Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(kilka @ 2008 06 21, 20:23)
Taigis Joninės ant nosies,štiš nuo kompo biggrin.gif

na as joniniu nesvenciu biggrin.gif nes viena o dar ir su mazu vaiku tai as tik ir galiu buti prie kompo kai ji miega biggrin.gif
Atsakyti
http://www.kwetki.ru...mon_chimera.htm

Visur paskaitinejau apie sita magiska tepaliuka, nu bet azartas valdo... Tik kad ir mane su visais vaikiukais-keikiukais pro duris isstatytu... Bet jei atsirastu norinciu dalintis 1 ant 3, buciau viena is ju (gautusi apie 16-17 lt). Jo ten mikro kiekio reikia... (Vilnius) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 06 21, 21:24)

Visur paskaitinejau apie sita magiska tepaliuka, nu bet azartas valdo... Tik kad ir mane su visais vaikiukais-keikiukais pro duris isstatytu... Bet jei atsirastu norinciu dalintis 1 ant 3, buciau viena is ju (gautusi apie 16-17 lt). Jo ten mikro kiekio reikia... (Vilnius)  4u.gif

cia kur nuorodoj tas keiki grow jo yra 15ml tai ten jo daugiau nei 3 uztektu, o ta kur zada uzsakyti tai ten tik 5 ml verysad.gif aisku reikia labai jo mazai bet va kaip tos 5 ml taip padalinti kad visoms uztektu ir niekas neliktu nuskriaustas
Atsakyti
Kad 5 ml, tai supratau, bet ten parodyta "per daug", tai ten mikro mini...
Uztektu, tai man atrodo ir trims, o del padalinimo reikia pagalvoti, svirkstu butu tiksliausia, bet jis per tirstas, kad isiurbti. Pas mane yra elektronines virtuvines svarstykles, su ju pagalba bandyti, jos labai tikslios, tik bijau kad kiekis visgi joms mazokas gali buti, idomu kiek tas tepaliukas sveria, tie 5 ml gramais gali buti daugiau, tada tiksliau pasverti pavyktu. Arba isvis is akies, draugiskai padalinti, kad visi patenkinti butu. Niu reikia dar pagalvoti del tu dalybu g.gif

O per kiek laiko mazdaug cia atsiuntimas ateitu?
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 06 21, 22:38)
bet va kaip tos 5 ml taip padalinti kad visoms uztektu ir niekas neliktu nuskriaustas

dar neturim, o jau dalijamės lotuliukas.gif biggrin.gif nemanau jog kils problemų dalijantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man taip atrodo, su draugisku poziuriu susitarti imanoma.
Tai kas pasiraso? biggrin.gif

(einu su mini kiekiais svarstykliu isbandyti blush2.gif )
Papildyta:
Svarstykliu jautrumo nepakanka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 21 birželio 2008 - 22:06
QUOTE(Salza @ 2008 06 21, 23:14)
Ir man taip atrodo, su draugisku poziuriu susitarti imanoma.
Tai kas pasiraso? biggrin.gif

(einu su mini kiekiais svarstykliu isbandyti  blush2.gif )
Papildyta:
Svarstykliu jautrumo nepakanka  schmoll.gif

jei dalytis, tai tik į švirkštukus spaust ir tai lygiai neišeis, tad jei kam veikia principas lygiai iki mikrogramo, tai teks nusivilt tongue.gif o el. svarstyklių min. paklauda du gramai, o į vaistinę svert tokio daikto mūsų neįleis schmoll.gif
Atsakyti
Mazoji_s, kokios naujienos iš ermitažo?
Atsakyti
Tarp kitko senukuose ukmerges plente superiniu miniukiu yra, po 23 lt, tamsiai violetines, bet daug ziedu, su mazuliuku keramikiniu vazoneliu.
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2008 06 21, 14:23)
O dabar nuostabiai zydi wub.gif

Nuostabiai žydi wub.gif, tikra atgaiva į tokį grožį bežiūrint.
O aš šiandien vaikštinėjau po Senukus ir akys užkliuvo už nukainuotos Cambria (12Lt, buvo 41,99), tokie sveiki dideli gražūs lapai, matosi, kad dar šviežiai žiedkotis nukirptas ir nusipirkau. Nžn kaip čia su ja pasiseks, neaišku kokiame stovyje jos šaknys, gal nebus supuvę, bandysiu perkelt į didesnį permatomą vazoną, kaip tik dar turiu likutį substrato su vulkanine uoliena, likę nuo praeito orchių persodinimo.
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 06 21, 22:24)

Visur paskaitinejau apie sita magiska tepaliuka, nu bet azartas valdo... Tik kad ir mane su visais vaikiukais-keikiukais pro duris isstatytu... Bet jei atsirastu norinciu dalintis 1 ant 3, buciau viena is ju (gautusi apie 16-17 lt). Jo ten mikro kiekio reikia... (Vilnius)  4u.gif

as noreciau.. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 22, 14:57)
as noreciau.. clap.gif

as irgi mirksiukas.gif jei kas nors uzsisakinetu,as prisideciau ir paimciau visa indeli. As norejau uzsisakyti per ebay, bet negaliu ddaryti tarptautiniu pavedimu doh.gif
Atsakyti