Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

QUOTE(Chippie @ 2008 06 19, 16:31)
tai va kad su tom baltom suknelem beda, nebuciau net pagalvojus. Vestuves dar net neatsoktos o ji jau nebe tokia balta kaip parduotuveje.
Suknele pirkau uzsieny, kol parsiveziau i LT, kol ji pabuvo pas siuveja, kuri man ja patrumpino ir siek tiek pasiaurino ir po poros pamatavimu namie, sliefas lengvai issipurvino, bes matyt nuo dulkiu, o dar MB segdamas uztrauktuka uzlipo ant sleifo, tai jau liko "nelabai matoma" sportbacio zyme.
Bet nutariau kad labai galvos nesuksiu, nes kol nueisiu iki altoriaus tai visas sleifas siaip ar taip jau bus purvinas. Telieka stengtis neispurvinti sukneles priekio, nes geles palieka zymes irgi.

Nepergyvenk - nuotraukose tikrai nesimatys o siaip nieks netures laiko studijuoti kur kokios demeles ant suknios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 17, 11:46)
Man kilo toks klausimas g.gif Juk visko buna, gal net taip ,kad neiejus i baznycia kur uzkabinot,ar apsipylet?Gal po to?Ka darote tokiu atveju?balta juki balta,nepaslepsi ax.gif

oi, buvo visko. Gerai, kad pirmas blynas buvo po ceremonijos baznycioje karsta.gif Kazkaip netycia uzsipyliau sampano biggrin.gif blush2.gif Fotografas nuramino, kad ant foto nieko nesimatys ir tikrai nesimate, o paskui isdziuvo ir nieko. Suknele buvo sampanine, tai biggrin.gif
O po sokiu sodyboje, tai tikrai neisvengiamai susipurvina rubas. Visa apacia buvo juoda bigsmile.gif Atrode tai neblogai, lyg per pelkes bridusi buciau. Valykloje viska isvale ir suknele kabo svari mano spintoje 4u.gif
Kai gryzome i sodyba svesti, man suknele visiskai nerupejo. Tiesiog norejosi pasilinksminti is sirdies clap.gif clap_1.gif bis.gif alc.gif yahoo.gif ok.gif good.gif yu.gif victory.gif assa.gif Per visa vestuviu diena neapziurinejau, ar kur plemo nera, ar dar svari schmoll.gif Gal del to taip, kad suknele pirkau ir zinojau, kad po vestuviu nereiks nesti i salona ir aiskintis, kodel cia iplesta ar supurvinta.
Atsakyti
As suknele pirkau, tai nesijaudinau, kad ja sutepsiu. smile.gif O apacia buvo juoda juoda, nes sleifas visus purvus surinko tongue.gif
As tik apsivilkus ja su limonadu apipyliau, bet lengvai nusivale ir nieko nesimate...
Gryzus i sodyba svest sugebejau iplest, nes sokant, kazkas uzmyne man ja...
Ir fotografas kai atveze nuotraukas, sake nuotraukas padariau greit, bet kol tavo suknele isvaliau buvo vargo thumbup.gif
Dabar ji isvalyta ir pakabinta spintoj pas mama... 4u.gif
Atsakyti
savo vestuvine suknele nesuplesiau, nors ji buvo ranku darbo, pasiseke, kad niekur neuzkabinau, bet uztat ispurvinau, nes suknele buvo su "uodega", tai visa uodega buvo juoda doh.gif , nuomavausi is salono "Madonna", tai man pasake, jei neissiplaus tai teks moketu nemenka sumele blink.gif blink.gif , is tikruju tai jos pacios blogai pamatavo "uodegos" ilgi, kad po to galima butu is nugaros prisegti "uodega", visa vakara "uodega" buvo prisegta, tai teko pasluoti sales grindis doh.gif , bet tai tik dulkes, salono darbuotojos jau grasino, kad teks atpirkti suknele, o as buvau isitikinus, kad dulkes nuo sukneles po valymo issiplaus, o taip ir buvo, man net nepaskambino, nors prigrasino kad skambins jei neissiplaus bigsmile.gif .... Uz sukneles nuoma paklojau 1700 Lt
Atsakyti
ir ko tik as tai savo suknelei nedariau...

negana to kad pradzioj vaikscion nemokejau (kad lipant laipteliais reikia pasikelt, kad nestrigtu pasijoniai), plius lipdama i masina vos nesusiplesiau (nedashuto kad reikia viska susikelt...)

ir pievoj gulejau ir po zvyro karjera laksciau, bet kazkaip issaugojau biggrin.gif

Apziurejau, viskas ok smile.gif salone (Ievoj) apziurejo, irgi nieko 'tokio' neiziurejo biggrin.gif

Atsakyti
o as savo suknele suplesiau verysad.gif visu pirma, ji yra trumpa tai sugebejimu reikejo biggrin.gif sokau per bala, aukstai kojas keliau, kablukas i gipiura isisuko ir nudreske gabala 'padalkos' doh.gif zinoma, gerai, kad pati neissiteskiau lotuliukas.gif bet labai gaila, nes ji mano unsure.gif siuvausi is silko ir gipiuro, gan nemazai atsiejo ir se tau, kad nori cool.gif sventes nesugadino, tik dabar gaila man jos unsure.gif prie to paties ir batelius suvariau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 22 birželio 2008 - 21:28
QUOTE(krevete6 @ 2008 06 22, 22:26)
o as savo suknele suplesiau verysad.gif  visu pirma, ji yra trumpa tai sugebejimu reikejo biggrin.gif  sokau per bala, aukstai kojas keliau, kablukas i gipiura isisuko ir nudreske gabala 'padalkos' doh.gif zinoma, gerai, kad pati neissiteskiau lotuliukas.gif 

unsure.gif as apie tai ir pagalvojau iskart. Po trecio sakinio maniau rasiu toliau aprasyta skaudu kritima ant pilvo unsure.gif Geriau sugadinta suknele, nei sulauzyta koja ar ranka unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos,oi papasakosiu kas man nutiko per vestuves verysad.gif
ne tik mano sukne suplyšo, išsimazojo, bet ir supleškėjau verysad.gif
sukne buvo išnuomota, o žinot, kaip buna: uždegtos žvakės ant žemės. tai va, ir neapsižiūrėjosi atsistojau šalia žvakės ir .... mano šleifas užsidegė. ačiu dievui, kad pastebėjau. verysad.gif
o tik vestuvės prasidėjo.....
Atsakyti
supurvinau ir truputi iplesiau ax.gif nors atrodo labai ramiai ir labai svariai buvom doh.gif
Atsakyti
tikiuosi mano suknelei njieko nenutiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilikaa @ 2008 06 29, 10:48)
tikiuosi mano suknelei njieko nenutiks ax.gif

Gali būt rami, tikrai kas nors nutiks biggrin.gif
Naivu tikėtis kad suknelė liks tokia kokia buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 06 29, 12:14)
Gali būt rami, tikrai kas nors nutiks biggrin.gif
Naivu tikėtis kad suknelė liks tokia kokia buvo biggrin.gif

o mano suknele tokia ir liko, tiesa, apacia gerokai purvina buvo, bet juk tai isvaloma, svarbu neplyso rolleyes.gif
Atsakyti