Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus padėtis pilve

QUOTE(Eleni @ 2007 10 14, 09:25)
Mano kleckyte guli istrizai  bet jau mum siandien 37 savaite suejo 4u.gif ir man jau 2 dienos maudzia pilvo apacia! Gal apsiverte g.gif

Manau kad jei maudzia pilva, bet nesijaucia reguliariu gimdos susitraukimu, baimintis gal nereikia, bet jei pilvukas kieteja - tai gali reiksti artejancia gimdymo pradzia unsure.gif tad geriau pasikonsultuot su gydytoju.

Kai lelius apsivercia, mausti neturi - tik spyriai i kt vietas gali jaustis 4u.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės už atsakymus 4u.gif

Šiandien pilvuko nebemaudžia, o ir nekietėjo nei vakar nei šiandien. Manau, kad matyt šiaip ko tais "pyko" truputį ant manęs... unsure.gif Pirmadienį vistiek dėl viso pikto pasimatysiu su daktarais, geriau papildomą kartą juos sutrukdyti, nei paskui kaip nors savo mažyliui pakenkti ax.gif
Atsakyti
Kaip ir sakiau, pirmadienį nudrožiau pas daktarę, tai teko savaitėlę ligoninėje pagulėti, nes visgi saugiau taip buvo. Vat kaip kartais atrodo nekaltas nekaltas toks skausmas, o vis tiek pavojų kelia g.gif Bet pagulėjau ir dabar viskas puiku. Praėjo skausmai, pailsėjau tuo pačiu ax.gif
Atsakyti
mansikis leliuliukas jau nuo 29 savaites isitaises galvute zemyn wub.gif ir kai echo dare sake turbut jau nebesikeis padetis ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mums 30savaite taciau maniskis jau galvyte zemyn nuo 20savaites ir tikiuosi taip ir liks nors galibut kad jam nusibos ir jis apsivers biggrin.gif o tai juoko butu

na o del pilvo maudimo tai kartais pamaudzia negaliu sedeti patogiai o pilvukas sukieteja kartais ne nuo to kad gimdymas arteja o ir nuo to kad sutraukia raumenis meslungis bet gydytoja tiksliai pasakys nes man taip atsitinka kartais tai magnio gydytoja liepe pavartoti 4u.gif

na visoms linkiu kad mazylei isitaisytu taip kaip jiems lemta gimti ax.gif
Atsakyti
Kuomet buvo 7,5men.nestumas,dukryte buvo neapsivertusi.KMUK profesorius apziurejes pasake,kad arba apsivers,arba teks gimdyti cezario pjuvio pagalba,arba apsuks isciose rankiniu budu.Na tas rankinis apsukimo budas man nepatiko,bet jai leliukas neapsiverstu,mane tai taip pat neramino.Budavo vakare guliu lovoje ir prapliumpu asaroti.Jauciausi taip,lyg buciau kazkuo savo kudikelio neapsaugojusi.Visas nestumas buvo idealus,o cia,kad nori,nutiko ir tiek...Vyras ramindavo ir sakydavo:''ko tu nerviniesi,juk leliukas geriau zino kaip jam,ar jai, buti.Juk jis ne kvailas(a)yra,kam jam 2men.vaikscioti aukstyn galvyte,kai galima ta laika sutrumpinti''.Ir as prapliupdavau juoktis.8men.pradzioje suzinojau,kad mano angeliuke apsivertusi ir nekantriai laukia susitikimo su tetuku ir mamyte 4u.gif .Tiesa,tuomet gydytojai tvirtino,kad laukiuosi berniuko.Dekui Dievui,kad as nesivaikiau to isitikinimo.Sakiau,kol nepagimdysiu,tol netikesiu.Ir ka jus manote?..as pagimdziau mergaite biggrin.gif .Esu laiminga,kad galiu pinti savo mazylei kasytes ir puosti suknele bigsmile.gif .Ji-musu princese bigsmile.gif .
Atsakyti
maniškis vaikinas visą laiką guli skersai unsure.gif
kol kas per daug dėl to nesijaudinu, tiesiog pačiai kartais būna nepatogu, kai jis pradeda plėšyti pilvą į visas puses.
na, bet laiko mes dar turim į valias, tad, manau, apsivers mano lialius ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano leiukas taip pat nuo pat pradziu guli skersai. Kiek zinau, jei taip ir liks-laukia cezaris.Nors as, atvirai pasakius, beveik noreciau jo wink.gif wink.gif
Atsakyti
Mano pirmagimė pilvelyje "sėdėjo". Dariau spec. pratimus ir likus visai nedaug iki gimdymo, bac ir apsivertė biggrin.gif Dabar leliukas pilve guli gerai, t.y. žemyn galvyte wub.gif Tikiuosi nesugalvos "asiversti" unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
maniškis šiuo metu guli ne šiaip skersai... jam patogu įsiremti galva man į pilvą, o kojomis - man į stuburą doh.gif gerai, kai nesispardo. bet kai prasideda vakariniai "šokiai", atrodo, kad suplėšys pilvą ir išlįs pro bambą unsure.gif
Atsakyti
o mano lelius jau apsivertęs žemyn galvyte... belieka tik tvirtai įsistatyti rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
man nustate kad mano panele sedi sau tongue.gif , dabar mums 25 sav.knygoj teko skaityt, jei vaisius sedi gali reiksti, kad jis yra per mazas verysad.gif , tai labai sunerimau , gal kam buvo taip ?ar ka daugiau girdejot?
Atsakyti