Muminukas, gražiai žydi

QUOTE(Lietuva @ 2009 02 10, 20:14)

ant šiaurinės palangės laikau, jeigu ką

Papildyta:
QUOTE(3 sunu mama @ 2009 02 10, 18:32)
Kotas trumpas todėl, kad tik pamačius lendant žiedyną, reikia pradėti kiekvieną dieną laistyti gausiau. Mano gėlytės žiedynas kaip ant mielių - tiesiog akyse stiebiasi aukštyn 

muminukas, graziai zydejo

QUOTE(muminukas @ 2009 02 10, 18:51)

manoji jau ir pražydo, ir nužydėjo. net bijau pasakyti, ar mėnesį žydėjo

jos net po menesi issydi?

paziurekit
QUOTE(RubeliaiUK @ 2009 02 13, 23:03)
pernai tikrai ilgai žydėjo. na, vieni žiedeliai vysta, kiti skleidžiasi

sorry, už nelabai kokybišką foto
bet ar jūs kuo nors paremiate savo klivijas?
mano tokia ant šono nusvirusi
mama sako, kad prie kokio pagaliuko riščiau 

labutes,
peraejusi savaitgali gavau dovanu klivija, o p o kokiu 4 dienu ji numete visus ziedelius
paskaitinejau kelis lapus sios temos bet neradau jokios info apie prieziura,gal galetumet nurodyti koki saltini apie prieziura ir ka dabar su tuo pliku kotu daryt? nukirpti ar palikti ? Kaip daznai laistot ?
peraejusi savaitgali gavau dovanu klivija, o p o kokiu 4 dienu ji numete visus ziedelius

paskaitinejau kelis lapus sios temos bet neradau jokios info apie prieziura,gal galetumet nurodyti koki saltini apie prieziura ir ka dabar su tuo pliku kotu daryt? nukirpti ar palikti ? Kaip daznai laistot ?
Gali kirpti, nieko jis daugiau neisleis. Laistyti saikingai, saknys storos, greitai puna.
Muminukas, rišti nereikia. Jei leidžiasi, galima pabandyti vazone esančią pakreipti, paspausti priešingą dalį, nei nusvirusi, kad atsitaisytu. Jei ne - persodinti atitaisant.
stai tokia turiu gal kas noretu isigyti?30 litu
QUOTE(Regila @ 2009 02 14, 18:23)
Muminukas, rišti nereikia. Jei leidžiasi, galima pabandyti vazone esančią pakreipti, paspausti priešingą dalį, nei nusvirusi, kad atsitaisytu. Jei ne - persodinti atitaisant.

tai šiemet dar pakaks paspausti, persodinau prieš nepilnus metus

O man kazkaip labai grazu kaip tokios dideles ir pasvire