
tarp kitko labai skanu dzema pirkau kazkada maximoj (nzn ar dabar dar yra, senokai buvo), chilli drebuciai ar kazkas tokio. angliskas, bet jau kooooooooox skanus.... astriai saldus, nu nerealiai prie jautienos

QUOTE (bea @ 2004 03 03, 20:38) |
tarp kitko labai skanu dzema pirkau kazkada maximoj (nzn ar dabar dar yra, senokai buvo), chilli drebuciai ar kazkas tokio. angliskas, bet jau kooooooooox skanus.... astriai saldus, nu nerealiai prie jautienos ![]() |
bea
gal gali konkreciau, nes kaip tik savaitgali kepsiu diiideli kepsni
Gerai pagalvojus jei abrikosai, obuoliai, ananasai tinka su vištiena tai tikriausiai ir uogienės.....bet mano manymu tik su vištiena......
Ilgai ziurejau kreivai i islandus, kai jie su eriena, netgi kiauliena ne tik saldzias bulves valgo, bet dar ir dzemo isideda. Ir zinot ka....pati labai pamegau. Ypac su rabarbaru uogiene labai skanu. O saldzios vistienos nemegstu.



Man tai Kalėdinis kalakutas su bruknių uogiene
, niam niam
Dar labai skanu mėsa, pamarinuota kaukazinių slyvukų padaže... Mama taip daro....


Mes irgi kalakutą valgom su bruknėm
.
O bendradarbė daro labai įdomią uogienę (tik reikia sužinoti tikslų receptuką) : ji nesaldi, pagaminta iš agrastų, česnako ir dar kažko, žalios spalvos ir valgoma su įvairiom mėsytėm-tagavom ir su višta, ir su žuvim.Aštroka ir skanu. Nu bet iš agrastų, tai uogienė, ar ne
?
Beje, mes su dukra valgom obuolienę su bulviniais blynais - tikrai skanu, pabandykit.

O bendradarbė daro labai įdomią uogienę (tik reikia sužinoti tikslų receptuką) : ji nesaldi, pagaminta iš agrastų, česnako ir dar kažko, žalios spalvos ir valgoma su įvairiom mėsytėm-tagavom ir su višta, ir su žuvim.Aštroka ir skanu. Nu bet iš agrastų, tai uogienė, ar ne

Beje, mes su dukra valgom obuolienę su bulviniais blynais - tikrai skanu, pabandykit.
Suomiai ir kitos sakndinaviskos salys tikri maniakai mesa su uogienemis valgyti
As bandziau solidarizuotis ir pamegtis, bet man kazkaip nelimpa ta uogien ir gana. Vistiena su ananasais skanu, bet su uogienem ne ne ne


As bulvinius blynus nuo mazens valgau su grietine ir cukrum. niam...niam......

QUOTE (Miglute @ 2004 06 14, 09:03) |
O bendradarbė daro labai įdomią uogienę (tik reikia sužinoti tikslų receptuką) : ji nesaldi, pagaminta iš agrastų, česnako ir dar kažko, žalios spalvos ir valgoma su įvairiom mėsytėm-tagavom ir su višta, ir su žuvim.Aštroka ir skanu.... |
Kazkur skaciau receptuka toki, itariu: agrastai, cesnakai, petrazoles ir krapai sumalami mesmale...na gal dar druskos dedama, to tai nepamenu:)
QUOTE (Asta @ 2004 06 14, 19:44) |
Kazkur skaciau receptuka toki, itariu: agrastai, cesnakai, petrazoles ir krapai sumalami mesmale...na gal dar druskos dedama, to tai nepamenu:) |
Gali būti... spalva žalia, o skonis - niam niam....
Na man raudonuju serbentu dzemas prie versienos nepakeiciamas! Kai troskinu ta mesyte idedu obuoliu, slyvu ir serbentu pora saukstu. PO to dar idedu normaliu prieskoniu, kad per saldu nebutu ir grietines. Gal kam skamba ir baisiai bet mumi taip labai patinka!!!
Ir kelnes nusimaut spejam!




man su paukstiena labai patinka brukniu-slyvu ir brukniu-kriausiu uogiene
o dar valgau bulvinius blynus su obuoliene

o dar valgau bulvinius blynus su obuoliene
