Pirma kart vasko juosteles panaudojau , skausmas buvo , bet siaip visai normaliai , asmeniskai man tai priimtiniausias budas , nes eit i grozio salonus depiliacijai neman... Kazkaip nejaukiai jauciuos

QUOTE(Miaška @ 2008 07 21, 19:57)
Auga, kur neaugs - atrodo, visur jie man auga, tik nuo galvos - slenka
Anksčiau tą pirštuką skusteldavau peiliukais ir pamiršdavau, o paskui pradėjau elektriniu epiliatoriumi doroti. Skausminga, nes prie pat kaulo, bet mažai ten tų plaukų, tai tik viens ir viskas

Anksčiau tą pirštuką skusteldavau peiliukais ir pamiršdavau, o paskui pradėjau elektriniu epiliatoriumi doroti. Skausminga, nes prie pat kaulo, bet mažai ten tų plaukų, tai tik viens ir viskas

labai daug kam auga. As klientems depiliuodama kojas ir pirstukus nudepiliuoju - VISAI neskausminga vieta, man patinka, o joms - linksma

Papildyta:
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 22, 17:41)
Pirma kart vasko juosteles panaudojau , skausmas buvo , bet siaip visai normaliai , asmeniskai man tai priimtiniausias budas , nes eit i grozio salonus depiliacijai neman... Kazkaip nejaukiai jauciuos 

nu va tai tau... baik, Rozyteaa, kokia cia geda eit save palepint grozio procedurom

Papildyta:
QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 22, 12:07)
Ir kuo pašalinti vaško likučius, jei tokių būna?
buna, ypac bikinio srity darant pilna depiliacija. Tam yra skirti specialus aliejukai, kremai - BUTENT vasko likuciams salinti ir dar turintys antiseptini, raminanti poveiki

elastini tai cia turit omeny ta anksciau naudota, taip vadinama tradicini vaska? man tai jis

Maniškis elastinis vaškas iš diskelių, nereikia jokių juostelių. Šiandien tikriausiai pasiryšiu pirmajam kartui 
Papildyta:
Dar klausimas iškilo, depiliaciją daryti prieš ar po maudymosi? Bijau, kad nepasidaryčiau skausmingiau, jautriau ar dar kaip

Papildyta:
Dar klausimas iškilo, depiliaciją daryti prieš ar po maudymosi? Bijau, kad nepasidaryčiau skausmingiau, jautriau ar dar kaip

QUOTE(saulevandeny @ 2008 07 23, 10:41)
Maniškis elastinis vaškas iš diskelių, nereikia jokių juostelių. Šiandien tikriausiai pasiryšiu pirmajam kartui 
Papildyta:

Papildyta:

tik PO
O aš pagaliau išdrįsau pažastis elektriniu epiliatoriumi nusiravėti. Pamaniau, jei jau metus laiko vaikštau depiliuotis vašku, tai su epiliatoriumi nebus skaudžiau. Ir ką, visai nieko
Labai jau sunku man pažastis savaitę auginti, kad būtų galima vašku sutvarkyti - jei vasara, tai būtinai maikutė su rankovėmis, o ir sportuojant žiūrėk, kad rankovėlės būtų...
Taigi, kosmetologei paliksiu tik tą sunkiausią procedūrą - bikini depiliaciją.

Taigi, kosmetologei paliksiu tik tą sunkiausią procedūrą - bikini depiliaciją.
o kur jus perkat ta vaska diskeliais?
as irgi tokio noreciau-tik nzn kur isigyti, nes jau su vasko juostelemis nelabai patinka

as irgi tokio noreciau-tik nzn kur isigyti, nes jau su vasko juostelemis nelabai patinka

QUOTE(egliukas28 @ 2008 07 23, 21:12)
o kur jus perkat ta vaska diskeliais?

Pirkau Vilniuje Jasinskio 3-13, parduotuvė vadinasi Solvestela

Vakar pirmą kartą depiliavausi, iš tiesų neblogai sekėsi, tikiu, kad kuo toliau, bus geriau. Tik man visiškai visų nenurovė, arba jie per trumpi, arba kažką darau ne taip. Per tą pačią vietą po kelis kartus ėjau, vien ant kojų dariau, tai trukau apie 3 valandas

O gal zinote kur kaune galima ju nusipirkti?
gal galit tikslu pavadinima parasyti, kaip tie diskeliai vadinasi?

QUOTE(egliukas28 @ 2008 07 24, 08:56)
O gal zinote kur kaune galima ju nusipirkti?

Kaune Nagavitoje paziurek adresiuka www.nagavita.lt o ten jau tave pakunsultuos kask kaip ir del ko