QUOTE(Andraja @ 2008 09 17, 21:06)
Kiek ilgai vaikas telpa i lopsi, manau, kad priklauso nuo to, kuriuo metu laiku vaikutis yra gimes. Maniskis liepinukas į menesiu ziema sunkiai su visais kombinezonais tilpo i lopsi, jeigu butu buvus vasara ir nereiketu kombinezonu, tikrai dar kelis menesius butu tilpes.
Mes laukiam lapkričio mėn. pabaigoje, todėl labai tikiuosi, kad žiemą ištempsim

Įsigijom štai tokį
tiktai mūsiškis žalios spalvos
Man šis modelis pakankamai gražus, tik va dėl lopšio buvo ilgų svarstymų

-užteks, neužteks iki balandžio.Po to nusprendėm, kad balandžio mėn gal jau sportinis mums pagelbės( jis irgi man pakankamai gražus ).
Parašysiu kodėl aš čia apie tą grožį užsiminiau

. Nes važiavom pirkt visai kito vežimo , kurio nuotraukas buvau mačiusi "Vaikučio" int. puslapyje. Bet realiai man vaizdas pasirodė žymiai prastesnis...Apie lopšį dar nieko blogo negalėčiau pasakyti , išskyrus tai, kad visos spalvos tikrovėje atrodė ne taip, kaip nuotraukose, o kai konsultantės atnešė sportinę dalį- tai vos neapsiverkiau širdy- nenoriu, tokio nenoriu

.
Po to nuvykom į "Vaikų miestą" ir apžiūrėjus X-Landerį akyse prašviesėjo.Žinoma, jo kaina buvo perpus aukštesnė nei anksčiau apžiūrėto, bet vaizdas irgi perpus geresnis nei ano... O tik grįžusi perskaičiau atsiliepimus apie juos, ne kokių radau

, bet pamaniau sau-jei bus kas ne taip , tai prisiminsiu pirmąjį apžiūrėtą vežimaitį ir nusiraminsiu.
Dar klausimukas įdomumo dėlei: ar gali būti , kad "Vaikutyje" vežimėliai vokiški (taip sakė konsultantės) ir perpus pigesni nei lenkiški X-Landeriai

?