Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugadinote vestuvinę suknelę?

Kai as nuomavausi suknele tai irgi vielos lindo ir zaizda pritryne, bet kai savo pirkau ir tikrai nauja, tai nieks nelindo ir netryne. Tai manau nuomoj tik smegenis pudrina kad nauja. Is naujos vielos nelenda... g.gif
Kad juos kur galas verysad.gif
Atsakyti
manoji buvo undineles tipo su sleifu prisegamu smile.gif - tai sokiu ikarstyje prisegta sleifa kazkas truputi primyne ir iplyso uodega tongue.gif ... Niu bet nuomos salone uz pataisyma to iplisomo paeme 50 litu, likusia uzstato dali grazino thumbup.gif mirksiukas.gif - tikrai tuom dziaugiuosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 16 liepos 2008 - 19:35
as tai savosios dali uzpakalio istepiau tortu. tortas buvo sesiu aukstu ir kad nuimti figurele MB mane kilstelejo,o tuo tarpu kazkas is sveciu fotografuodamas mus siektiek stumtelejo...to uzteko istepliot. sukneles apacia kaip daugumai issipurvino ir siek tiek iplyso. nuotraukose nesimato, o suknele dabar valykloje matysim kaip atrodys po valymo smile.gif
Atsakyti
As suknele nuomavau. Man kaip ir visoms apacia issipurvino ir suplyso siek tiek. Dar i vakaro gala kazkuo apsipiliau. smile.gif Bet kai atveziau is karto parodziau kas kur ir jie man nieko nepasake. smile.gif
Mane irgi tikino kad as desiu suknele pirma, bet man atrodo ji jau buvo nesiota, nes korsetas kazkoks buvo persikreipes. g.gif O siap buvau patenktinta suknele thumbup.gif
Atsakyti
Maniškės tai ir padalkai apdulkėjo baisiai, ir vyno paragavo. O čia dar geru sasvaitgaliu, o jei dar per balas būtų teke pašokinėti, tai tada jau išvis smile.gif
Atsakyti
man tai teko per balas pašokinėti...bet paskui spjoviau - eisiu, kaip einu ir tiek. Vis tiek valyt reikės. Visi aplink tik :"pasikelk suknelę, tuoj balon įmerksi"... nieko čia gi tokio - juk šventė tai mano, ne suknelės biggrin.gif kad ten šiek tiek pasipurvins - nieko baisaus. didesnė bėda - įplėšiau keliose vietose - kadangi ji buvo plono šilko ir vilkosi žeme, tai pesistaipant prieš fotoobjektyvą ne kartą smailų bato kulnelį įsmegiau. Ypač kai eini pieva - kulniukas ir sminga kiaurai į žemę per suknelės padurką biggrin.gif na bet nieko baisiau - atplyšo poroje vietų, pačioje apačioje, tai dėl to sau šventės nesigadinau tongue.gif Juo labiau, kad suknelė mano, nenuomota, tai ir mokėti baudų niekam už tai nereikės. o ir nuotraukose nei purvo, nei plyšimų - nė ženklo. thumbup.gif
Atsakyti
merginos o kaip su madona/santa salonais,ar labai kimba kai supurvina,ar plysta sleifas,ka tokiu atveju daroma? g.gif
Atsakyti
O man kazkaip pavyko suknele issaugot, nors sleifas tai super ilgas buvo. bigsmile.gif Uzsikabinau ant rankos ir nesiojausi visa vakara. Tai tik siek tiek tepasipurvino, po to nunesem i valykla - tai isvale ir vel lyg nauja. thumbup.gif

...gaila kad daugiau jos niekur nebeuzsivilksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tei: 21 liepos 2008 - 10:22
Mano sukneles tai visa apacia maurina, nes pamerge paliko namie kita suknele persirengti ir batukus patogius apsiauti, tai su aukstakulniais neistveriau, nusimoviau ir suknele sekmingai zeme valkiojosi doh.gif paskui manie paryciais gryzus dar ir per rasota zole su ja prasliauziau, o paskui nealfaltuotu keliuku...na isivaizduojat blink.gif gerai kad pirkta, tai jei isvalys ja tai gerai, o jei neisvalys tai irgi nieko baisaus rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi idomu, kaip su madonos salonu ir baudomis, nes sutartyje tai ten tiek prirasyta, kad net baisu pasidaro, bet vistiek pasirasai, gi sukneles tokios kitur nerasi blush2.gif bijau as del savo sleifo, del nuometo ilgiausio...vien jo nuoma 400Lt atsiejo, o ji nuomoj ivertino 1500 Lt...tai net baisu pagalvoti, jei suplesyciau unsure.gif gal pasidalinsite patirtimi is salono sio?
Atsakyti
mano suknele ne per daug susitepe, nes oras buvo labai grazus, tik siek tiek vyras ja kava aplaiste, na bet nuomos salone nieko nesake, siaip suknele likau labai patenkinta wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraa: 01 rugpjūčio 2008 - 21:20
Pas mane sukneles apacia issiterliojo, nes buvo su sleifu. Ir ta diena lijo, tai jau niekaip neapsaugosi tokiu oru.
Taciau gerai tas kd sleifas visas susikele po suknele ir prisikabino, ir nieko nebuvo matyti.
Visa svente buvau grazi ir balta wub.gif
Atsakyti