Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai nuo vidurių užkietėjimo

QUOTE(ginitaa @ 2009 03 05, 21:20)
na va,o mes jau bandem similac tai netiko,viska atpila,tada pabandem hipp 1  thumbup.gif  labai gerai,bet kai negavau to pabandziau hipp plus 1 tai jis mum netiko nuo jo viduriukai uzkietejo,tada verciausi per galva ir ieskojau hipp 1 ir va vel viduriukai susitvarke  thumbup.gif 
dabar ziuriu,kas liecia mano pacios skoni tai similac man neskanus ir smirda chemija tikra,o va hipp ir kvepia pienu ir skanus,na bent jau man  ax.gif

tikrai similac ''smirda'' o hipp kvepia pienuku,bet jis per riebus mano dukrytei tai negeria, o nan 1,dar neatidarytas stovi,kazkaip susireguliavo MP tai uztenka thumbup.gif nors ir maitinu pati bet mazajoji tustinasi kas 4 para mazdaug,manau cia ateina tam tikras laikas (kol vaikai adaptuojasi prie gyvenimo ir maisto) ir visko nutinka,o paskui atsistato visas zarnynas su bakterijom ir buna thumbup.gif
Atsakyti
kai pradejom valgyti misinuka, maziuke daug reciau pradejo tustintis. Pediatre sake, kad 1k per diena normalu, taip pat kaip 1k per tris dienas, ar 3 kartai per diena g.gif
naudojom similac, bet po poros men maniske visiskai atsisake valgyt doh.gif tada pradejau duoti Hipp1, viduriai buvo, tai kieti, tai perskysti... taciau gyd.rekomendavo keisti misini tik butinybei esant, nes keitaliojimas gali pakenkti vaikucio sveikatai.. todel mankstinomes, kad issitustintume.. po poros dienu viskas susitvarke.
Hipp mums lb patinka, ir misineliai, ir morkytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 02 18, 11:58)
laba diena,
noreciau pasiteirauti,koks geriausiai tiktu misinukas damaitinimui,mano mazylei greitai menuo.skaiciau,kad geri HiPP misinukai,bet abejoju ar jo bus pirkti cia kur gyvenu  verysad.gif

Geriausiai HiPP NAN HA1, todel kad jis hipoalerginis ir su gerosiom bakterijom mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums tai labai padejo viena karta i diena Semper Bifidus misinukas, iskart susitvarke rreikaliukai

Mamytes, turiu ISOMIL misinuka, 4 vnt., as jo pati nenaudoju, neprisireike, bet noriu PADOVANOTI, nes gaila ismesti. Galioja iki 2009 12. Rasykite i AZ. As pati vilniete, gyvenu Pasilaiciuose
Atsakyti
SEMPER BIFIDUS misinukas.. thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, parduodu Hipp 1 misinuko viena pakuote 800g ir kitos puse,dar Hipp Plus 1 viena maza pakuti,jei kas susidomejot rasykit i AZ
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 03 09, 12:46)
tikrai similac ''smirda'' o hipp kvepia pienuku,bet jis per riebus mano dukrytei tai negeria, o nan 1,dar neatidarytas stovi,kazkaip susireguliavo MP tai uztenka thumbup.gif nors ir maitinu pati bet mazajoji tustinasi kas 4 para mazdaug,manau cia ateina tam tikras laikas (kol vaikai adaptuojasi prie gyvenimo ir maisto) ir visko nutinka,o paskui atsistato visas  zarnynas su bakterijom ir buna  thumbup.gif

visdelto NAN 1 pabandziau tai netiko,dar labiau uzkietejo,dar vis maitinu MP tik dabar karta arba du kartus i diena duodu HIPP BIO tai kazkaip susitvarke viduriukai...ziuresim kaip bus...jei ka bandysiu semper bifidus....damaitinimui man tiktu...
Atsakyti
QUOTE(linulia40 @ 2009 05 01, 20:18)
visdelto NAN 1 pabandziau tai netiko,dar labiau uzkietejo,dar vis maitinu MP tik dabar karta arba du kartus i diena duodu HIPP BIO tai kazkaip susitvarke viduriukai...ziuresim kaip bus...jei ka bandysiu semper bifidus....damaitinimui man tiktu...

o mum viduriukai susitvarke su tuteli misinuku,isitikinau,kad pigu nereiskia,kad bogai,o kas brangu,kad gerai
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 05 01, 20:37)
o mum viduriukai susitvarke su tuteli misinuku,isitikinau,kad pigu nereiskia,kad bogai,o kas brangu,kad gerai

su tuteliu maitinau savo sunu,tai irgi buvo viskas ciki ir nebuvo jokiu pilvo skausmu ir dare normaliai....
Atsakyti
mergaites,
prasau agelbekite man, nors nevisiskai i tema cia:

mano dukrelei menuo, valgom misinukus ( aptamil HA1)
ir dar siek tiek siek tiek mano pienelio gauna ji po nakties, kai krutys pagamina. Taciau sakykite kiek misinuko menesio laiko vaikas turi suvalgyt kas karta?

Ant misinuku dezutes raso 120-130 ml. O mes suvalgome maximum 110, dazniausiai 90 ml. Kaip manote, ar mano vaikas nedavalgo?

Buciau dekinga uz Jusu atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowgirl @ 2009 05 02, 12:16)
mergaites,

ir dar siek tiek siek tiek mano pienelio gauna ji po nakties, kai krutys pagamina. Taciau sakykite kiek misinuko menesio laiko vaikas turi suvalgyt kas karta?

Ant misinuku dezutes raso 120-130 ml. O mes suvalgome maximum 110, dazniausiai 90 ml. Kaip manote, ar mano vaikas nedavalgo?

Buciau dekinga uz Jusu atsakymus.  4u.gif

pagal mano vaiko amziu turetu mazoji mano suvalgyt 210,o suvalgo koki tik 100 ,cia priklauso kiekvienam skirtingai,kitiems pagal svori,kitiems pagal daznuma ir t.t. mano valgo mazdaug kas 2,5-4 val,buna kad ir kas valanda. Svarbu,kad svoris augtu o ne kristu!
Tau tik menesiukas vaikuciui,tai vistiek eisi pas vaiku gydytoja ir paziures ar priaugo svorio ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulia40: 02 gegužės 2009 - 15:24
QUOTE(Snowgirl @ 2009 05 02, 12:16)
mergaites,

Buciau dekinga uz Jusu atsakymus.  4u.gif

manau nerimauti nera ko jei maziuko svoris auga,nusiramink.man irgi tokiu klausimu kilo,bet kai pamaciau,kad svoris auga nusiraminau mirksiukas.gif mano mergytei 3,5men ir mes valgome 4kartus ir nevisada suvalgo tiek kiek ant dezutes rekomenduoja smile.gif buna suvalgo tik po 100ml,o buna,kad suvalgo ir 230ml.vaikas zino kiek jis nori,jie gi kaip ir mes nevisada valgom vienodai ir nevisada tai darome su apetitu.nusiramink 4u.gif
Atsakyti