Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija- 5 tema

QUOTE(dziunka @ 2008 08 25, 12:18)
si klivija stovejo keleta metu ant sildomu grindu virtuveje,tai zydejo dukart per metus

wub.gif

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 08 25, 15:41)
Sveikos.Siandien maciau parduodama nezydincia nemaza klivija po 20 lt ir krina po tiek pat nezydinti.Kaip manot, tai brangu , pigu ar normalu?

na sakyciau gan pigiai biggrin.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 03, 08:54)
Mažytė orandžinė, didesnė geltonžiedė... thumbup.gif

pas tave ten kaip ant mieliu visos auga bigsmile.gif wub.gif

o as buvau KNS seniuose, tai maciau didele geltonziede be ziedu, tai kainavo beveik 80lt doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Aš norėčiau jog jos augtų sparčiau, doh.gif
Sulauksim, sulauksim ir mes savo geltonžiedžių jei ne kitais tai dar kitais metais tikrai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 03, 17:07)
Aš norėčiau jog jos augtų sparčiau,  doh.gif
Sulauksim, sulauksim ir mes savo geltonžiedžių jei ne kitais tai dar kitais metais tikrai... lotuliukas.gif

na aš irgi to norėčiau ax.gif bet...
nu kitais metais, tai dar abejoju, bet dar kitais jau galima bus pradėt laukt biggrin.gif
Atsakyti
Atveso oras, teks ruost klivijukes ziemos miegeliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 09 12, 21:28)
Atveso oras, teks ruost klivijukes ziemos miegeliui  ax.gif

O kaip jas ruošti miegeliui?

ta prasme - laistyti mažiau, nešti į vėsią patalpą?
Atsakyti
Lieti reikia maziau, vesesnes temperaturos irgi reiktu, nes sildymo metu visi augaliukai kencia. Detaliau profes yra aprase si procesa.
Atsakyti
maniskes tai mazges, ner ten kur jas ruosti biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau as tai galvoju kaip dar naujiems metams ziedu pamatyti
Atsakyti
Uzmeciau aki i savo geltonaja, matosi, kad ugtelejus gerokai smile.gif
Atsakyti
Matyt šie metai tokie, kad prieš miegą jos nori dar paaugti.Apžiūrėjau savąsias -visos stiebiasi į aukštį..lapeliai iš vidaus šviesiai žalsvi, naujai ūgtelėję. Tai paskutinis pasispardymas jiems prieš ramybę. Suteikim tą progą.
Naujiems augintojams, kuriems klivijų auginimas ir jų ramybė žinoma tik iš nuogirdų - galima pasiskaityti čia: http://www.sodai.lie...om/klivijos.htm
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 09 18, 20:02)
Matyt šie metai tokie, kad prieš miegą jos nori dar paaugti.Apžiūrėjau savąsias -visos stiebiasi į aukštį..lapeliai iš vidaus šviesiai žalsvi, naujai ūgtelėję. Tai paskutinis pasispardymas jiems prieš ramybę. Suteikim tą progą.
Naujiems augintojams, kuriems klivijų auginimas ir jų ramybė žinoma tik iš nuogirdų - galima pasiskaityti čia: http://www.sodai.lie...om/klivijos.htm

Aha, maniškės irgi miegučio nenori, žaliuoja iš vidaus, lapeliai stiebiasi.
Atsakyti
Reqila, gal ryt Kaune LZŪU mugej dalyvausit su kokiais idomiais augaliukais?
Atsakyti