Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija- 5 tema

Man tokios LT aplamai neteko matyti pardavime.
Atsakyti
Kol kas nieko nepažadu, nes dar tik laukiu sėklų. Kai sudygs, tada bus matyt. Tikrai pasidalinsiu, jei bus kuo smile.gif
Atsakyti
oi lauksim mes turgelio ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvsidabris @ 2009 01 05, 17:47)
Kol kas nieko nepažadu, nes dar tik laukiu sėklų. Kai sudygs, tada bus matyt. Tikrai pasidalinsiu, jei bus kuo  smile.gif

O jei ne paslaptis is kur uzsisaket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 04, 18:53)
Oho, kokia gražuolė  blink.gif galėtų ir pas mus atsirasti ir ne tik sėklų. Nes aš mėgstu pirkti gatavą, o ne augintis iš sėkliukių. Bet tokia tur būt dar ne greitai atsiras pas mus. Įdomu kokie jos žiedai  g.gif

Jos žydi lygiai tokia pačia spalva kaip ir eilinės klivijos-tik kad jų lapai labjau išmarginti,o dryžių būna įvairių: ir išilginių ,ir skersinių,ir net dėmėtų-na eksperimentams ribų nėra.Margi lapai ,mano manymu ,yra taip pat savotiškas grožio išsireiškimas.Lietuvoje ,kiek žinau jau yra keletas augintojų,turinčių margalapių klivijų.O kad atsiranda daugiau jas auginančių-tai labai malonu-ateityje galėsime mainytis ,nes ir mes turim ką parodyt blush2.gif ax.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Tikrai ne paslaptis. Iš eBay smile.gif Visai atsitiktinai ten užklydau, nes visai neplanavau pirkimų. Bet kai pamačiau kiek ten visokių gražių augalų yra, tai neiškenčiau, užsisakiau šios klivijos sėklų ir dar kitų gėlyčių sėklų smile.gif
Aš dar tik pradedančioji gėlių augintoja, dar tik mokausi, semiuosi žinių ir visur, tame tarpe ir SM forume daug sužinojau. Bet jaučiu, kad jau sergu gėlių virusu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvsidabris: 05 sausio 2009 - 23:17
Sveikos Klivijų mylėtojos... 4u.gif
Smagu girdėti jog gražuolių rasis daugiau, nors čia kaip su tais viščiukais rudenį skaičiuojamais.... lotuliukas.gif
Bet kuriuo atvėju linkiu daug kantrybės, kruopštumo, atydumo ir manau sulauksi norimo rezultato. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2009 01 03, 19:18)
taip turiu o kiek moketumet?stai sios geles vaikai jie praktiskai visi po viena karta zydejo

Kokia gausa ir vešlumas thumbup.gif

QUOTE(Gyvsidabris @ 2009 01 03, 23:27)
Mane sudomino Kinijos margoji klivija. Gal kas nors augina? Aš nusipirkau sėklas, laukiu kol atsiųs.

Labai gražios. Man tai klivijos gražios ir savo lapų skrotelėm. Jos taip gražiai išaugusios-lapukai į skirtingas puses sugulę wub.gif . Savo gavus dovanų, dar nežydėjusi. Bet gausiai lapus augina. Dabar ilsisi nešildomame kambaryje ir vis tiek lapukus augina. Darbštuolytė mano.
Atsakyti
Tikrai visos linkim margalapems 100 proc. daigumo 4u.gif
Atsakyti
Manoji klivija toliau leidžia lapus, laukiu labai žiedų, tikiuosi kad ji manęs nenuvils. kažkur skaičiau, kad klivijos pirmąkart žydi praėjus 2-3 metams. Nežinau tiksliai kiek maniškei metų, bet tikiuosi, kad ji palepins mane žiedais greitu metu ax.gif
Atsakyti
na margalapes, tai tikrai grazuoles wub.gif
bet as kazkaip vistiek labiau noreciau raudonos ax.gif
Atsakyti
O mano oranzine grazuole uzaugino zieduka viduri lapu 4u.gif
Atsakyti