Įkraunama...
Įkraunama...

Žemynos pagrindinė mokykla

QUOTE(zivvilte @ 2009 10 09, 09:36)
Na absoliuciai su Jumis nesutikciau.  blink.gif  Ir del mokyklos ,ir del tos moteriskes,kaip jus sakot,kuriai "terupi miesto valdzia" .Del savo mokyklos,mokytoju ir  mokiniu ji padaro daugiau nei bet kuri kita.  4u.gif

smagus šiandien susirinkimas buvo ar ne?

1/ nesikreipkite dėl problemų į miesto valdžią
2/ narkomanija aplink klesti, o mes ką nors padarėme? ne, nes dalyvaujame ka-kokioje sveikoje programoje
3/ kodėl mokykla nepasirašė susitikimo testuoti moksleivius dėl narkotikų? nes reikia tėvų komiteto sutikimo, nors salėje 400 tėvų
4/ kodėl per pertraukas būriai moksleivių aplink mokyklą rūko? kodėl neuždaromos durys? vėl pasirodo reikia tėvų kažkokio pareiškimo
5/ ar yra kokie duomenys, kiek mokykloje rūkančių, ar bandžiusių narkotikus? aha, psichologė klausinėjo, bet rezultatų nežino.

vieni atsikalbinėjimai ir pyktis, kai tėvai užduoda klausimus iš esmės
Atsakyti
Laba diena
Labai norėčiau suzinoti apie būsimų pirmokų mokytojas, kokios mokytojos nuo rudens mokins pirmokelius? Kokie atsiliepimai apie jas?
Atsakyti
QUOTE(buzyte9 @ 2010 01 05, 15:05)
Laba diena
      Labai norėčiau suzinoti apie būsimų pirmokų mokytojas, kokios mokytojos nuo rudens mokins pirmokelius? Kokie atsiliepimai apie jas?

Pamirsau pamineti kurioje mokykloje blush2.gif Vilniaus, Zemynos pradineje mokykloje.
Labai aciu uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(buzyte9 @ 2010 01 05, 15:05)
Laba diena

Laba diena

g.gif Mane irgi labai domina Vilniaus Zemynos pagrindines mokyklos busimu pradinuku mokytojos.

Labai prasau parasykit atsiliepimus, ar bent pavardes mokytoju kurios isleis ketvirtokus. rolleyes.gif

is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Tik jau nepatekit pas Daivą (net leapsiverčia liežuvis mokytoja pavadint).
Priešui tokios "pedagogės" nelinkėčiau. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, mane irgi domintu busimu pirmokeliu mokytojos, gal galit pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(*bitele* @ 2010 01 25, 15:34)
Tik jau nepatekit pas Daivą (net leapsiverčia liežuvis mokytoja pavadint).
Priešui tokios "pedagogės" nelinkėčiau.  schmoll.gif

o pavarde, tos "pedagoges" ? bigsmile.gif
Atsakyti
Daiva tarp pradiniu klasių mokytojų ten viena. O skelbti viešai na.. Galų gale buvo mano sūnaus klasėj vaikų kuriuos ji mylėjo. Bet kurių jau nekentė tai tie vargšai buvo. Didžiausia bėda ta, kad skatino klasėje skundikus ir turėjo akivaizdžius numylėtinius.
Atsakyti
labas, mamytes,
noriu pasidometi del busimu penktoku mokytoju. sunu is pradines planuojam, leisti i zemyna. gal pasidalinkit savo nuomone apie situacija siai dienai toje mokykloje. aciu:)
Atsakyti
QUOTE(*bitele* @ 2010 02 08, 20:29)
Daiva tarp pradiniu klasių mokytojų ten viena. O skelbti viešai na.. Galų gale buvo mano sūnaus klasėj vaikų kuriuos ji mylėjo. Bet kurių jau nekentė tai tie vargšai buvo. Didžiausia bėda ta, kad skatino klasėje skundikus ir turėjo akivaizdžius numylėtinius.

sveiki, jei Jusu sunus mokesi pas Daiva, vadinasi, esate mano dukters klasioko mama. Kadangi mano dukra ir pas Daiva,ir dabar mokosi geriausiai klaseje (vidurkis 10) tai ji, anot Jusu, turetu buti akivaizdi numyletine. Vadinasi, ir kiti mokytojai yra saliski., nes gerai vertinami tik numyletiniai... Ar ne? paziurejus TAMO pazymiu palyginima matematikos mokytoja nemegsta daugelio...Mazesnioji mano dukra dabar taip pat mokosi pas Daiva. Pries pradedama lankyti mokykla ji buvo labai nedrasi - galite paklausti Viktorijos mamos - Rimutes (Rimute buvo darzelio aukletoja). Dabar mano dukra turbut irgi mokytojos numyletine, nes tapo klases seniune, deklamuoja eilerascius mokyklos svenciu metu, ko anksciau nedrisdavo, atostogos anot jos per ilgos, pamokos pergreit baigiasi, o savaitgaliais kazkodel nereikia i mokykla...(?)Turbut todel, kad mokytoja tokia "tragiskai bloga" vaikas NORI i mokykla? Ne karta bendravau su Daiva, manau, kad siltesnio ir labiau besirupinancio vaikais zmogaus reiktu labai paieskoti smile.gif Argi , jei mokytoja butu bloga tevai ir kita vaika patiketu jai? Taip pat zinau, kad vieno Daivos astuntoko sese, busima pirmoke jau nuo pernai metu zaisdama mokykla ruosiasi tik pas Daiva...
Atsakyti
QUOTE(*bitele* @ 2010 02 08, 19:29)
Bet kurių jau nekentė tai tie vargšai buvo. Didžiausia bėda ta, kad skatino klasėje skundikus ir turėjo akivaizdžius numylėtinius.

Na sakykit ka norit, bet netikiu schmoll.gif Mokytoja vaiku nekencia!!!! Manau cia mamytes fantazija. Dabar ne tokie laikai, kad tokia mokytoja galetu dirbt mokykloj, je tevai "gyva suestu".
Atsakyti
mano dukra mokesi pas mokytoja Daiva Sukiene. Noreciau, kad ir kitas vaikas mokytusi pas ja. Tikrai gera mokytoja, labai siltas ir jautrus zmogus. Keista girdeti tokius atsiliepimus apie ta pati zmogu, net siurpas krato... Mums, tevams, atrodo, kad mokytoja daugiau rupinasi mokiniais nei kai kurie tevai savo vaikais.
Daugiau tokiu mokytoju butu!
Atsakyti