ir deletinti.

Aciu,labai padejai,statau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,gal galit man padeti 4u.gif turejau avast antivirusine,pastoviai isijungus kompa ismeta lentele,kad kompas rizikos busenoj,nes neijungtas firewall,nuejau i control panel,kad isijungciau,neduoda ijungti,galvojau cia avast man kazkur kazka kliudo,parsisiunciau avira,bet tas pats velnias,neleidzia man ijungti tos apsaugos,kame cia reikalas gali buti?Ai tiesa dar jungiant pvz internetinius psl.man labai daznai ismeta lentele
user posted image

po to jei paspaudziu prijungti,tai ismeta tokia lentele
user posted image
gal kas gali padeti,kame cia reikalas?ar cia kaip nors susije viskas,kad as negaliu isijungti to firewall?
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 09 30, 17:28)
Sveiki,gal galit man padeti 4u.gif turejau avast antivirusine,pastoviai isijungus kompa ismeta lentele,kad kompas rizikos busenoj,nes neijungtas firewall,nuejau i control panel,kad isijungciau,neduoda ijungti,galvojau cia avast man kazkur kazka kliudo,parsisiunciau avira,bet tas pats velnias,neleidzia man ijungti tos apsaugos,kame cia reikalas gali buti?Ai tiesa dar jungiant pvz internetinius psl.man labai daznai ismeta lentele
user posted image

po to jei paspaudziu prijungti,tai ismeta tokia lentele
user posted image
gal kas gali padeti,kame cia reikalas?ar cia kaip nors susije viskas,kad as negaliu isijungti to firewall?

Nelabai pamenu, bet pasižiūrėk ie nustatymuose, ryšius. Greičiausia bus įjungtas jungimasis per tel. linija.
O Kaip pas jus su internetu? Tako dsl, ar kokia kabelinė? Nes tokia lenteles meta kuomet naršyklė mėgina jungtis per tel. linija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taktas: 01 spalio 2008 - 09:48
QUOTE(Taktas @ 2008 10 01, 08:46)
Nelabai pamenu, bet pasižiūrėk ie nustatymuose, ryšius. Greičiausia bus įjungtas jungimasis per tel. linija.
O Kaip pas jus su internetu? Tako dsl, ar kokia kabelinė? Nes tokia lenteles meta kuomet naršyklė mėgina jungtis per tel. linija.

as bandau kazka padaryti,bet nei jungtis nei atsijungti neduoda,praso nr kazkokio,kaip ir minejau,meta antra lentele,kai bandau kazka daryti.Anksciau to nebuvo,bet brolis bande prisijungti wirelesu ir prijunginejo kazka,man atrodo,kad cia viskas susije su tuo virsutiniu jungimusi,kur juoda varnele uzdeta
user posted image

pas mus ne telefoninis internetas
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 10 01, 12:00)
as bandau kazka padaryti,bet nei jungtis nei atsijungti neduoda,praso nr kazkokio,kaip ir minejau,meta antra lentele,kai bandau kazka daryti.Anksciau to nebuvo,bet brolis bande prisijungti wirelesu ir prijunginejo kazka,man atrodo,kad cia viskas susije su tuo virsutiniu jungimusi,kur juoda varnele uzdeta
user posted image
pas mus ne telefoninis internetas

Paimk ir deletink šitą jungimosi būdą . Čia aktyvuotas jungimasis per modemą, kuris visiškai nereikalingas. Daugiau neturėtu kilti panašių problemų. O norint namie reikia turėti wirelesini rauteriuką. Aišku gali mėginti pasigauti neapsaugotą tinklą, kas visiškai realu, bet tuomet internetas eis per tą tinklą prie kurio sugebįsi prisijungti. Gausis kaip ir interneto srauto vagystė, aišku jei tinklas neviešas.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 10 01, 12:37)
Paimk ir deletink šitą jungimosi būdą . Čia aktyvuotas jungimasis per modemą, kuris visiškai nereikalingas. Daugiau neturėtu kilti panašių problemų. O norint  namie reikia turėti wirelesini rauteriuką. Aišku gali mėginti pasigauti neapsaugotą tinklą, kas visiškai realu, bet tuomet internetas eis per tą tinklą prie kurio sugebįsi prisijungti. Gausis kaip ir interneto srauto vagystė, aišku jei tinklas neviešas.

kartais mes anksciau pasigaudydavom nuo svetimo neapsaugoto tinklo,tad ir dabar kazka bande padaryti ir prispaudziojo,aciu,deletinau,tikiuosi nebemes tos lenteles,o kitas dar klausimelis buvo,kame reikalas,kad man neleidzia isijungti firewall?nuo ko cia gali priklausyti?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 10 01, 15:09)
kartais mes anksciau pasigaudydavom nuo svetimo neapsaugoto tinklo,tad ir dabar kazka bande padaryti ir prispaudziojo,aciu,deletinau,tikiuosi nebemes tos lenteles,o kitas dar klausimelis buvo,kame reikalas,kad man neleidzia isijungti firewall?nuo ko cia gali priklausyti?aciu 4u.gif

Įjungta firewll pakankamai trukdo kompo darbui, ir man mėtė lenteles, kad nesaugu kai buvo suinstaliuota naujausia AVG antivirusinės versija (beja ji nemokama) lentelės išnyko kai dūmas biggrin.gif dabar viskas saugu!
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 01, 14:45)
Įjungta firewll pakankamai trukdo kompo darbui, ir man mėtė lenteles, kad nesaugu kai buvo suinstaliuota naujausia AVG antivirusinės versija (beja ji nemokama) lentelės išnyko kai dūmas biggrin.gif  dabar viskas saugu!

kai isjungta firewall,man apacioje meta kryziuka raudona,ta prasme ispejama,kad mano kompiuteris rizikos busenoj ir siulo isijungti firewall,bet neleidzia man jos ijungti g.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą: Ar viskas ką randa A-squared free yra tikrai negeri dalykai ir juos reikia trint ? o negali jis pvz.kokios reikalingos programos palaikyt už virusą ?
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2008 10 01, 20:22)
Turiu tokį klausimą: Ar viskas ką randa A-squared free yra tikrai negeri dalykai ir juos reikia trint ? o negali jis pvz.kokios reikalingos programos palaikyt už virusą ?

Na nėra taip buvę. Va antivirusinės kartais krekus priskiria virusams. Geriausia pasižiurėti ką trini.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 10 01, 22:17)
Na nėra taip buvę. Va antivirusinės kartais krekus priskiria virusams. Geriausia pasižiurėti ką trini.

na tai pasižiūrėjau, bet kad nelabai suprantu ar ten naudingi dalykėliai ar šlamštas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Taktas @ 2008 10 01, 22:17)
krekus priskiria virusams.

o kas čia per daiktas ? blink.gif
Atsakyti