Kur Kaune yra geru trasu orchem? Shults ar kaip ten..

QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 06 22, 17:28)

manau senukuose turetum rasti

QUOTE(gabe60 @ 2008 06 22, 14:43)
Nuostabiai žydi
, tikra atgaiva į tokį grožį bežiūrint.
O aš šiandien vaikštinėjau po Senukus ir akys užkliuvo už nukainuotos Cambria (12Lt, buvo 41,99), tokie sveiki dideli gražūs lapai, matosi, kad dar šviežiai žiedkotis nukirptas ir nusipirkau. Nžn kaip čia su ja pasiseks, neaišku kokiame stovyje jos šaknys, gal nebus supuvę, bandysiu perkelt į didesnį permatomą vazoną, kaip tik dar turiu likutį substrato su vulkanine uoliena, likę nuo praeito orchių persodinimo.

O aš šiandien vaikštinėjau po Senukus ir akys užkliuvo už nukainuotos Cambria (12Lt, buvo 41,99), tokie sveiki dideli gražūs lapai, matosi, kad dar šviežiai žiedkotis nukirptas ir nusipirkau. Nžn kaip čia su ja pasiseks, neaišku kokiame stovyje jos šaknys, gal nebus supuvę, bandysiu perkelt į didesnį permatomą vazoną, kaip tik dar turiu likutį substrato su vulkanine uoliena, likę nuo praeito orchių persodinimo.
Cambija, kiek zinau, visai nebutina sodinti i permatoma vazona, nebent paciai tokie labiau patinka

QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė
@ 2008 06 22, 17:28)

Maciau Seniuose Draugystes g.

QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 21, 23:57)
Mazoji_s, kokios naujienos iš ermitažo?
sveikos

prie nukainuotų gėlių buvo gal 6 didelės orchės nudžiovintos

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 22, 20:36)
sveikos
na buvau vakar.
rausvos tokios, beveik baltos, žodžiu šviesiai rausvos, jų kaina buvo 39,99 Lt (anksčiau 99,99 Lt) . šaknys kiek rinkausi tai atrodė visų geros, nes jos ne punančios o išdžiovintos. kiek suprantu jų ten nieks nelaisto nuo atvžimo
lapai mėsingi, dideli, šaknys storos, žiedkočiai stori
kai kurios dar ne visus žiedus nudžiovinusios, kai kurios visus, kai kurios matės ant žiedkočių akučių naujus spurgiukus brandina leist. tai vat buvau vieną išsirinkus
tampiaus po Ermitažą, po to stabtelėjau ir susimasčiau, kad man ta spalva nelabai patinka
tai nunešiau atgal, bet gėlės tai dičkės
tikrai būčiau pirkus jei ne spalva. važiuokit - tikrai dar rasit keletą, nes nemanau kad kažkas per tokias išeigines ten vyksta 

be reikalo neėmei,aš tokią maximoj nukainotą paėmiau, žiedynkotį nukirpau,o jis vazoj 2mėn išstovėjo

Sveikutes,
Idomu, kaip juda reikalai su SKM orchideju uzsakymu?
Niekas jos dar nesiteiravot?
Gal pasidalinsit savo uzsakytu augalu sarasiuku? labai as smalsi
Maniskes tik dvi: Vanda cristata ir phalaenopsis stuartiana

QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 22, 21:30)
be reikalo neėmei,aš tokią maximoj nukainotą paėmiau, žiedynkotį nukirpau,o jis vazoj 2mėn išstovėjo
žodžiu visumoj sudarė labai norinčios gyvent gėlytės įspudį, plius dar žiedai stambūs, jų daug, ir apskritai ne prie tinginio 

matai, aš nesu iš tų, kurios ima viską iš eilės, svarbu kad tik akcija

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 22, 21:58)
matai, aš nesu iš tų, kurios ima viską iš eilės, svarbu kad tik akcija
nenoriu apsikraut namie 25 orchėm, kad po to praeit vietos nebus
pagalvojau kad labai graži gėlė, ir tokia didelė...tas super, bet kad ji man nelabai patiko, spalva nepatiko, tai nelabai ir šiaip benorėjau jos 

pas mane kol kas tik 8

QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 22, 22:28)
čia priklauso nuo kiekvieno būdo ir galimybių

Akropolio maximkoj vakar gera nukainuota maciau, 5 lt. Vienam vazonelyje 2 ph orchytes, viena baigineja zydeti (todel matyt ir kaina numete) 2 ziedstiebiai, kita leidzia nauja lapuka. Orines saknys padziuve, bet viduj visai geros, net visai geros, gundziausi gundziausi, mama ikalbinejau kad jai padovanociau (jai palanges papildyciau
), "ai kam man jos..." - ot kad man toks poziuris griztu...
Va tokios spalvytes - http://www.ericajayn...psis_orchid.jpg
Tik kad man baltu uztenka, ziedai ne patys stambiausi, o as dar keikiukus sugalvojusi auginti...
Leikia palikti vietos MB ikalbinejimams, o tai jau su pastaraja sunkoka buvo parsitempt 
Papildyta:
Pas mane dar vienas lapukas auga
Trecias is siuo metu lendanciu

Va tokios spalvytes - http://www.ericajayn...psis_orchid.jpg
Tik kad man baltu uztenka, ziedai ne patys stambiausi, o as dar keikiukus sugalvojusi auginti...

Papildyta:
Pas mane dar vienas lapukas auga

QUOTE(Vilmonas @ 2008 06 22, 22:21)
Na jei kalba eina apie uzsakyma is Skm, tai as issirinkau sias: Dendrobium lawesii, Dendrobium bellatulum, Bulbophyllum lepidum red, Oncidium ornithorhynchum. Baisiai laukiu siu gelyciu!
O siaip savo kolekcijoj turiu apie 18 orchiu ir sarasas manau nemazes.... 

Idomias gelytes issirinkai