Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

QUOTE(welkom1 @ 2008 06 22, 20:12)
savo vestuvine suknele nesuplesiau, nors ji buvo ranku darbo, pasiseke, kad niekur neuzkabinau, bet uztat ispurvinau, nes suknele buvo su "uodega", tai visa uodega buvo juoda doh.gif , nuomavausi is salono "Madonna", tai man pasake, jei neissiplaus tai teks moketu nemenka sumele  blink.gif  blink.gif , is tikruju tai jos pacios blogai pamatavo "uodegos" ilgi, kad po to galima butu is nugaros prisegti "uodega", visa vakara "uodega" buvo prisegta, tai teko pasluoti sales grindis doh.gif , bet tai tik dulkes, salono darbuotojos jau grasino, kad teks atpirkti suknele, o as buvau isitikinus, kad dulkes nuo sukneles po valymo issiplaus, o taip ir buvo, man net nepaskambino, nors prigrasino kad skambins jei neissiplaus bigsmile.gif .... Uz sukneles nuoma paklojau 1700 Lt

Sveika, tavo sukneles nuoma kainavo kaip nauja suknele, jei dar reikalautu atpirkti, tai pasisciau jas kuo toliau bigsmile.gif
Papildyta:
O mano suknele po vestuviu buvo apacioje pilka puse metro, priklijuotu karoliuku nukrito gal 40 procentu smile.gif Bet nepergyvenau, nes ji buvo pirkta, o antra karta jos rengtis tikrai neketinu smile.gif
Atsakyti
na manoji trumpa bus,be jokiu sleofu,bet as tokia ziopla,kad .... doh.gif bet ka ,bet kur, bet kada sugebu sugadint doh.gif su suknele grantuoju tas pats bus
Atsakyti
aš visokių istorijų prisiklausiau apie sugadintų suknelių apmokestinimą ar išvis nepriėmimą atgal (nuomotų turiu omenyje), tai saugojau savąją, bet vistiek kažko neišvengsi. vestuvių dieną gavom lietučio, tai šleifas truputį pasipurvino, o nuvažiavus į gamtą pasivaikščiojus po šlapią žolytę, viskas nusivalė hihihi.gif
mano suknelė buvo siuvinėta gėlytėmis, tai vienos užkabinau siūlą, bet gražiai mama įtraukė į visų tai nesimatė nieko. o kai atnešėm priduoti, tai net paklausė gal vestuvės neįvyko, nes suknelė joms atrodė nedevėta hihihi.gif
Atsakyti
Mano suknele po vestuviu atrode gan baisiai, bent jau man.. blush2.gif apacia visa purvina, nes gavau siek tiek per balas ir purvynus pabraidyt, nors tadien ir nelijo.. doh.gif sleifo prisegima prie uzpakalio nutrauke kazkuris pabrolys uzmynes ant sukneles.. doh.gif tai liudininke prisiuvo vieninteliais turetais juodais siulais ir buvo dzin tongue.gif O siuvineta sali, kuri turejau uzsimetus, kai plaukiojom jachta, kazkas apipyle raudonu sampanu doh.gif
Bijojau, kad salone pareikalaus susimoketi, nes suknele nuomavausi ir gavau ja baltut baltutele, bet mano nuostabai, salono darbuotojos apziurejusios pasake, kad cia dar nieko, atnesa zymiai labiau sugadintu.. blink.gif Tad jokiu baudu moketi neteko rolleyes.gif
Atsakyti
Oi mano suknele irgi apacia visa purvina buvo, sleifa nuplese kazkas sokiu aiksteleje, sokiams prasidejus, tai poto sveciai sugalvojo apvynioti ta suknele (sleifa) du kart apie liemeni ir tada prisegti uz apatinio pakabinimo(sleifo) o apacios juodos, tai atrodziau kaip pelene lotuliukas.gif nes tada tapo visas sijonas prirangytas ir purvinas lotuliukas.gif
Ai bet dzin, bent diena grazu buvo wub.gif
Atsakyti
Saugojau suknelę iki bažnyčios, paskui galvojau bus kaip bus. Žinoma išsipurvino, bet nuotraukose viskas atrodo gražiai, fotografas pasistengė biggrin.gif o nuomos salone nebuvo jokių priekaištų
Atsakyti
Man tai nuomoj viskas buvo normaliai,o vestuviu diena,kai apsivilkau,tai pradejo i pazastis lyst tokie metaliukai is korseto virsaus blink.gif tai sesuo paeme dilde ir bande padildziuot,kad nedurtu.ir ka jus manot?nudildziavo medziaga ir tu metaliuku tik dar daugiau islindo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 07 04, 13:07)
Man tai nuomoj viskas buvo normaliai,o vestuviu diena,kai apsivilkau,tai pradejo i pazastis lyst tokie metaliukai is korseto virsaus blink.gif  tai sesuo paeme dilde ir bande padildziuot,kad nedurtu.ir ka jus manot?nudildziavo medziaga ir tu metaliuku tik dar daugiau islindo. doh.gif

Gal reikejo su plestru uzklijuoti, kad nedurtu g.gif nes jauciu, kad turejo buti laabai nemalonu doh.gif
Atsakyti
po to kur sventem,tai pagalvojau apie tai,bet niekas pleistro neturejo schmoll.gif
Atsakyti
Ale nuomoj tokias sudroztas sukneles sugeba iskisti ir dar tokius pinigus plesti schmoll.gif
console.gif
Atsakyti
Kad zinok ji buvo nauja,gal as per daznai ten ja tempiau i virsu,nzn,nes pernai ejau pamergiaut,tai ta pati beda man buvo
Atsakyti
As savos sukkneles nesuplesiau tik buvo purmina, nes is ryto mazulele linojo tai buvo slapia zeme todel ir suknia buvo juodoka biggrin.gif
Atsakyti