Sveki,mano sunus taip pat mokesi pas mokytoja Daiva Sukiene,labai noreciau,kad ir dukra mokytusi pas ja.Visiskai nesutinku su nuomone,jog ji turejo klasej ,,numyletinius,, ir skatino ,,skundikus,, (absoliuti nesamone).Tai pedagoge mylinti vaikus ,atsidavusi savo darbui ,turinti savo nuomone ir vertybes...manau tai svarbu tiek darbe ,tiek gyvenime...tokia mano nuomone! susitikime pas mokytoja Daiva pirmoje klaseje!
Nenorejau mergaičių mamyčių įžeist, bet norėčiau judriųjų-neklusniųjų berniukų tėvų nuomonę išgirst. Mano vaikas isteriškai verkė savo gimtadienio dieną grįžęs namo, nes mylima mokytoja neleido švęst gintadienio ... Žinot kodėl? Nes, kažkurie klasiokai nenupiešė jam sveikinimo.
Tiesos dėlei noriu pripažint kad kitą kartą jis ir pats pamiršo klasiokui gimtadienio sveikinimą nupiešt, tai jam buvo pasakyta, kad tokie kurie nesveikina, tie ir nešvenčia. Tai čia normalu jūsų nuomone?
Tiesos dėlei noriu pripažint kad kitą kartą jis ir pats pamiršo klasiokui gimtadienio sveikinimą nupiešt, tai jam buvo pasakyta, kad tokie kurie nesveikina, tie ir nešvenčia. Tai čia normalu jūsų nuomone?
QUOTE(*bitele* @ 2010 03 19, 06:15)
Nenorejau mergaičių mamyčių įžeist, bet norėčiau judriųjų-neklusniųjų berniukų tėvų nuomonę išgirst. Mano vaikas isteriškai verkė savo gimtadienio dieną grįžęs namo, nes mylima mokytoja neleido švęst gintadienio ... Žinot kodėl? Nes, kažkurie klasiokai nenupiešė jam sveikinimo.
tai ziauru

ne taip atsakomybes mokyti reiketu ......
QUOTE(*bitele* @ 2010 03 19, 09:15)
Taip....Pernai mano mazoji, gimusi sausio 4 gimtadienio dovana gavo iskart po Valentino dienos...Ta diena ji irgi verke. Bet geriau veliau, nei niekad

viena karta teko stebeti kaip paskutine pavasario savaite pries pat atostogas vienas judrusis - neklusnusis atsiskaitinejo kaledini piesini - labai atsakingas poziuris -nepalikti skolu vasarai...
mamytės, negi nėra tokių, kurių vaikučiai mokosi vyresnėse klasėse? Susidaro toks įspūdis, kad aplink tik pradinukai. Parašykit, kokie atsiliepimai apie vyresnes klases? Kokios bus auklėtojos šiais metais?
QUOTE(domina @ 2010 03 24, 18:53)
mamytės, negi nėra tokių, kurių vaikučiai mokosi vyresnėse klasėse? Susidaro toks įspūdis, kad aplink tik pradinukai. Parašykit, kokie atsiliepimai apie vyresnes klases? Kokios bus auklėtojos šiais metais?
Šiemet perleisim jums savo mylimą klasės auklėtoją Mariją Antulienę

QUOTE(domina @ 2010 03 24, 18:53)
kokias vyresnes?
mūsiškis ketina šiemet rudenį ateiti į 5 klasę

aš apie penktokus kalbu.
Nes dauguma atsiliepimų buvo apie pradinukų mokytojas. Šiandien buvau toje mokykloje, tai man pirmas įspūdis buvo tikrai neblogas, tik, kad šansų ten pakliūti mažai.

QUOTE(domina @ 2010 03 25, 21:05)
aš apie penktokus kalbu.
Nes dauguma atsiliepimų buvo apie pradinukų mokytojas. Šiandien buvau toje mokykloje, tai man pirmas įspūdis buvo tikrai neblogas, tik, kad šansų ten pakliūti mažai. 

nepriklauso pagal gyvenamą vietą? mums tai priklauso...
Sveikos. O priesmokyklinukų klases nera sitoj mokykloj ?
QUOTE(*zadiv* @ 2010 04 07, 16:39)
Sveikos. O priesmokyklinukų klases nera sitoj mokykloj ?
ne, bent jau pernai nebuvo. Mes kaip tik pernai ruosemes pimai klasei, na bet vaikai labai greitai adaptuojasi.
Sveiki, mano sunus mokosi sioje mokykloje pas mokytoja Daiva Sukiene. Labai nustebau, perskaicius fraze "priesui tokios "pedagoges" nelinkeciau"
Visiska nesamone, tokios geros pedagoges reiketu ilgai ieskoti. Tai labai meniska, svelni, jautri, linksma, energinga ir isradinga asmenybe. Vaikai nuolat dalyvauja ivairiuose projektuose, piesiniu konkursuose ir pan. Daznai vyksta i edukacines isvykas (gintaro kelias, kiausiniu marginimas), kino filmu perziuras (Flamingu kelias, Alisa stebuklu salyje, Kaledinis stebuklas), pazintinius renginius (pasivaiksciojimas su dinozaurais, isradimu dienos Oze ir t.t.), siemet dar vyks i prezidentura. Tikrai ne kiekviena mokytoja skirtu tiek daug papildomo laiko mokiniams. Mano sunus yra tikrai ne is ramiuju, jis vienas is judriausiu, megstantis daug pakalbeti, pakomentuoti. Nera jis nei pirmunas, bet ir ne paskutinis. Sakyciau, per viduriuka pagal rezultatus. Bet tikrai del to nera nemylimas mokytojos. Manau, mokytoja myli visus vaikus vienodai, demesio skiria visiems. Kad mokytoja yra puiki, rodo ir tai kad visi tevai gerbia ja, o vaikai myli ir teigia, kad ji yra gera. Mano sunus labai nori eiti i mokykla ir nesupranta kaip gali buti kitaip. Argi taip butu, jei atmosfera klaseje butu bloga? Ir dar, tik mokytojos deka, mokykla turi labai nuostabu berniuku chora. Jos iniciatyva, tevams pritarus, visi klases berniukai pradejo lankyti chora. To rezultatas - dalyvavome dvejose Dainu daineles sventese (perejo atranka pas Miskini), choras dalyvavo berniuku choru festivaliuose ir kituose renginiuose. Dalyvauja visuose mokyklos renginiuose, juos visada kviecia, nes gerai dainuoja, yra pasitempe, pasipuose. Visa klase su paruostu spektakliu vyko pas neigaliuosius vaikus ir ten yra labai laukiami ir kvieciami. Galeciau dar daug gero rasyti apie sia mokytoja. Nesuprantu, kaip galima taip apsmeisti zmogu. Na, jei vaikui neleido svesti gimtadienio, gal buvo ir kitu priezasciu, gal vaikas ko nors nepasake. Viena galiu pasakyti, mokytoja tikrai ugdo pareigos jausma, reikalauja, kad vaikas viska atsiskaitytu. Manau tai yra gerai, ypatingai siais laikais, kai vaikai zino savo teises, bet pareigas pamirsta. Mano sunus visada stengiasi paruosti pamokas, nes zino, kad reikia viska laiku padaryti. Zodziu, Daiva Sukiene - pedagoge is didziosios raides