Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus padėtis pilve

maniškis apsivertė 32 sav., nors aš to net nepajutau. maniškis vaikinas kaip ir anksčiau spardosi mano pilvo apačioje ar šonuose bei kartais įsiremia šikniuku man į šonkaulius.

tai gi jei ne echo, tai tikrai sakyčiau ,jog jis sėdi. o, pasirodo, net vaikui apvertus nevisada judėsius jauti viršuje tongue.gif
Atsakyti
maniskis irgi jau zemyn galva,tai skaiciuoja man su kojom sonkaulius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 01 25, 17:35)
mano brangioji irgi sedi, tik vat siand buvom pas gine tai parase padetis-isilgine galvine  g.gif , tai kaip cia suprast? gal zinot kas? ar kam irgi taip pat

Tai reiskia, kad vaikelis jau apsivertes ir yra galvute zemyn thumbup.gif
O maniskis sedi, nu bent jau praeita sav. kai buvau dar sedejo, kt.sav. ziuresim ka pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
bet pagal spyrius tai tikrai nepasakyciau kad ji zemyn galva g.gif
Atsakyti
mano irgi žemyn galva jau antra savaitė bet pagal spyrius atrodo kad atvirkščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Matyt dauzosi su kumsciukais i pilvo apacia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 01 24, 20:46)
maniskis visa nestuma sedi ir nieko nepadarysi  wub.gif

Dar daug laiko, gali ir apsiversti, jei pabos sėdėti mirksiukas.gif

QUOTE(bliutaite @ 2008 01 28, 14:51)
man 23 savaite kaip maziukas sujuda jauciu deineja puseja prie sonkauliu kad lyg remtusi i sonkaulius,bet tas desinej pusej reiskia kazkur po desine krutimi o ne visai ten sone jau...ir kaip pradeda remtis i tuos sonkaulius dar jauciu kad apacioj kazkas juda,tai tikriausiai jo tokia padetis?ane? blink.gif dar sujuda prie pat bambos arba kitoj pusej virsuje,bet dazniausiai tai desinej pusej prie sonkauliu kazkus.. smile.gif

aš tai dabar jaučiu toje vietoje- dešinėje pusėje, po krūtine, kartais atrodo, kad įsiremia ir stumia kojytėmis lotuliukas.gif Jausmas nekoks, nes atsisėsti kaip noriu negaliu, bet jam tikriausiai jau irgi vietos mažoka verysad.gif , tai taisosi kaip patogiau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai dėl padėties bandau spėti ne pagal baksnojimus - o pagal leliaus žagsėjimą smile.gif Jei pilvo apačioje - reiškia ten galvutė. Įdomiausia tai, kad žagsėjimo zonos keičiasi - reiškia lelius dar plaukioja, yra vietos pilvelyje 4u.gif
Atsakyti
musu dar neapsivertes, tai jeigu stebuklas neivyks-tai sios sav. pb. planinis cezaris laukia ax.gif
Atsakyti
Mano mažylė jau 3 savaitė kaip apsivertus, ar ne per anksti?
Atsakyti
QUOTE(aza @ 2008 03 11, 21:40)
Mano mažylė jau 3 savaitė kaip apsivertus, ar ne per anksti?

dar ji gali apsigalvoti ir vel atsiversti galvyte i virsu ax.gif bet tikekites, kad jau nepersigalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes jau gimem thumbup.gif tik sedynes pirmeiga, todel buvo cezaris unsure.gif vaikuciui viskas gerai, tik labai buvo kojytes prie veiduko pritraukes, sake vos isplese verysad.gif bet dabar augam ir gudrejam mirksiukas.gif
Atsakyti