Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisiaus padėtis pilve

QUOTE(Rittule @ 2008 05 08, 19:17)
sakykit mergaites, ar turejo kazkokiu nesklandumu del tokios (zemyn galva) leliuko padeties? mane gine gasdina: sako, kad vaikucio galvute isitaiso i dubeni, spaudzia gimda ir gali trumpeti gimdos kaklelis.. sad.gif

Mano vaikis apsisuko galvute žemyn 31 sav.
Gimdos kaklelio ilgis, kiek žinau, nuo vaikio padėties nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2008 02 11, 23:18)
Aš tai dėl padėties bandau spėti ne pagal baksnojimus - o pagal leliaus žagsėjimą  smile.gif Jei pilvo apačioje - reiškia ten galvutė. Įdomiausia tai, kad žagsėjimo zonos keičiasi - reiškia lelius dar plaukioja, yra vietos pilvelyje  4u.gif

Na, kazin ar taip atspesi g.gif Mano vaikelis tupi kojytemis i apacia, bet ir zagsuliukus jauciu dazniausiai apacioje ax.gif
Atsakyti
Leliukui 32 sav., guli zemyn galvyte thumbup.gif , bet veiduku i prieki.
O sonkauliai mano vargsiukai kencia verysad.gif
Atsakyti
Mano mazoji irgi zemyn galva jau, bet atsisukus i desine puse blink.gif , o sonkauliai tai tikrai kencia, bet tik desines puses doh.gif . Penktadieni einu pas gine - reikes pasikonsultuot g.gif
Atsakyti
musu leliukas gulejo zemyn galva jau 30 sav. o i kuria puse pasisukes net ir nezinau, kazkaip ne karto gyd. nesake ar gerai guli ar ne g.gif
Atsakyti
Musu mazyles padetis skersine.Tikiuos dar pasikeis...
Atsakyti
Musu mazute jau 26 savaiciu gulejo zemin galva smile.gif tik nezinau i koki sona atsisukus blush2.gif
Atsakyti
26 sav. dare echo, tai mano leliukas isitaises istrizai biggrin.gif kaireje puseje galvyte, desineje uzpakaliukas, o kojas ant galvos susikrovus. tai kai pradeda su kojytem maltis, tai visa pilvo apacia spaudzia smile.gif Del to visai nepergyvenu, nes laiko iki gimdymo yra, dar ne karta apsivers mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi nepergyvenau, atrode laiko dar yra. Ir specialius pratimus dariau baseine, namie, bet uzsispyres tas mano maziukas buvo, taip ir neapsiverte schmoll.gif Taip ir prasedejo visa nestuma iki galo doh.gif
Atsakyti
Mano mažylės galvytė jau įsistačiusi žemyn. mirksiukas.gif tikiuosi, kad nepersigalvos ir nepersisuks kaip nors kitaip..jug liko tiek nedaug unsure.gif nestuke.gif O dešinės pusės šonkauliai laaabai kenčia cool.gif
Atsakyti
pas mane vaikelis galva zemyn.. Beveik visa nestuma taip buvo, tik pradzioje sedejo. Tikriausiai taip ir liks!!! smile.gif
Atsakyti
O mes sėdim sad.gif Kažkaip neramu darosi unsure.gif , nes pirmieji abu vaikiukai tokiam laike jau buvo žemyn galvytėm įsitaisę... Aišku laiko dar yra nemažai, bet kai turiu su kuo palygint tai šiek tiek nerimauju tongue.gif
Atsakyti