As tai sau viska galiu nusiimti vasku iskyrus pazastis,kazkaip sau man ten nepatogu
Aš kiek nusiperku karšto vaško, tai vis kažkoks negeras būna.. Nenuraunu nieko išvis... Kosmetologiniam išrovė, bet ne tiek kiek norėjau. Taigi gal kuri patarsit, kokį vašką pirkti, kad pati galėčiau išsiraut?
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 21, 14:01)
Aš kiek nusiperku karšto vaško, tai vis kažkoks negeras būna.. Nenuraunu nieko išvis... Kosmetologiniam išrovė, bet ne tiek kiek norėjau. Taigi gal kuri patarsit, kokį vašką pirkti, kad pati galėčiau išsiraut?
Kosmetologiniam kaip supratau neispese visu plaukiuku?
Gal tavo plaukas labai stiprus, bet galejo su pincetu pasidarbuot tada kosmetologe

pastoviai depiliuojant plaukelis turetu silpnet ir gerai rautis.. As perku Karite jis vienas stipriausia rovimo galia turi, o kojoms ir rankoms kristalini jis man

QUOTE(bliuskė @ 2008 07 21, 13:01)
negali but, kad visai neisrautu nieko.. gal ne ta kryptim rauni?

As naudoju siuo metu azulenini (jautriai odai) arba kakavini.

QUOTE(wikonda @ 2008 07 19, 14:45)
Oi
esi gal naudojus kremukus nu sakes, kaip vakar susinervijau pinigai, tai dzin galvojau blizg4s viskas ten pas many
o net plaukelis nenukrito va tau ir reklama
bet kiek skaitau juk kitom nuima ir net parausta
man ne trupucio, mergaites padekit gal ka ne taip darau gaila, kad pilna tubele gules 

Man tai net pigiausias kremukas depiliacinis viska tvarkingai ir graziai israuna, nors jei ir palaikau maziau min, nei parasyta, tad labai keista skaityti tokius atsiliepimus

O dabar noriu poros klausimeliu pasiklausti jusu mergaites. Ar kuriai nors is jusu auga plaukai ant kojos nykscio?

Kitas klausimas butu kodel viena karteli kai kosmetologe nudepiliuoja karstu vasku pazastis, lieka jos it kudikio odyte, o kita karta kazkiek siurkstu

QUOTE(Sandruciux @ 2008 07 21, 20:31)
O dabar noriu poros klausimeliu pasiklausti jusu mergaites. Ar kuriai nors is jusu auga plaukai ant kojos nykscio?

Auga, kur neaugs - atrodo, visur jie man auga, tik nuo galvos - slenka

Anksčiau tą pirštuką skusteldavau peiliukais ir pamiršdavau, o paskui pradėjau elektriniu epiliatoriumi doroti. Skausminga, nes prie pat kaulo, bet mažai ten tų plaukų, tai tik viens ir viskas

QUOTE(Miaška @ 2008 07 21, 21:57)
Auga, kur neaugs - atrodo, visur jie man auga, tik nuo galvos - slenka
Anksčiau tą pirštuką skusteldavau peiliukais ir pamiršdavau, o paskui pradėjau elektriniu epiliatoriumi doroti. Skausminga, nes prie pat kaulo, bet mažai ten tų plaukų, tai tik viens ir viskas

Tikrai, kad

QUOTE(Pjaf @ 2008 07 21, 22:17)
Per kancias?

Gal galėtų atsiliepti merginos, kurios naudoja elastinį vašką?
Esu pradedančioji ir reikia gudrybių, kad būtų mažiau prisvilęs pirmas blynas
Iki kokio ilgio atsiauginti plaukelius? Kaip šildyti diskelius ir kaip suprasti kada gana?

QUOTE(Niren @ 2008 07 21, 12:38)
Kosmetologiniam kaip supratau neispese visu plaukiuku?
Gal tavo plaukas labai stiprus, bet galejo su pincetu pasidarbuot tada kosmetologe
pastoviai depiliuojant plaukelis turetu silpnet ir gerai rautis.. As perku Karite jis vienas stipriausia rovimo galia turi, o kojoms ir rankoms kristalini jis man

Gali būti, kad neužauginu jų iki tam tikro ilgio, dėl to manęs ir velnias neima

QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 22, 12:08)
Iki kokio ilgio atsiauginti plaukelius? Kaip šildyti diskelius ir kaip suprasti kada gana?

Ir kuo pašalinti vaško likučius, jei tokių būna?
QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 22, 13:08)

sildoma arba tokiame sildytuve http://www.proco.lt/...1&detal=18,arba galima tiesiog ideti i inda ir sildyti karstame vandenyje (turetu but labai nepatogu),gana tada kai mase pasidaro sakykim grietines tirstumo ,ar skystesne ir galima imti mentele ir tepti .
QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 22, 14:07)
Ir kuo pašalinti vaško likučius, jei tokių būna?
naudoju depileve firmos aliejuka arba pieneli skirta po depiliacijos .Puikiai nuramina oda ir pasalina vasko likucius.