Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija- 5 tema

man siaip irgi tos grazesnes, o svajone dar butu raudona wub.gif , bet sita idomi, ne kaip visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 12:26)
man siaip irgi tos grazesnes, o svajone dar butu raudona wub.gif , bet sita idomi, ne kaip visos biggrin.gif

Nu va mano irgi svajone-raudona.... biggrin.gif Man taip pat tos grazesnes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilideka: 08 spalio 2008 - 14:40
O man geltonos grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 08, 16:39)
O man geltonos grazios  wub.gif

tos irgi wub.gif nu tu jau geltona turi, tai tau faina thumbup.gif
o as raudonos neturiu schmoll.gif tai galiu ir toliau svaigti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 spalio 2008 - 15:44
Bet morkvine tai tikrai turi turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 10 09, 09:34)
Bet morkvine tai tikrai turi turbut  biggrin.gif

zinok, net nzn g.gif
nes pas mane jos dar vaiku pavidale biggrin.gif persikine tai zinau kad turiu, o kokia trecia tai nzn, nes mama ps mane nezydejo neisykio ir numiriojo, va vaikiuka dabar auginu g.gif bet pagal lapus, tai matosi, kad visos skirtingos rolleyes.gif

Tina, o kaip tavo geltonoji auga bigsmile.gif davai kada pasirodykit, kaip paaugot butu idomu pamatyti sesute ar broliuka biggrin.gif Sigute ir jus pasirodykit bigsmile.gif
Atsakyti
Reiks nupaveiksluot kada smile.gif
Atsakyti
as ir vis ruosiuos ir neprisiruosiu doh.gif
Atsakyti
Kaip gyvuojat? ax.gif
Atsakyti
Miegam žiemos miego kartu su klivijomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O man iškilo klausimas, pernai prieš žiemos miegą mano klivija išleido tokį negražų, pažeistą žiedelį, aš jį apkarpiau ir palikau, toliau negedo. Žiemet paskutinis išleistas vėl negražus g.gif
Atsakyti
Kazkokiu maisto medziagu truksta geram vystymuisi.
Atsakyti
Patarkit man brangiosios ką man daryti????

Mano gražiausią kliviją šuo suėdė doh.gif neįsivaizduoju kodėl išsirinko būtent ją... O aš per durną galvą neuždariau saliono durų, galvoju juk tik iki parduotuvės einu. Šuo suaugęs jau senai jokių zbitkų nekrečia ir še tau - grįžau tai vos nesprogau iš pykčio - pirmą kartą norėjau savo šunį užmušti doh.gif (grubiai kalbant), verkiau ir tvarkiau viską.

Norėjau paklausti ką tokiu atveju daryti, pasodinau aš ją vėl atgal, nuploviau, bet ką su tais lapais pusiau nuėstais daryti. Kur jau visai nukasti tai viskas, bet va dabar toks aizdelis. Ar taip ir palikti?

Ir ar yra vilties kad ji atsigaus verysad.gif sad.gif

user posted image

labai laukiu patarimo
Atsakyti