Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Kur Kaune yra geru trasu orchem? Shults ar kaip ten..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytė kaip gėlytė :): 22 birželio 2008 - 16:28
smile.gif+2008 06 22, 17:28-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 06 22, 17:28)
Kur Kaune yra geru trasu orchem?  Shults ar kaip ten..

manau senukuose turetum rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 22, 14:43)
Nuostabiai žydi wub.gif, tikra atgaiva į tokį grožį bežiūrint.
O aš šiandien vaikštinėjau po Senukus ir akys užkliuvo už nukainuotos Cambria (12Lt, buvo 41,99), tokie sveiki dideli gražūs lapai, matosi, kad dar šviežiai žiedkotis nukirptas ir nusipirkau. Nžn kaip čia su ja pasiseks, neaišku kokiame stovyje jos šaknys, gal nebus supuvę, bandysiu perkelt į didesnį permatomą vazoną, kaip tik dar turiu likutį substrato su vulkanine uoliena, likę nuo praeito orchių persodinimo.

Cambija, kiek zinau, visai nebutina sodinti i permatoma vazona, nebent paciai tokie labiau patinka mirksiukas.gif

smile.gif+2008 06 22, 17:28-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 06 22, 17:28)
Kur Kaune yra geru trasu orchem?  Shults ar kaip ten..

Maciau Seniuose Draugystes g. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 21, 23:57)
Mazoji_s, kokios naujienos iš ermitažo?

sveikos mirksiukas.gif na buvau vakar.
prie nukainuotų gėlių buvo gal 6 didelės orchės nudžiovintos mad.gif doh.gif rausvos tokios, beveik baltos, žodžiu šviesiai rausvos, jų kaina buvo 39,99 Lt (anksčiau 99,99 Lt) . šaknys kiek rinkausi tai atrodė visų geros, nes jos ne punančios o išdžiovintos. kiek suprantu jų ten nieks nelaisto nuo atvžimo schmoll.gif lapai mėsingi, dideli, šaknys storos, žiedkočiai stori thumbup.gif kai kurios dar ne visus žiedus nudžiovinusios, kai kurios visus, kai kurios matės ant žiedkočių akučių naujus spurgiukus brandina leist. tai vat buvau vieną išsirinkus biggrin.gif tampiaus po Ermitažą, po to stabtelėjau ir susimasčiau, kad man ta spalva nelabai patinka biggrin.gif tai nunešiau atgal, bet gėlės tai dičkės thumbup.gif tikrai būčiau pirkus jei ne spalva. važiuokit - tikrai dar rasit keletą, nes nemanau kad kažkas per tokias išeigines ten vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 22, 20:36)
sveikos  mirksiukas.gif  na buvau vakar.
prie nukainuotų gėlių buvo gal 6 didelės orchės nudžiovintos  mad.gif  doh.gif  rausvos tokios, beveik baltos, žodžiu šviesiai rausvos, jų kaina buvo 39,99 Lt (anksčiau 99,99 Lt) . šaknys kiek rinkausi tai atrodė visų geros, nes jos ne punančios o išdžiovintos. kiek suprantu jų ten nieks nelaisto nuo atvžimo  schmoll.gif  lapai mėsingi, dideli, šaknys storos, žiedkočiai stori  thumbup.gif  kai kurios dar ne visus žiedus nudžiovinusios, kai kurios visus, kai kurios matės ant žiedkočių akučių naujus spurgiukus brandina leist. tai vat buvau vieną išsirinkus  biggrin.gif  tampiaus po Ermitažą, po to stabtelėjau ir susimasčiau, kad man ta spalva nelabai patinka  biggrin.gif  tai nunešiau atgal, bet gėlės tai dičkės  thumbup.gif  tikrai būčiau pirkus jei ne spalva. važiuokit - tikrai dar rasit keletą, nes nemanau kad kažkas per tokias išeigines ten vyksta  mirksiukas.gif

