Įkraunama...
Įkraunama...

Viena krūtis didesnė už kitą

ar tai lemia genai, o gal ligos, ar tai istaisoma tik plastine operacija?
negaliu nesioti labai atviru drabuziu, nes labai isryskeja krutines nevienodas didumas unsure.gif
aciu, visiem uz pasisakymus
Atsakyti
Pas mane taip pat nevienoda , labiau paryškėjo po gimdymo, kadangi man būdavo patogiau sūnų laikyti dešinėje pusėje, kai jis čiulpdavo krūtį, gavosi taip, kad dešinė krūtis yra didesnė.Kai žiūrėjo echoskopu sakė, kad kairėje krūtyje yra plonos pieno liaukų sienelės, todėl ji ir mažesnė.Liemenėles renkuosi pagal didesnę krūtį ir stengiuosi, kad būtų liemenėlės su pakietinimais ar su įklotėliais.
Atsakyti
Mano taip pat kaire didesne, bet as tai pastebejau po pirmo gimdymo, jau 3 metai praejo, siaip tai man nelabai trukdo
Atsakyti
Pas mane irgi siek tiek didesne viena, taciau pamatau kai isiziuriu... tiesa pasakius ir rankos pirstai yra stambesni, taip kad viskas normalu pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane kairė taip pat didesnė ir beveik visu dydžiu doh.gif liemenėlės su pakietinimais tikrai ne man, nes ir taip tik per fuksą į c telpu, kur dar ten pakietinimai, išvis kaip Pamela būsiu doh.gif Pas mano mamą tas pat, gal čia genetika.. g.gif visą gyvenimą kompleksavau dėl dydžio ir asimetrijos doh.gif
nors man niekas nėra pasakęs į akis, kad nevienodos.. Arba įžesit nenorėjo, arba tikrai nesimato.. g.gif tik dydį tai pastoviai pabrėžia doh.gif kaip pavydžiu mergiškom, kurios vaikšto su b dydžiu...ir dydis geras ir vienodos, o čia doh.gif turėčiau atliekamų pinigų, tai tikrai eičiau mažintis, kartu ir suvienodintų ax.gif
Atsakyti
Mano irgi viena didesne g.gif , bet as kazkaip nlb kreipiu demesio, juk pas daug ka taip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
mano viena irgi didesnė už kitą nekompeksuoju per daug, o ir nesimato ax.gif
Atsakyti
Tai yra normalu, taip jau gamta surėdė. Visi mes turim vienokią ar kitokią asimetriją. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano taip pat viena didesnė. Prieš gimdymą nešiojau D dydį, o po gimdymo sumažėjo iki C. Tiesa, asimetrija išliko, bet kadangi dydžiai mažesni, tai ir asimetrija gal kiek mažesnė ax.gif Na, čia aš save taip raminu blush2.gif Nors iš tikro dėl to tik paauglystėj jaučiau kompleksą.
Atsakyti
Mano didesne desine.is pradziu buvo neramu kodel taip.veliau isiaiskinau ,kad daugumai moteru nevienodos krutys ir cia nera dideles tragedijos. doh.gif
Atsakyti
pas ka didesne krutine gal ne taip matosi tas skirtumas,pas mane tai vienas papas b kitas a dydzio lotuliukas.gif bet dabar pagimdzius antra lyg ir susilygino blink.gif o geriausia tai ,kad ta krutine kuri mazesne dave zymiai daugiau pieno uz didesne g.gif
Atsakyti
Gydytojai sako, kad tai normalus dalykas, šiaip asimetrija daugiau mažiau visoms moterims būdinga. Aišku, jei labai skiriasi dydžiai-nemalonu..
Atsakyti