Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 21, 11:44)
man taip irgi atrodo  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

na keikis tai gerai, bet labiau laukiau ziedstebio. nes jau virs metu nezydejo o jos geles tai grazios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 06 21, 10:40)
del palangiu gal kitos galetu pakomentuoti, nes as auginu ant tamsoku palangiu - pas mane tik tokios  doh.gif 

Sveikutes 4u.gif

Visada seku Jusu tema, tik laiko niekaip neatrandu parasyti. Del palangiu, tai turiu 3 orchidejas, 2 laikau ant rytine palanges, o viena sveciu kambaryje ant pietines palanges. Visos kuo graziausiai zydi. Tik tiek, kad pietineje puseje esanti kambari daznai vedinu, kad nebutu siltas oras, o laistau ne ka dazniau nei kitas dvi.

Beje buvo pas mane istorija su viena orchideja, laikiau ja ant palanges ir netoli sofa jos, tai vakare gryzusi ziuriu mano suniukas per sofa uzsikabarojo ant palanges ir mano grazuole orchideja nuvertusi ant zemes apkramte, ir saknys ir lapai buvo markiai apgrauzti, galvojau jau ji nebeatsigaus, bet va praejus menesiui kaip nustebau ir apsidziaugiau pamaciusi, kad ta orchideja daugybe pumpuriuku man sukrove wub.gif O dabar nuostabiai zydi wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2008 06 21, 12:53)
Sveikutes 4u.gif

Beje buvo pas mane istorija su viena orchideja, laikiau ja ant palanges ir netoli sofa jos, tai vakare gryzusi ziuriu mano suniukas per sofa uzsikabarojo ant palanges ir mano grazuole orchideja nuvertusi ant zemes apkramte, ir saknys ir lapai buvo markiai apgrauzti, galvojau jau ji nebeatsigaus, bet va praejus menesiui kaip nustebau ir apsidziaugiau pamaciusi, kad ta orchideja daugybe pumpuriuku man sukrove wub.gif  O dabar nuostabiai zydi wub.gif

Žydi tai labai gražiai. Nenoriu gadinti nuotaikos, bet lapai atrodo nekaip, apvytę, ar tik vandens ne per mažai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VUL: 21 birželio 2008 - 12:11
QUOTE(VUL @ 2008 06 21, 14:10)
Žydi tai labai gražiai. Nenoriu gadinti nuotaikos, bet lapai atrodo nekaip, apvytę, ar tik vandens ne per mažai?

Aciu uz pastebejimus, mazai galbut dar turiu patirties, todel visus pastebejimus priimu ir dekoju. 4u.gif Del lapu gal neper mazai dregmes, bent as taip manau, kad po visu suniuko apgrauzimu ji dar neatsigavusi ir kazin ar atsigaus, nes ir saknys neisvaizdzios, ir lapai atrodo tokie sunkus ir nulinke.. Jau maniau teks su ja atsisveikinti, bet pamaciusi, kad ji zydes ir jau dabar taip graziai zydi - turiu vilti, kad ji visiskai atsigaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2008 06 21, 12:24)
Aciu uz pastebejimus, mazai galbut dar turiu patirties, todel visus pastebejimus priimu ir dekoju. 4u.gif  Del lapu gal neper mazai dregmes, bent as taip manau, kad po visu suniuko apgrauzimu ji dar neatsigavusi ir kazin ar atsigaus, nes ir saknys neisvaizdzios, ir lapai atrodo tokie sunkus ir nulinke.. Jau maniau teks su ja atsisveikinti, bet pamaciusi, kad ji zydes ir jau dabar taip graziai zydi - turiu vilti, kad ji visiskai atsigaus wub.gif

tikrai jeigu jai butu bloga tai ji nezydetu, bet lapai tai tikrai atrodo suminksteje, jeigu jie yra minksti, saknys nesupuve, tai jai tikrai mazai dregmes, be to jai daugiau reikia dregmes kai zydi, pabandyk ja pamerkyti vazoneli vandenyje kokias 20 min ir manau ji atsigaus, be to jeigu ji dar ir ant peitines palanges stovi tai tikrai dregmes jai reikes daugiau
Papildyta:
o sita nuotrauka kaip supratau jau padaryta po viso to ivykio su suniuku? man tai ji visai sveikai atrodo ir saknys kurios matosi irgi sveikos. tik lapai nestangrus
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 06 21, 14:54)
tikrai jeigu jai butu bloga tai ji nezydetu, bet lapai tai tikrai atrodo suminksteje, jeigu jie yra minksti, saknys nesupuve, tai jai tikrai mazai dregmes, be to jai daugiau reikia dregmes kai zydi, pabandyk ja pamerkyti vazoneli vandenyje kokias 20 min ir manau ji atsigaus, be to jeigu ji dar ir ant peitines palanges stovi tai tikrai dregmes jai reikes daugiau
Papildyta:
o sita nuotrauka kaip supratau jau padaryta po viso to ivykio su suniuku? man tai ji visai sveikai atrodo ir saknys kurios matosi irgi sveikos. tik lapai nestangrus

Aciu uz pastebejimus ir patarimus,butinai tada idesiu ja i vandenuka. Taip, nuotrauka daryta po ivykio, jau praejo daugiau nei menuo, kai apgrauze ja, ji nezydejo, o lapai ir ypac saknys smarkiai nukentejo verysad.gif Ji stovi rytineje puseje.
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2008 06 21, 13:14)
Aciu uz pastebejimus ir patarimus,butinai tada idesiu ja i vandenuka. Taip, nuotrauka daryta po ivykio, jau praejo daugiau nei menuo, kai apgrauze ja, ji nezydejo, o lapai ir ypac saknys smarkiai nukentejo verysad.gif  Ji stovi rytineje puseje.

auksciau nosi biggrin.gif
viskas gerai tavo gelei, tik duok atsigerti ir viskas issitaisis
Atsakyti
rena isvaziavo tai tema apmire biggrin.gif ar cia del to kad sestadienis?
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 06 21, 16:22)
rena isvaziavo tai tema apmire  biggrin.gif ar cia del to kad sestadienis?

reik mažiau prie kompo sėdėt biggrin.gif pratinamės po biški...važiuosiu šiandien į Ermitažą pasižvalgyt rolleyes.gif
Atsakyti
Taniushka, pas tave gali buti ir ziedkotis mirksiukas.gif
Smurfiukas, jei gelyte stovi ant pietines palanges, gali ir del to lapai buti pavyte. Pas mane ziema kuo puikiausiai visos augo ant pietines, bet pavasari saule kaitresne ir joms tikrai per daug intensyvi. Pas mane pirmiausiai lapai nusviesejo, o paskui apvyto, nepadejo nei karstas dusas, nei laistymas. Tik kai pastaciau toliau, viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 06 21, 17:54)
Taniushka, pas tave gali buti ir ziedkotis mirksiukas.gif
Smurfiukas, jei gelyte stovi ant pietines palanges, gali ir del to lapai buti pavyte. Pas mane ziema kuo puikiausiai visos augo ant pietines, bet pavasari saule kaitresne ir joms tikrai per daug intensyvi. Pas mane pirmiausiai lapai nusviesejo, o paskui apvyto, nepadejo nei karstas dusas, nei laistymas. Tik kai pastaciau toliau, viskas susitvarke thumbup.gif

na labai tikiuosi kad ziedkotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 06 21, 15:22)
rena isvaziavo tai tema apmire  biggrin.gif ar cia del to kad sestadienis?

Taigis Joninės ant nosies,štiš nuo kompo biggrin.gif
Atsakyti