be reikalo neėmei,aš tokią maximoj nukainotą paėmiau, žiedynkotį nukirpau,o jis vazoj 2mėn išstovėjo blink.gif žodžiu visumoj sudarė labai norinčios gyvent gėlytės įspudį, plius dar žiedai stambūs, jų daug, ir apskritai ne prie tinginio thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, mirksiukas.gif Idomu, kaip juda reikalai su SKM orchideju uzsakymu? ax.gif Niekas jos dar nesiteiravot? g.gif wub.gif Gal pasidalinsit savo uzsakytu augalu sarasiuku? labai as smalsi angel_not.gif Maniskes tik dvi: Vanda cristata ir phalaenopsis stuartiana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 22, 21:30)
be reikalo neėmei,aš tokią maximoj nukainotą paėmiau, žiedynkotį  nukirpau,o jis vazoj 2mėn išstovėjo blink.gif žodžiu visumoj sudarė labai norinčios gyvent gėlytės įspudį, plius dar žiedai stambūs, jų daug, ir apskritai ne prie tinginio thumbup.gif

matai, aš nesu iš tų, kurios ima viską iš eilės, svarbu kad tik akcija biggrin.gif nenoriu apsikraut namie 25 orchėm, kad po to praeit vietos nebus blink.gif pagalvojau kad labai graži gėlė, ir tokia didelė...tas super, bet kad ji man nelabai patiko, spalva nepatiko, tai nelabai ir šiaip benorėjau jos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 22 birželio 2008 - 20:59
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 22, 21:58)
matai, aš nesu iš tų, kurios ima viską iš eilės, svarbu kad tik akcija  biggrin.gif  nenoriu apsikraut namie 25 orchėm, kad po to praeit vietos nebus  blink.gif  pagalvojau kad labai graži gėlė, ir tokia didelė...tas super, bet kad ji man nelabai patiko, spalva nepatiko, tai nelabai ir šiaip benorėjau jos  rolleyes.gif

pas mane kol kas tik 8 ax.gif tad dar nesu l. išranki blush2.gif
Atsakyti
Na jei kalba eina apie uzsakyma is Skm, tai as issirinkau sias: Dendrobium lawesii, Dendrobium bellatulum, Bulbophyllum lepidum red, Oncidium ornithorhynchum. Baisiai laukiu siu gelyciu! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O siaip savo kolekcijoj turiu apie 18 orchiu ir sarasas manau nemazes.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 22, 22:28)
pas mane kol kas tik 8  ax.gif  tad dar nesu l. išranki blush2.gif

čia priklauso nuo kiekvieno būdo ir galimybių mirksiukas.gif nesakau, kad turėti daug - yra blogai
Atsakyti
Akropolio maximkoj vakar gera nukainuota maciau, 5 lt. Vienam vazonelyje 2 ph orchytes, viena baigineja zydeti (todel matyt ir kaina numete) 2 ziedstiebiai, kita leidzia nauja lapuka. Orines saknys padziuve, bet viduj visai geros, net visai geros, gundziausi gundziausi, mama ikalbinejau kad jai padovanociau (jai palanges papildyciau tongue.gif ), "ai kam man jos..." - ot kad man toks poziuris griztu...
Va tokios spalvytes - http://www.ericajayn...psis_orchid.jpg
Tik kad man baltu uztenka, ziedai ne patys stambiausi, o as dar keikiukus sugalvojusi auginti... ax.gif Leikia palikti vietos MB ikalbinejimams, o tai jau su pastaraja sunkoka buvo parsitempt blush2.gif

Papildyta:
Pas mane dar vienas lapukas auga bigsmile.gif Trecias is siuo metu lendanciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salza: 23 birželio 2008 - 08:22
QUOTE(Vilmonas @ 2008 06 22, 22:21)
Na jei kalba eina apie uzsakyma is Skm, tai as issirinkau sias: Dendrobium lawesii, Dendrobium bellatulum, Bulbophyllum lepidum red, Oncidium ornithorhynchum. Baisiai laukiu siu gelyciu! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O siaip savo kolekcijoj turiu apie 18 orchiu ir sarasas manau nemazes.... biggrin.gif

Idomias gelytes issirinkai thumbup.gif .Man tai Bulbophyllum lepidum red tokios paslaptingos bigsmile.gif
Atsakyti