Man mamologas sake,kad cia labai normalu, kai skiriasi dydziai. Neva jis pastebejes per praktika, kad moterim, kuriu viena krutis didesne, daugiau iskyla problemu su krutimis...O siaip kaire tai didesne, nes toj pusej sirdele...Baisiai cia, gi nebent skirtumas labai jau didelis, ir tai imanoma isoriskai maskuot as manau
QUOTE(Burbulytis @ 2005 06 11, 23:05)
Man mamologas sake,kad cia labai normalu, kai skiriasi dydziai. Neva jis pastebejes per praktika, kad moterim, kuriu viena krutis didesne, daugiau iskyla problemu su krutimis... O
tai kaip čia - labai normalu dydžių skirtumas, bet daugiau problemų tokiom moterim
O jūs parodykit man bent vieną, kurios krūtys idealiai vienodos
na as nemanau kad butu problemu del to, tik jeigu smarkiai matytusi, tada gal butu neestetinis vaizdas ir paciai nemalonu, bet jeigu nesimato smarkiai, tai ko cia kreipti demesio i tai. O beto kazkaip as patebejau, kai sportavau, viskas buvo
, dabar kai nesportuoju, kadangi ne Lietuvoje gyvenu, tai vel matosi
O kodel nesportuoji, jei ne Lietuvoje gyveni
Pavyzdziui, as ko gero negaliu prisiversti pastoviai vaikscioti del to, kad viena
Mano desine krutis didesne. Manau, kad del to, kad toje puseje tvirtesni raumenys. Juk daugiausia dirba desine musu ranka, tai gal del to.
Jop, reikis sportuot
Siaip, pasak, protingu zmoniu, tai asimetrija yra daznesnis dalykas musu kunuose. Mano kaire koja didesne, veidas, kai ziuriu i veidrodi, irgi ne is simetrisku pusiu
Itariu, kad ir rankos nevienodo ilgio, nes jau nusiperku antra ruba, kur pastebiu, kad viena rankove pastoviai trumpesne.
Jop, reikis sportuot
Na del sportavimo sunku pasakyti, nes kazkaip nesinori vienai vaikscioti
, bet sakiau kad reikes pradet, nieko cia nebus
Mano irgi kaire uz desine didesne. O po maitinimu dar labiau skirtumas matosi.
Bet tai tokia smulkmena... O be to, galima i viena liemeneles puse isideti idekliuka skirta krutinei padidinti ir problema sumazes.
Bet tai tokia smulkmena... O be to, galima i viena liemeneles puse isideti idekliuka skirta krutinei padidinti ir problema sumazes.
O ir vyrui nenusibosta, juk vietoj vienodu, dvi skirtingas turi
Mano truputį didesnė kairė. Tai pastebėjusi labai stresavau, iš karto nevalingai pradėjo lįsti negeros mintys
, bet pasitikrinau ir nusiraminau. Gydytoja patvirtino, kad tai normalu ir, kad nei pas vieną moterį nėra identiško dydžio krūtų, tik pas vienas tas skirtumas mažesnis, pas kitas ryškesnis.