Įkraunama...
Įkraunama...

Viena krūtis didesnė už kitą

Man mamologas sake,kad cia labai normalu, kai skiriasi dydziai. Neva jis pastebejes per praktika, kad moterim, kuriu viena krutis didesne, daugiau iskyla problemu su krutimis...O siaip kaire tai didesne, nes toj pusej sirdele...Baisiai cia, gi nebent skirtumas labai jau didelis, ir tai imanoma isoriskai maskuot as manau ax.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif na manau jiems ir nereikia zinoti, visis juk turim trukumu tongue.gif, kartais mes pacios isgalvojam nebutu dalyku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2005 06 11, 23:05)
Man mamologas sake,kad cia labai normalu, kai skiriasi dydziai. Neva jis pastebejes per praktika, kad moterim, kuriu viena krutis didesne, daugiau iskyla problemu su krutimis... O

tai kaip čia - labai normalu dydžių skirtumas, bet daugiau problemų tokiom moterim blink.gif .
O jūs parodykit man bent vieną, kurios krūtys idealiai vienodos smile.gif.
Atsakyti
na as nemanau kad butu problemu del to, tik jeigu smarkiai matytusi, tada gal butu neestetinis vaizdas ir paciai nemalonu, bet jeigu nesimato smarkiai, tai ko cia kreipti demesio i tai. O beto kazkaip as patebejau, kai sportavau, viskas buvo thumbup.gif , dabar kai nesportuoju, kadangi ne Lietuvoje gyvenu, tai vel matosi smile.gif
Atsakyti
O kodel nesportuoji, jei ne Lietuvoje gyveni g.gif Pavyzdziui, as ko gero negaliu prisiversti pastoviai vaikscioti del to, kad viena verysad.gif
Atsakyti
Mano desine krutis didesne. Manau, kad del to, kad toje puseje tvirtesni raumenys. Juk daugiausia dirba desine musu ranka, tai gal del to.
Jop, reikis sportuot blush2.gif Siaip, pasak, protingu zmoniu, tai asimetrija yra daznesnis dalykas musu kunuose. Mano kaire koja didesne, veidas, kai ziuriu i veidrodi, irgi ne is simetrisku pusiu smile.gif Itariu, kad ir rankos nevienodo ilgio, nes jau nusiperku antra ruba, kur pastebiu, kad viena rankove pastoviai trumpesne.
Atsakyti
Na del sportavimo sunku pasakyti, nes kazkaip nesinori vienai vaikscioti g.gif , bet sakiau kad reikes pradet, nieko cia nebus schmoll.gif
Atsakyti
Pas mane didesne desine, ir kiek prisimenu ji pirmoji ir formuotis pradejo. Matosi skirtumas, bet ka cia dabar padarysi.
Akis irgi viena uz kita didesne, laime nezymiai blush2.gif
Zmones dazniausiai nepastebi nei to nei ano, nes nuogom krutim nebegioju, o akutes pataisau seseliais bigsmile.gif
Atsakyti
Mano krutys irgi siek tiek skirtingo dydzio. Neseniai turejau daryti krutu echo, tai echoskopuotoja pajuokavo, kad jei abi krutys yra vienodos, reiskia su jom neviskas tvarkoj ax.gif
Atsakyti
Mano irgi kaire uz desine didesne. O po maitinimu dar labiau skirtumas matosi.
Bet tai tokia smulkmena... O be to, galima i viena liemeneles puse isideti idekliuka skirta krutinei padidinti ir problema sumazes. ax.gif
Atsakyti
O ir vyrui nenusibosta, juk vietoj vienodu, dvi skirtingas turi smile.gif
Atsakyti
Mano truputį didesnė kairė. Tai pastebėjusi labai stresavau, iš karto nevalingai pradėjo lįsti negeros mintys doh.gif , bet pasitikrinau ir nusiraminau. Gydytoja patvirtino, kad tai normalu ir, kad nei pas vieną moterį nėra identiško dydžio krūtų, tik pas vienas tas skirtumas mažesnis, pas kitas ryškesnis.
Atsakyti