Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija- 5 tema

O maniskes jau pasiruose miegoti. Jau nustojo augti, gal kad salta pas mane tam kambary, langas beveik visada atidaras g.gif
Atsakyti
Pas mus tai name apie 17-18. Dar nekuriam peciaus. Bet paskui jauciu joms susimaisys - buvo vesu, paukst atsilo doh.gif
Atsakyti
Na man vistiek neaišku, susibalamutijau blush2.gif , ramybės periodu laikyti ant palangės šviesoje ar nukelti į kokią tamsią vietą?
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 09 20, 16:19)
Na man vistiek neaišku, susibalamutijau  blush2.gif , ramybės periodu laikyti ant palangės šviesoje ar nukelti į kokią tamsią vietą?

as tai nekeliu ju i tamsiaja mirksiukas.gif gyvena sau ant placios palanges bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 09 20, 19:44)
as tai nekeliu ju i tamsiaja mirksiukas.gif gyvena sau ant placios palanges bigsmile.gif

a, tai gerai tuomet smile.gif
Atsakyti
Ir as nemanau, kad reikia patamsio.
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 25, 11:18)
si klivija stovejo keleta metu ant sildomu grindu virtuveje,tai zydejo dukart per metus

Kaip pas jus graziai zydi bigsmile.gif As suzaveta smile.gif O mano prazysta sitaip ir numeta ziedelius po kiek laiko verysad.gif Gal ka ne taip darau?Ar cia tokia rusis?Patarkit,mielosios ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilideka: 07 spalio 2008 - 19:45
Dziaugtis turetum, reta rusi augini, cia pas mus daugeli tradicines abrikosines, o tavo tokia grazi wub.gif O po kiek laiko numeta ziedus g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 10 07, 20:39)
Dziaugtis turetum, reta rusi augini, cia pas mus daugeli tradicines abrikosines, o tavo tokia grazi wub.gif O po kiek laiko numeta ziedus g.gif

Anksciau ,kai zydejo kazkaip neuzfiksavau laiko kiek zydi doh.gif .Siuo metu tai jau savaite zydi.A tai tokie ziedukai ir turi buti? g.gif
Atsakyti
kiek suprantu tai tavo tokia bigsmile.gif
user posted image
ji taip ir zydi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 07 spalio 2008 - 21:33
QUOTE(rena @ 2008 10 07, 21:32)
kiek suprantu tai tavo tokia bigsmile.gif
user posted image
ji taip ir zydi wub.gif

Taip ir zydi tada,tik ziedukai geltoni geltoni mirksiukas.gif O as ir galvojau,kodel neissiskleidzia ziedukai kaip mazos lelijos doh.gif .Pas kitas taip graziai zydi,o jau spalvos.... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilideka: 08 spalio 2008 - 06:14
Man tos kur pilnai isiskleidzia grazesnes blush2.gif paatviravau blush2.gif bet sita tokia idomi, kilminga smile.gif
Atsakyti