QUOTE(Laume007 @ 2008 12 09, 20:20)
Sveiki,
Norejau pasiteirauti apie Zemynos pagrindine mokykla. Girdejau, kad ten nelabai miela direktore ir kad vaikai tenai besimokantys buna is turtingesniu seimu, taciau mokytojai lyg ir neblogi. Mano sesuo galvoja vesti mokytis ten savo dukrele kitais metais. Labai noreciau daugiau apie mokykla suzinoti, gal cia tik gandai, apsvieskite
Zinote visokiu nuomoniu buna. Kiek esu girdejusi direktore nelabai skaitosi su mokytojais (kas bijau gali nelabai maloniai nuteikti darbuotojus). Lauksiu objektyviu ivertinimu, aciu is karto, ir atleiskite jei kazka ne taip "nugirdau" 
Norejau pasiteirauti apie Zemynos pagrindine mokykla. Girdejau, kad ten nelabai miela direktore ir kad vaikai tenai besimokantys buna is turtingesniu seimu, taciau mokytojai lyg ir neblogi. Mano sesuo galvoja vesti mokytis ten savo dukrele kitais metais. Labai noreciau daugiau apie mokykla suzinoti, gal cia tik gandai, apsvieskite

Gal nelabai padesiu, jei apie pradinukus kalba eina. Dukra siemet pradejo lankyti cia 5 klase. Siaubas!!!! Per pamokas vaikai daro ka nori (ne per visas, zinoma, bet per daugeli) Kitose 5 klasese zinau yra geresne padetis, bet klases pilnai sukomplektuotos, vietu keitimui nera. Tiesiog cia jau patirtis kuzda, ka sako direktore, tai nebutinai melas, bet daug ko gali ir nebuti . Pati nesitikejau, kad klases atmosfera labiausiai priklauso tiek nuo vaiku, kurie mokosi, ir kas nustebino labiausiai, nuo ju tevu, koki auklejima atsinesa is seimos, o tada dar mokytojai prisideda