O ar galima nurauti visus plaukus nuo bikini zonos? Net jei jie ne iš išorės, o iš vidaus auga?

QUOTE(bliuskė @ 2008 07 24, 15:16)
O ar galima nurauti visus plaukus nuo bikini zonos? Net jei jie ne iš išorės, o iš vidaus auga? 

kaip tai is vidaus

Aš čia tokia palyginti žalia esu šioj srity, tai paklausiau... Kosmetologė neaišku kodėl man visko nenurovė, nors prašiau... Ai nu viskas aišku, neisiu daugiau pas ją ir tiek
Tik va baisu labai čia Airijoj... Nežinau, kur eiti depliuotis

QUOTE(bliuskė @ 2008 07 24, 16:35)
Aš čia tokia palyginti žalia esu šioj srity, tai paklausiau... Kosmetologė neaišku kodėl man visko nenurovė, nors prašiau... Ai nu viskas aišku, neisiu daugiau pas ją ir tiek
Tik va baisu labai čia Airijoj... Nežinau, kur eiti depliuotis 

isvada: vaziuok depiliuotis i LT

O jei rimtai, tai siuo atveju manau kosmetologe niekuo deta. Nebent labai aktyviai prasei, o ji priesinosi - tada turejo pasiulyt alternatyva.
As pati darydama klientems pilna depiliacija daznai pati 'galiuka', likusius neisrautus vienur kitur plaukelius pribaigiu pincetu, o jei labai skauda - peiliuku (ypac butent ten - vidinej lupu pusej. Ten LABAI plona oda, su begalybe kraujagysliu, labai lengvai galima prisidaryti kraujosruvu. Jei pirmu plesimu nepavyksta visko nuimt, antra karta kartot negalima, nes oda jau sudirginta ir kartojimas bus tik dar skausmingesnis ir daznu atveju - melyne garantuota

Bikini - tokia vieta, kur zaisti negalima, reikia kantrybes ir atsargumo. Butinas tempimas, saldymas, raminamasis losjonas.. daug niuansu..
Sveikutes
Na va as irgi nesu dariusi bikini zonos depiliacijos vasku nei pas kosmetologe vis su kremukais, peiliukais apseidavau, bet nusprendziau isbandyti vasku. Noreciau pirma karteli pas kokia svelnia ir gera kosmetologe. Gal galetumete padeti ir ka nors parekomenduoti? Ieskau Vilniuje. Prasau parasykite i az
Ir dar turiu klausimuka - kiek panasiai laiko po to plaukeliai turetu neataugti?

Ir dar turiu klausimuka - kiek panasiai laiko po to plaukeliai turetu neataugti?
man jie atauga pakankamai greitai... aisku ne visi, bet turbut tie, kurie depiliacijos metu dar nebuvo islinde. kazkaip atrodo visus atsiauginu jau kiek galiu, ir vistiek...
o kaip dabar, kai tokie grazus orau, juos atsiaugint, tai net neisivaizduoju. tik pradedu, ir sugalvojam ieskot kokio vandens telkinio. Tada epiliatoriu i rankas ir vel visa atsiauginta "geri" nuvarau...

QUOTE(smile4theworld @ 2008 07 26, 11:35)
o kaip dabar, kai tokie grazus orau, juos atsiaugint, tai net neisivaizduoju. tik pradedu, ir sugalvojam ieskot kokio vandens telkinio. Tada epiliatoriu i rankas ir vel visa atsiauginta "geri" nuvarau... 

Na, aš tam atvejui turiu maudymkę su šortukų tipo kelnaitėmis

O su pažastų auginimu tai neištvėriau, pradėjau epiliatoriumi rauti.
QUOTE(smile4theworld @ 2008 07 26, 10:35)
man jie atauga pakankamai greitai... aisku ne visi, bet turbut tie, kurie depiliacijos metu dar nebuvo islinde. kazkaip atrodo visus atsiauginu jau kiek galiu, ir vistiek...

QUOTE(wikonda @ 2008 07 26, 20:38)
ner cia ka ryztis

Visai nebaisus tas pirmas kartas
Aš va jau antram kasas auginu ir eisiu ieškot salono, kur waxinga daro
Baisu ant kokių nekokių užtaikyt....

QUOTE(GELALA @ 2008 07 26, 20:02)
ner cia ka ryztis
ikali 50 gramu brendziuko ir keliauji
,as sakiau savo mergaiciukem i kaina iskaiciuosiu ir 50 gr. vietoi nuskausminamuju 

Ga ir neblogai būtų

QUOTE(bliuskė @ 2008 07 27, 00:25)
Visai nebaisus tas pirmas kartas
Aš va jau antram kasas auginu ir eisiu ieškot salono, kur waxinga daro
Baisu ant kokių nekokių užtaikyt....

Va tep o man dar baisiau, nes neįsivaizduoju kur eiti

Kai roviau pirmą kartą, ne visi nusirovė, yra ir trumpesnių. Dabar ataugo trumpesnieji. Kaži kaip sulygint tą jų augimą?
O dar kaip išbėrė kojas, toks karštis, o aš tik su kelnėm galiu būti. Galiu tikėtis, kad tai tik pirma odos reakcija ar taip bus visą laiką?
Beje, ką tepliojat po depiliacijos? Kuo nuimat vaško likučius?

O dar kaip išbėrė kojas, toks karštis, o aš tik su kelnėm galiu būti. Galiu tikėtis, kad tai tik pirma odos reakcija ar taip bus visą laiką?
Beje, ką tepliojat po depiliacijos? Kuo nuimat vaško likučius?