man siaip irgi tos grazesnes, o svajone dar butu raudona
, bet sita idomi, ne kaip visos
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 12:26)
man siaip irgi tos grazesnes, o svajone dar butu raudona
, bet sita idomi, ne kaip visos 
Nu va mano irgi svajone-raudona....
O man geltonos grazios
QUOTE(Tina* @ 2008 10 08, 16:39)
tos irgi
o as raudonos neturiu
Bet morkvine tai tikrai turi turbut
QUOTE(Tina* @ 2008 10 09, 09:34)
zinok, net nzn
nes pas mane jos dar vaiku pavidale
Tina, o kaip tavo geltonoji auga
Reiks nupaveiksluot kada
as ir vis ruosiuos ir neprisiruosiu
Kaip gyvuojat?
Miegam žiemos miego kartu su klivijomis
O man iškilo klausimas, pernai prieš žiemos miegą mano klivija išleido tokį negražų, pažeistą žiedelį, aš jį apkarpiau ir palikau, toliau negedo. Žiemet paskutinis išleistas vėl negražus
O man iškilo klausimas, pernai prieš žiemos miegą mano klivija išleido tokį negražų, pažeistą žiedelį, aš jį apkarpiau ir palikau, toliau negedo. Žiemet paskutinis išleistas vėl negražus
Kazkokiu maisto medziagu truksta geram vystymuisi.
Patarkit man brangiosios ką man daryti????
Mano gražiausią kliviją šuo suėdė
neįsivaizduoju kodėl išsirinko būtent ją... O aš per durną galvą neuždariau saliono durų, galvoju juk tik iki parduotuvės einu. Šuo suaugęs jau senai jokių zbitkų nekrečia ir še tau - grįžau tai vos nesprogau iš pykčio - pirmą kartą norėjau savo šunį užmušti
(grubiai kalbant), verkiau ir tvarkiau viską.
Norėjau paklausti ką tokiu atveju daryti, pasodinau aš ją vėl atgal, nuploviau, bet ką su tais lapais pusiau nuėstais daryti. Kur jau visai nukasti tai viskas, bet va dabar toks aizdelis. Ar taip ir palikti?
Ir ar yra vilties kad ji atsigaus

labai laukiu patarimo
Mano gražiausią kliviją šuo suėdė
Norėjau paklausti ką tokiu atveju daryti, pasodinau aš ją vėl atgal, nuploviau, bet ką su tais lapais pusiau nuėstais daryti. Kur jau visai nukasti tai viskas, bet va dabar toks aizdelis. Ar taip ir palikti?
Ir ar yra vilties kad ji atsigaus

labai laukiu patarimo