Prie paukštienos be bruknių mes dar valgom spanguolių uogienę kartais-
O aš pasiūlysiu padažiuką, tinkantį prie picos, įvairios mėsos, makaronu...
Raugintą agurką be skūros supjaustyti laaaabai smulkiais gabaliukais, išspausti česnako ir įdėti majonezo. Bet taip, kad būtų majonezas=agurkai, o ne agurkai majoneze
nelabai turbūt aiskiai parašiau, bet kitaip nežinau kaip paaiškint. Ir viskas, tik tiek
Labai skanu, paprasta ir prie dauk ko tinka
Skanaus!
Raugintą agurką be skūros supjaustyti laaaabai smulkiais gabaliukais, išspausti česnako ir įdėti majonezo. Bet taip, kad būtų majonezas=agurkai, o ne agurkai majoneze
Labai skanu, paprasta ir prie dauk ko tinka
Skanaus!
QUOTE(erborista @ 2006 01 14, 20:37)
man vistiena ir brukniu ar spanguoliu uogiene - skaniausias derinukas
Man is visu ragautu mesos su dzemu variantu pats skaniausias ir vienintelis patikes - paukstiena (ypac kalakutiena) su spanguoliu dzemu
. Jokie kiti dzemai, uogienes man netinka prie mesos (o ypac slykstus metu dzemas arba metu padazas, tiekiamas prie avienos
). Tiesa, niekada neteko isbandyti cia paminetos sermuksniu uogienes su paukstiena, nujauciu, kad turetu buti skanu (nes pacios sermuksniu uogienes esu ragavusi, patiko
).
Niekad nenaudojam nei jokiu padaziuku,nei kokiu uogieniu prie vistienos,nors mano pazistama sake,kad skaniai vistiena su konservuotais persikais
bet reiktu kada ka isbandyti,nes kai valgom kepta vista,tai ji buna sausoka
O man jokios uogienies netinka
Man net negera vien nuo vaizdo, kazkada valgiau vistiena su ananasais po to pora dienu labai bloga buvo, skrandzio rugstys sukilo
Tai daugiau ne ragauti nebenoriu
Man visiškai nepatinka mėsa su uogienėm. Kažkaip man be ryšio mėsa ir kažkas saldaus su ja.
nesuprantu kaip galima valgyti mėsą su džemu
QUOTE(foox @ 2008 03 20, 12:46)
Nu as taip pat nebandzius,bet gal reiktu