Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija- 5 tema

Toks jausmas, kad mano geltoniuke snaude snaude ziemos miegu, o dabar pabudo. Lapuka nauja leidzia.
Atsakyti
Sveikos ....
Mano daro tą patį, abi leidžia po naują lapuką. thumbup.gif
Atsakyti
O kada zydesime? rolleyes.gif
Atsakyti
Ar kas pamena mano šuns apgraužtą kliviją doh.gif pagailėjau aš ją išmesti. Persodinau į paprastą plastikinį vazoną ir pastačiau įstiklintam balkone. Dabar jame būna (naktį +12), dieną +17). Galvoju kaip bus taip, nušals, tai nušals. Nes namie tai vaizdelio nesudaro ji vargšiukė visą apgraužta. Labai retai, palieju ją ten vos vos.
Vis pasižiūriu kaip ji ten, tai dabar žiūriu, kad ta mano vargšelė bujoti pradeda. Ir iš vidaus lapiukus auginti blink.gif Matyt labia jau nori gyventi. Ir dar manau atsigavus dar gražiau žydėti gali, taip vėsiai pražiemojus. Ką manot?

Atsakyti
Tai saunu, kad atsigauna thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,jusu gelytes nuostabios.As su prasymu.Turim klivija ji didziule su daug lapu ir daug daigu viename vazone,bet nezydi.Ka su daryt,kaip isprasyt nuostabiu ziedu?Tiesa buvo zydejus keleta kartu,bet jau kuris laikas nezydi.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 07, 19:13)
O kada zydesime?  rolleyes.gif

Būkime kantrios ir rūpestingos prižiūrėtojos, sulauksim , tikrai sulauksim. 4u.gif

QUOTE(Naujakurė @ 2009 01 08, 11:24)
.As su prasymu.Turim klivija ji didziule su daug lapu ir daug daigu viename vazone,bet nezydi.Ka su daryt,

Gal kartais tas visas augalas su vaikais labai jau dideliame vazone įkurdintas, norint kad žydėtų, reikia kad šaknų daug turėtų, tiesiog pilną vazoną, kitaip tariant reikia jų nepermylėti su persodinimais. O jei senai persodinta buvo gal jau maistinių medžiagų trūkumą jaučia, pavasariop patręšk trašomis kambariniams žydintiems- lapiniams augalams skirtomis trašomis.
Atsakyti
Lietuva, na tai kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
Maniskes dar miega, nes pas mane miegamasis nesildomas schmoll.gif
Lietuva, as manau, kad tavo varguole zydes graziau uz kitas wub.gif
Atsakyti
Mergytės, visgi norėčiau pasiūlyti jums, žinovėms ir klivijų mėgėjoms savo vieną iš karališkų kliviją (mamytę), ta retą Terrelly. Pas mane jos lapai kaip tai gelsti pradėjo. g.gif Dabar pastačiau balkone. Tai lyg ir apstojo. Nežinau, ko jai trūksta? Kadangi turiu jos vaiką, tai mamytę dovanoju, na simboliškai kiek tai norėčiau (saldainiams nusipirkt biggrin.gif ), o šiaip ji nemaža ir žydės, jei gerai piržiūrėsit, va taip

user posted image

o va visu gražumu

user posted image

Atsakyti
Man atrodo mano klivijai kambaryje per šilta. Galvoju gal man pasielgt kaip Lietuva, palaikyt savaitę kitą užstiklintam balkone g.gif bijau, kad nenušaltų.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 01 09, 10:25)
Man atrodo mano klivijai kambaryje per šilta. Galvoju gal man pasielgt kaip Lietuva, palaikyt savaitę kitą užstiklintam balkone  g.gif  bijau, kad nenušaltų.

Aš savo visas iškėliau į balkoną. Tikrai nesušalo. Atvirkščiau stiprėja ir manau, kad žydės gausiau. Nes jos mėgsta ramybės periodu pabūti vėsiai.

Bet aišku ne atviram balkone doh.gif
Atsakyti