QUOTE(Dinka78 @ 2008 10 28, 17:57)
Sveikos,
noriu is as pasiklausti? Ar kas nors pirkote X-lander XA turguje? Kiek domejausi praejusi sestadieni, tai man minejo ( jei nepudrino smegenu), kad vezasi is gamyklos ir falsifikato nera, o kaina lyginant su parduotuve- 600 Lt pigiau.
Garantija duoda metams.
bijau pirkti, kad po to neverkti su kokiu lenkisku falsifikatu....
Mes pernai pries Kaledas pirkom Gariunuose. Mokejom uz pilna komplektacija 1200 lt. Nesidomejau kiek dabar kainuoja, bet lyg turejo brangti siais metais. Siaip tai vezimu labai patenkinti

. Ir sutaupeme nemazai, nes parduotuvese buvo gerokai brangesni.
Papildyta:
QUOTE(IngaKate @ 2008 10 28, 18:56)
Jau buvau nusprendus įsigyti X-lander XA, net nuvažiavau apžiūrėti kaip gyvai atrodo, niu fainas vežimas

, bet pradėjau abejoti dėl lopšio. Kaip supratau jis mažokas, užtenka tik trumpam laikui
IngaKate, as jau taip paskaiciavau, kad jusu leliukas turetu gimti apie naujuosius

, tai iki vasaros lopsio tikrai uzteks. Maniskis gime vasario pradzioj ir mes issikraustem i sportinuka liepos viduryje, buvo apie 5.5 men., nors dar ir nesedejo. Ir siaip mano vyriokas toks nemenkas yra, tai jei mazesnis vaikutis tai dar ilgiau uztektu. Kiek as pastebejau tai X-lander vezimeliu lopsys tikrai ne pats maziausias, kitu vezimu (nepasakysiu firmu, nes tik is akies maciau

) tai mano vaikinas butu tilpes gal kokius 3 men. Tai va, o vasara sportinuke tikrai labai patogu buvo, nugaryte pakankamai atsilenkia, daugiau visko mato vaikutis. Manau, kad nesigailesit jei isigysit. Tik, mano nuomone, vienas sio vezimo trukumas yra - sunkokas, kas gyvena daugiabuciuose ir mamytems reikes tasyti vienoms i lauka. As tai pirma issinesu vezima, paskui vaika, nes kartu tai niekaip nepakeliu.
nu va, prirasiau cia...