Is tiesu idomu. Naujove musu parduotuvese.

Maniškė jau pabudo - du žiedynus stiebia
. Nors pernai tokiu metu jau pirmas žiedelis buvo išsiskleidęs

O mano geltoniuke leidzia pora nauju lapiuku is vidaus.
QUOTE(Tina* @ 2009 02 05, 11:46)
Na ką gi - negalėjau visą savaitę pamiršti tos šviesios baltos ar tai draumblio kaulo spalvos klivijos. Šiandien nuvažiavau į tą parduotuvytę, o ten iš tų trijų minetų tik viena belikusi. Ir tai ne pati sodriausia jau. Visos buvo po 55 lt. ir jau tik viena liko.

Dabar lauksiu žiedelių pasirodant. Nu kiek pasakojo pardavėja, kad žiedai lygiai tokie kaip oranžinės klivijos, tik balti, ar tai gelsvai balti.... Nu tikiuosi neapgavo.
Kol kas tik įdėjau į vazoną, o kaip peržydės sodinsiu, tik ne į tokį didelį.
štai mano brangenybė (tiesiogine prasme)

Oi tai Lietuvele lauksim ziedeliu ir laikysim kumcius kad butu kitokia
O mano grazuole karaliene numete nemazai lapuku bet dabar kaip ir graziai atrodo

O mano grazuole karaliene numete nemazai lapuku bet dabar kaip ir graziai atrodo

Tikrai idomu kas ten bus

QUOTE(Laivite @ 2009 02 09, 23:45)
Oi tai Lietuvele lauksim ziedeliu ir laikysim kumcius kad butu kitokia

Laivite, pažiūrėjau tavo gėles. Visos labai gražios, bet jau klivijų gražumas

iš kur tokių retenybių esi ir gavusi? ar tik neparsisiuntei iš užsienio?
Ne dar nesisiunciau bet va laukiu pavasario tai tada bandysiu parsisiusti ka nors idomaus
O sitas esu aptikus parduotuvese

O sitas esu aptikus parduotuvese

Labas merginos, kaimyne persodinejo savo klivija ir man atidave tris ataugiukus, tiksliau dave viena, o kitus
tam jei tas vienas neprigys
Susodinau visus nemazam vazone, ne vienoj vietoj. Nuo rudens jie dar neisleido nei vieno lapelio

Is drauges gauta klivija jau gal du lapus ispyskino, bet si jau turejo keleta lapu.
Gal man trijule isskirstyt ar laukti lapiniu-ziediniu pokyciu?

Is drauges gauta klivija jau gal du lapus ispyskino, bet si jau turejo keleta lapu.

manoji jau ir pražydo, ir nužydėjo. net bijau pasakyti, ar mėnesį žydėjo

QUOTE(muminukas @ 2009 02 10, 18:51)
Kotas trumpas todėl, kad tik pamačius lendant žiedyną, reikia pradėti kiekvieną dieną laistyti gausiau. Mano gėlytės žiedynas kaip ant mielių - tiesiog akyse stiebiasi aukštyn