Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

mes jau išbandėm savąjį XA wub.gif labai patiko thumbup.gif lengvutis važinėjant, manevringas thumbup.gif man aktualu, kad lengva valdyti su viena ranka, nes į kitą ranką dukrytė eina įsikibusi mirksiukas.gif ir nuo bordiūro su viena ranka lengvai nuvežu schmoll.gif mirksiukas.gif labai smagus vežimaitis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 07 09, 17:10)
mes jau išbandėm savąjį XA  wub.gif  labai patiko  thumbup.gif  lengvutis važinėjant, manevringas  thumbup.gif  man aktualu, kad lengva valdyti su viena ranka, nes į kitą ranką dukrytė eina įsikibusi  mirksiukas.gif  ir nuo bordiūro su viena ranka lengvai nuvežu  schmoll.gif  mirksiukas.gif labai smagus vežimaitis  wub.gif

Sveikinu prisijungus prie musu clap.gif Mes jau 9.5 men. vazinejam ir viskas puiku. Buvo kile nesklandumu, bet jie greitai issisprende.
Papildyta:
Tiesa, sveikinu su dukryte 4u.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 07 09, 18:50)
Sveikinu prisijungus prie musu  clap.gif 
Tiesa, sveikinu su dukryte  4u.gif  soske.gif

ačiū bigsmile.gif
tik reikės būtinai nuo saulės skėtį įsigyti bigsmile.gif jei suprasiu, kaip reikia parsisiųsti doh.gif

user posted image
o sakykit, ar šito skėtuko rankenėlė valdosi kaip nors g.gif mirksiukas.gif ar lengva bus pakreipti į norimą vietą blush2.gif kažin, ar aiškiai parašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 10 liepos 2008 - 07:44
QUOTE(Levander @ 2008 07 10, 09:34)
ačiū  bigsmile.gif
tik reikės būtinai nuo saulės skėtį įsigyti  bigsmile.gif  jei suprasiu, kaip reikia parsisiųsti  doh.gif
user posted image
o sakykit, ar šito skėtuko rankenėlė valdosi kaip nors  g.gif  mirksiukas.gif  ar lengva bus pakreipti į norimą vietą  blush2.gif  kažin, ar aiškiai parašiau  blush2.gif

Mes turime si sketi. Neisivaizduoju kelioniu be jo, nes sportinis vezimelis atvirokas, tai sketis labai reikalingas. Prisukame sketi prie remo apacioje ir reguliuojame, kad saulute vaikui i veiduka nesviestu. O ant lopsinio vezimo mums skecio neprireike, nes vazinejomes rudens-ziemos metu, tai net neisivaizduoju, kaip reiketu tvirtinti, kad vaikiuka apsaugoti nuo saules.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mes irgi turėjom x-landerį. Vakar pardavėm kitam mažam leliukui wub.gif Kadangi jau pardavėm, tai galiu pasidalinti sava patirtimi tongue.gif blush2.gif
Labai norėjau šio vežimo, nes pirmiausia labai patiko dizainas. Prie lopšinio vežimi neturiu kuom prikibt - buvau labai patenkinta. Dydžio užteko tiek kiek reikėjo (važinėjom visą žiemą). Kai jau pati pradėjo nebenorėt gulėti, perėjom į sportinuką. Vat čia ir atradau keletą nesklandumų (bet vėlgi gal tik aš, kitiems tai nekliūtis) ax.gif Pirmiausia - pakėlimas diržais. Labai jau sunku, o kai dar mes 10 kg. sveriam doh.gif Praktiškai pakelt vienam žmogui neina.
Antra - nėra tarpkojuko (tas kur prisisega ant rankenos ir nebūtina vaiko kaskart diržais segti)
Trečia - patys diržai. Kažkaip man juos sunkiai sekėsi segioti unsure.gif
Ketvirta - pats svoris. Visdėlto sunkokas gyvenant aukščiau...
O daugiau....turbūt viskas gerai.
Važiuoti su x-landeriu, labai smagu, lengva. Vaikučiui patogu, minkšta. thumbup.gif Nesigailiu, kad išbanėm. Dabar nusipirkom jau sportinuką - Delti Frog(tikiuosi nesigailėsiu g.gif )Nors kiek pabandžiau tai vežant skirtumas yra ...(x-landerio naudai mirksiukas.gif )
Atsakyti
Norejau paklausti ar ant visu x-lander vezimeliu (aktualiausias XT modelis) uzdejus adapterius galima naudoti maxi-cosi cabrio fix autokedute? blush2.gif
Jau kazkas rase lyg, bet labai noriu isitikinti 100% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesamone00 @ 2008 07 10, 16:17)
Norejau paklausti ar ant visu x-lander vezimeliu (aktualiausias XT modelis) uzdejus adapterius galima naudoti maxi-cosi cabrio fix autokedute?  blush2.gif
Jau kazkas rase lyg, bet labai noriu isitikinti 100%  smile.gif

Patys nebandėm, bet girdėjau, kad ant visų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 07 09, 14:41)
i lifta telpa?

jei naas senos statybos - netelpa... unsure.gif bet i naujos statybos (nuo kokiu 90m man regis) laisvai telpa thumbup.gif

bet kaip jų padaugėjo doh.gif pilna matau dažnai rolleyes.gif gal greit reklama plinta... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, gal ką domins - parduodu mūsų raudoną X1 smile.gif pilna komplektacija už 700lt smile.gif rašyti až 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes irgi galvojam, apie x-landeri...
Tarp XT ir X1 renkames...
Kaina aisku,gasdina, bet siaip man jie labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesamone00 @ 2008 07 11, 01:17)
Norejau paklausti ar ant visu x-lander vezimeliu (aktualiausias XT modelis) uzdejus adapterius galima naudoti maxi-cosi cabrio fix autokedute?  blush2.gif
Jau kazkas rase lyg, bet labai noriu isitikinti 100%  smile.gif

Tikrai tinka 100% smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sauluzhe @ 2008 07 16, 00:02)
Sveiki,

Mes irgi galvojam, apie x-landeri...
Tarp XT ir X1 renkames...
Kaina aisku,gasdina, bet siaip man jie labai  thumbup.gif

Stebekite akcijas!
Atsakyti
Pardaveme mes siandien savo XA wub.gif Geresnio vezimelio turbut uz ji nera schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti