Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai nuo vidurių užkietėjimo

QUOTE(kareivike @ 2009 01 27, 16:10)
gal reiketu ir mums bandyt, nes gaila ziuret i mazyle kaip steni o neiseina

bandykit si arba aptamil low lactose. mirksiukas.gif manau tikrai turetu susitvarkyti viskas ax.gif hipp yra sumazinta laktoze, o aptamil low lactose dar maziau, o jis yra skirtas ka vargina diegliukai, pilvo putimas ir kiti virskinimo sutrikimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 27, 16:48)
bandykit si arba aptamil low lactose.  mirksiukas.gif  manau tikrai turetu susitvarkyti viskas  ax.gif  hipp yra sumazinta laktoze, o aptamil low lactose dar maziau, o jis yra skirtas ka vargina diegliukai, pilvo putimas ir kiti virskinimo sutrikimai  mirksiukas.gif

aciu reikes pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2009 01 27, 19:55)
aciu reikes pabandyti 4u.gif

pabandykit mirksiukas.gif poto butinai rastelekit kaip jums ar tiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 27, 20:11)
pabandykit  mirksiukas.gif  poto butinai rastelekit kaip jums ar tiko  ax.gif

gerai sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
dėl dupfalac- nuo jo vaikeliui gali dar stipriau pūsti pilvuką, atsargiai wink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,gal zinot kur galima nusipirkti misinuko hipp ha Panevezije? maziukas elergiskas pienukui ir negali pakakoti be pagalbos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rifas @ 2009 02 09, 13:14)
sveikos mamytes,gal zinot kur galima nusipirkti misinuko hipp ha Panevezije? maziukas elergiskas pienukui ir negali pakakoti be pagalbos  g.gif

pas mus tapati beda, kai pradejom valgyti si misinuka, tai beveik visada pakakoja pats... thumbup.gif brangu, bet ka padarysi, kai vaikas tik nuo jo kakoja ax.gif
Atsakyti
Pas mus irgi viduriukai kieti, bet kazkiek padada burokolis, i darzoviene idedu apie 50 procentu burokolio viso turinio atzvilgiu atrodo geriau... g.gif
Atsakyti
mes gerem aptamil kietejo similac advance kietejo dabar geriam hipp 1 ir susitvarke kakojam thumbup.gif
Atsakyti
laba diena,
noreciau pasiteirauti,koks geriausiai tiktu misinukas damaitinimui,mano mazylei greitai menuo.skaiciau,kad geri HiPP misinukai,bet abejoju ar jo bus pirkti cia kur gyvenu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 02 18, 10:58)
laba diena,
noreciau pasiteirauti,koks geriausiai tiktu misinukas damaitinimui,mano mazylei greitai menuo.skaiciau,kad geri HiPP misinukai,bet abejoju ar jo bus pirkti cia kur gyvenu  verysad.gif

mes bandem hipp 1 plius,tai labai sotus ir tirstas,nepatiko,Similac advance gerem lygtais nieko,bet gydytoja patare NAN1 gerti,nusipirkau bet dar nebandziau,nes kolkas uztenka MP.
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 05, 19:23)
mes bandem hipp 1 plius,tai labai sotus ir tirstas,nepatiko,Similac advance gerem lygtais nieko,bet gydytoja patare NAN1 gerti,nusipirkau bet dar nebandziau,nes kolkas uztenka MP.

na va,o mes jau bandem similac tai netiko,viska atpila,tada pabandem hipp 1 thumbup.gif labai gerai,bet kai negavau to pabandziau hipp plus 1 tai jis mum netiko nuo jo viduriukai uzkietejo,tada verciausi per galva ir ieskojau hipp 1 ir va vel viduriukai susitvarke thumbup.gif
dabar ziuriu,kas liecia mano pacios skoni tai similac man neskanus ir smirda chemija tikra,o va hipp ir kvepia pienu ir skanus,na bent jau man ax.gif
Atsakyti