Ne, užstiklintas
na čia ne į temą, bet gal ir fikusą ištremt?

Siaip visoms reikia kliviju pastoviai, o va zmogus pasiule ir negi ne vienai nereikia
Man tai su sitais nusvirusiais ziedukais nelabai patinka.

QUOTE(Tina* @ 2009 01 09, 12:06)
Siaip visoms reikia kliviju pastoviai, o va zmogus pasiule ir negi ne vienai nereikia
Man tai su sitais nusvirusiais ziedukais nelabai patinka.

Aha, tikrai keista, kad niekam nereiikia

Pasekiau temą atgal, tai Laivite labai norėjo būtent tokios klivijos.
Parašia jai į až, gal atsilieps.
[quote=Lietuva,2009 01 08, 22:49]Mergytės, visgi norėčiau pasiūlyti jums, žinovėms ir klivijų mėgėjoms savo vieną iš karališkų kliviją (mamytę), ta retą Terrelly. Pas mane jos lapai kaip tai gelsti pradėjo.
Dabar pastačiau balkone. Tai lyg ir apstojo. Nežinau, ko jai trūksta? Kadangi turiu jos vaiką, tai mamytę dovanoju, na simboliškai kiek tai norėčiau (saldainiams nusipirkt
), o šiaip ji nemaža ir žydės, jei gerai piržiūrėsit, va taip

Lietuvele as noresiu

Lietuvele as noresiu

Gal kas iš Vilniaus netyčia važiuojate į Kauną?
Taip reikia šią gražuolę perduoti pas Laivite.

Taip reikia šią gražuolę perduoti pas Laivite.

QUOTE(Naujakurė @ 2009 01 08, 11:24)
Sveikos merginos,jusu gelytes nuostabios.As su prasymu.Turim klivija ji didziule su daug lapu ir daug daigu viename vazone,bet nezydi.Ka su daryt,kaip isprasyt nuostabiu ziedu?Tiesa buvo zydejus keleta kartu,bet jau kuris laikas nezydi.
mano klivijos masiskai zydejo, kai visa sezona buvo sviesoje ,net vaikeliai kuriems net poros metu nebuvo zydejo (po kelis ziedelius )
Na va Laivite priglaus klivijuke

As ir buciau labai laiminga kad ji pas mane apsigyventu
Bet va beda kaip ja man is Vilniaus parsigabenti

Norėčiau ir aš, mielai priglausčiau, bet matau iš foto, kad nemaža ji tokia, bijau, kad jai pas mane bus ankšta
Jei Laivite nepasiims, gal galiu žvilgtert į ją gyvai?

QUOTE(Marzde @ 2009 01 11, 13:35)
Norėčiau ir aš, mielai priglausčiau, bet matau iš foto, kad nemaža ji tokia, bijau, kad jai pas mane bus ankšta

Na, aš tai mielai, bet pažadėjau Laivite, jai laikyti gėlytę. Tai kol kas laukysiuos žodžio.

Taip, mačiau, kad pažadėta
aš šitoj temoj retokai lankaus, na dabar gal dažniau užsuksiu, bet jei kartais atsilaisvins klivija, parašyk AZ.

Lietuvos gelyte ir as mielai buciau priglaudus ir vietos turiu nemazai, bet vat problema parsigabenimas, tai ir tyliu