Įkraunama...
Įkraunama...

Viena krūtis didesnė už kitą

Maniske irgi viena didesne,bet tai man netrukdo.Ta pastebiu tik as. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 06 02, 07:51)
Kiek teko girdėt, daugumai moterų viena krūtis kažkiek didesnė už kitą. 90 proc. būna didesnė kairė krūtis. O aš iš tų likusių 10 proc. su dešine didesne  tongue.gif .
Šiaip visas mūsų kūnas nėra idealiai proporcingas, skiriasi ne tik krūtys, bet visa dešinė pusė nuo kairės.

Ir aš prie tų 10 procentų moterų. Kolkas labai kompleksuoju dėl to,nes ne tik krūtų dydis skiriasi,bet ir yra tempimo žymės (t.y. kai krūtų oda pasidaro neelastinga atsiranda toki kaip randai nuo krūties vidurio maždaug iki spenelio) blush2.gif Nežinau net ką daryt... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
pas mane irgi viena didesnė, bet kai abi mažutės, tai ir nesimato labai. sužinojau po gydytojo apžiūros, iki to laiko net neįtardavau. Sakė gali sustambėjus labiau skirtumas matytis. Bet aš dėl to nepergyvenu.
Atsakyti
Tik dabar supratau, kad pusė kūno pas mane kitokia negu antroji... ax.gif Kairė krūtis mažesnė, kairė koja didesnė, kairės rankos pirštai per kelis mm ilgesni. Kol kas to nesureikšminu, tik dėl liemenėlės kartais kyla problemų... blush2.gif
Atsakyti
Mano krūtys visada skirtingos buvo. Nuo pat tada, kai jos apskritai atsirado. Kairė didesnė. Nervina pirkti apatinius, nemėgstu su maudymosi kostiumėliu labai rodytis, bet kuo toliau, tuo mažiau komplekuoju. Man draugas kasdien kartoja, kad jos nuostabios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 02 20, 12:18)
Mano krūtys visada skirtingos buvo. Nuo pat tada, kai jos apskritai atsirado. Kairė didesnė. Nervina pirkti apatinius, nemėgstu su maudymosi kostiumėliu labai rodytis, bet kuo toliau, tuo mažiau komplekuoju. Man draugas kasdien kartoja, kad jos nuostabios  wub.gif

Tai klausyk savo draugo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano dešinė krūtis nežymiai didesnė, bet man tai nepatogumų nesukelia. cool.gif
Atsakyti