Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

QUOTE(wikonda @ 2008 07 27, 00:31)
mąstau pabandyt dar kartelį namų salygom su vaško juostelėm blush2.gif bet pirmas kartas buvo oi koks nevykęs doh.gif  tongue.gif minėjo, kad atšaldymo priemonių reik, tai turbūt po  ax.gif o tik ledukai bigsmile.gif  lotuliukas.gif tik nesijuokit biggrin.gif bet vistiek audžių mintį, kad nesiimti sado mazo, o reiks kulniuoti g.gif

atsakiau i AZ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 27, 08:11)
Kai roviau pirmą kartą, ne visi nusirovė, yra ir trumpesnių. Dabar ataugo trumpesnieji. Kaži kaip sulygint tą jų augimą?  doh.gif
O dar kaip išbėrė kojas, toks karštis, o aš tik su kelnėm galiu būti. Galiu tikėtis, kad tai tik pirma odos reakcija ar taip bus visą laiką?
Beje, ką tepliojat po depiliacijos? Kuo nuimat vaško likučius?

plauku augimo yra trys fazes, todel vienu visu metu vis tiek neisrausit, nes pirmoji faze prasideda dar po oda, Todel rekomenduojama bent pirmam kartui atsiaugint kuo ilgesnius, kad max dauguma plaukeliu (vieni bus ilgi, kiti trumpesni) butu odos pavirsiuj, tada bus daugiau pasalinta ir kol jie ataugs ilgiau dziaugsites lygiom kojytem 4u.gif

Odos berimas 24val po depiliacijos - norma, juk isrobet su svoguneliu, ora sudirgus. JOKIOS saules, prasyciau siandien
nono.gif Ir jokio ezero.
Berima mazina tam skirtos priemones po depiliacijos - losjonai, zele ir kt. Vasko likusius velgi nuvalo spec priemones (cia jau geriausia nusipirkt ir turet profesionalia (jei jau 'zaidziat' namie)) smile.gif

Greit malu, tai jei nelabai aiskiai paaiskinau - sorry.. labai jau skubu prie ezero.. vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 07 27, 10:38)

Šiandien sekmadienis, depiliaciją dariau 3dienį. Odą vakar dar labiau išbėrė. Vaikštau su kelnėm, saulės, ežerų nematau.
O dėl kremukų, tikėjausi konkrečių pavadinimų, gal kas patars, pasiūlys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 27, 10:41)
Šiandien sekmadienis, depiliaciją dariau 3dienį. Odą vakar dar labiau išbėrė. Vaikštau su kelnėm, saulės, ežerų nematau.
O dėl kremukų, tikėjausi konkrečių pavadinimų, gal kas patars, pasiūlys  smile.gif

na, jei del konkreciu priemoniu, tai galeciau rekomenduot Depileve raminamaji losjona PO depiliacijos ir Depiflex alieju vaskui nuvalyt. Gali kreiptis i AZ.

O nuo treciadienio iki sekmadienio tepei kokias nors priemones - gal alergija gavosi? Siaip neturetu bert, jei viskas daroma teisingai.. g.gif Gal oda labai jautri arba vaskas senas, gal netinkamas.. arba juosteles plesei ne ta kryptim (tai irgi labai svarbu, o bikinio srity ju net 5 ax.gif ) gal trynei smarkiai, gal rankos nesvarios buvo... zodziu n priezasciu doh.gif .. Pabandyk patept arbatmedzio aliejuku, gal pades..
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 26, 19:19)
Na, aš tam atvejui turiu maudymkę su šortukų tipo kelnaitėmis tongue.gif
O su pažastų auginimu tai neištvėriau, pradėjau epiliatoriumi rauti.

tai kad ir tie sortukai man ne viska paslepia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 07 27, 22:25)
tai kad ir tie sortukai man ne viska paslepia...  doh.gif

tai jei jau taip neslepia, kad plika akim matosi, tai jau ner ko ten daugiau ir augint - laikas depiliuot ax.gif Be to bikini ne ta sritis, kur pries depiliacija butina "kasas" uzsiaugint, nes paskui tik labiau skauda.. Nereikia kad ten garbanotusi (atsiprasau, jei per grubiai cia as blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 07 27, 15:15)
arba juosteles plesei ne ta kryptim (tai irgi labai svarbu, o bikinio srity ju net 5 ax.gif )

NET 5 blink.gif ogho. Cia visas menas...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 07 28, 09:37)
NET 5  blink.gif  ogho. Cia visas menas...

taip, koju depiliacija, palyginus su bikinio - vaiku zaidimas. Beje, is klienciu esu girdejus, kad kai kurios kosmetologes rauna viena kryptim, deja, jos pas mane ateina su iaugusiais plaukeliais .. Ir useliu bei pazastu neleiskit raut vienu patepimu, ten irgi reikia ziuret krypties nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 07 28, 11:20)
taip, koju depiliacija, palyginus su bikinio - vaiku zaidimas. Beje, is klienciu esu girdejus, kad kai kurios kosmetologes rauna viena kryptim, deja, jos pas mane ateina su iaugusiais plaukeliais ..  Ir useliu bei pazastu neleiskit raut vienu patepimu, ten irgi reikia ziuret krypties  nono.gif

tu matai g.gif dabar aisku, kodel netepa vasko iskart ant viso ploto bigsmile.gif atrodo, kiek ten vietos po pazastim, o tepa vis tiek per kelis kartus rolleyes.gif
Atsakyti
as karta pabandziau uzselius depiliuoti vasku, tai antra karta to daryti nesiryzciau... man visada buvo mistika kaip moterys koju ir net bikinio depiliacija vasku istveria g.gif as jau geriau su kremukais ir peiliukais pavargsiu, kad ir kaip uzknisa unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal žinote, kiek kainuoja Nagavitoje vaškas depiliacijai (ne bikini). Būčiau labai dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2008 07 28, 15:04)
Sveikutės,
gal žinote, kiek kainuoja Nagavitoje vaškas depiliacijai (ne bikini). Būčiau labai dėkinga už info 4u.gif

toks
user posted image

kainuoja 39 lt

user posted image

6 arba 8 lt nepamenu ir +2 lit galvute (nesu garantuota del sito)

Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 07 28, 12:46)
as karta pabandziau uzselius depiliuoti vasku, tai antra karta to daryti nesiryzciau...

oi, as sau uselius ir antakius svilpaudama nusidepiliuoju - gal keistai skamba, bet man net faina.. biggrin.gif Va pazastu tai negaliu, nors imk kokios klientes ir paprasyk, kad nudepiliuotu lotuliukas.gif doh.gif

TEJYTE, Nagavitoj brangoki, kitu firmu pigesni ir tikrai ne blogesni mirksiukas.gif

GELALA, kaip tu nuplesi tas galvutes nuo kaseciu - nu man niekaip neiseina ju nuimt doh.gif . Pasidalink patirtim mirksiukas.gif , nes jau uzkniso kaupt neisnaudotas kasetes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 29 liepos 2008 - 00:27