QUOTE(ivinskis @ 2008 11 16, 13:10)
mano pussesere baige praitais metais ktu architektura, dar studijuodama svaigo kaip per kelis metus susikraus simtus tukstanciu, begalo sunkiai mokinos ypac pirmus du kursus, tiesiog kai nuvaziuodavome aplankyti tokia apsileidus, laiko visai sau neskyre, visas laikas mokslui atiduotas. o dabar pabaigus metus sedejo be darbo na aisku ieskojo siulesi. i imone dirbt niekas neprieme, nes tipo jauna mergina, neturinti praktikos ir t.t., tada privaciai sugalvojo dirbt, irsipirko patentus ir visa kita ir per ta laika jokio rimtesnio projekto, tik man rodos pirtele lauko gavo suprojektuot. pati skundesi kad tu architektu tikrai daug ypac didesniuose miestuose, o ir namus nedaug kas statosi, juk piigu nera, o tie kas ju kalnus turi tai reikalauja zymiu architektu, patyrusiu...
dabar sake bandys is naujo stoti tik i universalesne specialybe ar ten vadyba, ar verslo administravima.
O kodel manot, kad architektura ne perpsektyvi specialybe?Man kaip tik atrodo atvirksciai

(nors pati nesu is architektu).Be to,juk nebutinai iskart turi kazka projektuoti,galima dirbti ir imonese su visokiai proketais,braizymais ir pan..Ar klystu?

Jel lyginti architektura su verslo vaybom ir pan,tai manyciau,kad vadyba zymiai zemesniame lygyje,nors ir is universaliausiu spec.