Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

As tai sau viska galiu nusiimti vasku iskyrus pazastis,kazkaip sau man ten nepatogu
Atsakyti
Aš kiek nusiperku karšto vaško, tai vis kažkoks negeras būna.. Nenuraunu nieko išvis... Kosmetologiniam išrovė, bet ne tiek kiek norėjau. Taigi gal kuri patarsit, kokį vašką pirkti, kad pati galėčiau išsiraut?
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 21, 14:01)
Aš kiek nusiperku karšto vaško, tai vis kažkoks negeras būna.. Nenuraunu nieko išvis... Kosmetologiniam išrovė, bet ne tiek kiek norėjau. Taigi gal kuri patarsit, kokį vašką pirkti, kad pati galėčiau išsiraut?

Kosmetologiniam kaip supratau neispese visu plaukiuku?
Gal tavo plaukas labai stiprus, bet galejo su pincetu pasidarbuot tada kosmetologe rolleyes.gif
pastoviai depiliuojant plaukelis turetu silpnet ir gerai rautis.. As perku Karite jis vienas stipriausia rovimo galia turi, o kojoms ir rankoms kristalini jis man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 21, 13:01)

negali but, kad visai neisrautu nieko.. gal ne ta kryptim rauni? g.gif
As naudoju siuo metu azulenini (jautriai odai) arba kakavini. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 07 19, 14:45)
Oi biggrin.gif esi gal naudojus kremukus nu sakes, kaip vakar susinervijau pinigai, tai dzin galvojau blizg4s viskas ten pas many tongue.gif o net plaukelis nenukrito va tau ir reklama doh.gif bet kiek skaitau juk kitom nuima ir net parausta blink.gif man ne trupucio, mergaites padekit gal ka ne taip darau gaila, kad pilna tubele gules doh.gif

Man tai net pigiausias kremukas depiliacinis viska tvarkingai ir graziai israuna, nors jei ir palaikau maziau min, nei parasyta, tad labai keista skaityti tokius atsiliepimus smile.gif Kazin kodel tau sitaip, dar veet juk geri skaitosi g.gif Nors turiu draugiu, kurioms nuo depiliaciniu kremu beria be galo, kitoms nuima vos pora, tai gal kokie labai jau galingi plaukeliai, velns tezino g.gif Pabandyk su vasku bigsmile.gif

O dabar noriu poros klausimeliu pasiklausti jusu mergaites. Ar kuriai nors is jusu auga plaukai ant kojos nykscio? ax.gif Man taip, ne miskas ju, bet ilgoki, nepatinka man jie labai blush2.gif Su kremu gerai isima, bet trumpas poveikis. Su peiliuku lieka kaip daigeliai, negrazu labai. O ar su vasku butu galima pabandyti? As galvoju su pincetu issirausiu tvarkingai, vis tiek ju nedaug... Bet kiek zaizdu prisidariau blink.gif Be galo skaudejo, o vos pora ju tik isroviau, daugiau nebeiskenciau ir baigiau sia procedura. Ar galit pasakyti kodel taip yra, gal ten vieta kokia itin jautruole g.gif Ir ka man su tais plaukeliais daryti patarkit, prasau.

Kitas klausimas butu kodel viena karteli kai kosmetologe nudepiliuoja karstu vasku pazastis, lieka jos it kudikio odyte, o kita karta kazkiek siurkstu ax.gif Visuomet, kada vaziuoju pas kosmetologe, bunu pasiauginus plaukelius apytiksliai vienodo ilgio. Ar cia kaltas kosmetologes darbo kruostumas, m? smile.gif Labai idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 21 liepos 2008 - 19:33
QUOTE(Sandruciux @ 2008 07 21, 20:31)
O dabar noriu poros klausimeliu pasiklausti jusu mergaites. Ar kuriai nors is jusu auga plaukai ant kojos nykscio? ax.gif

Auga, kur neaugs - atrodo, visur jie man auga, tik nuo galvos - slenka doh.gif
Anksčiau tą pirštuką skusteldavau peiliukais ir pamiršdavau, o paskui pradėjau elektriniu epiliatoriumi doroti. Skausminga, nes prie pat kaulo, bet mažai ten tų plaukų, tai tik viens ir viskas smile.gif
Atsakyti
as su pincetu israunu ant tu pirstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 21, 21:57)
Auga, kur neaugs - atrodo, visur jie man auga, tik nuo galvos - slenka doh.gif
Anksčiau tą pirštuką skusteldavau peiliukais ir pamiršdavau, o paskui pradėjau elektriniu epiliatoriumi doroti. Skausminga, nes prie pat kaulo, bet mažai ten tų plaukų, tai tik viens ir viskas smile.gif

Tikrai, kad doh.gif visur auga, o nuo galvos slenka. Ot ir filosofija bigsmile.gif
QUOTE(Pjaf @ 2008 07 21, 22:17)
as su pincetu israunu ant tu pirstu biggrin.gif

Per kancias? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal galėtų atsiliepti merginos, kurios naudoja elastinį vašką? mirksiukas.gif
Esu pradedančioji ir reikia gudrybių, kad būtų mažiau prisvilęs pirmas blynas blush2.gif Iki kokio ilgio atsiauginti plaukelius? Kaip šildyti diskelius ir kaip suprasti kada gana?
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 07 21, 12:38)
Kosmetologiniam kaip supratau neispese visu plaukiuku?
Gal tavo plaukas labai stiprus, bet galejo su pincetu pasidarbuot tada kosmetologe  rolleyes.gif
pastoviai depiliuojant plaukelis turetu silpnet ir gerai rautis.. As perku Karite jis vienas stipriausia rovimo galia turi, o kojoms ir rankoms  kristalini jis man  thumbup.gif

Gali būti, kad neužauginu jų iki tam tikro ilgio, dėl to manęs ir velnias neima blush2.gif O kosmetologė darbavosi pincetu, tai skaudėjo labiau, nei vašką lupant mega_shok.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 22, 12:08)
Gal galėtų atsiliepti merginos, kurios naudoja elastinį vašką?  mirksiukas.gif
Esu pradedančioji ir reikia gudrybių, kad būtų mažiau prisvilęs pirmas blynas  blush2.gif  Iki kokio ilgio atsiauginti plaukelius? Kaip šildyti diskelius ir kaip suprasti kada gana?

Ir kuo pašalinti vaško likučius, jei tokių būna?
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 22, 13:08)
Gal galėtų atsiliepti merginos, kurios naudoja elastinį vašką?  mirksiukas.gif
Esu pradedančioji ir reikia gudrybių, kad būtų mažiau prisvilęs pirmas blynas  blush2.gif  Iki kokio ilgio atsiauginti plaukelius? Kaip šildyti diskelius ir kaip suprasti kada gana?

sildoma arba tokiame sildytuve http://www.proco.lt/...1&detal=18,arba galima tiesiog ideti i inda ir sildyti karstame vandenyje (turetu but labai nepatogu),gana tada kai mase pasidaro sakykim grietines tirstumo ,ar skystesne ir galima imti mentele ir tepti .
QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 22, 14:07)
Ir kuo pašalinti vaško likučius, jei tokių būna?

naudoju depileve firmos aliejuka arba pieneli skirta po depiliacijos .Puikiai nuramina oda ir pasalina vasko likucius.
Atsakyti