Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Sveikos 4u.gif
Noriu ir as papasakoti apie atrasta seruma nuo plauku slinkimo. Isigyjau antra buteliuka, tai yra isbandyta mirksiukas.gif
Wella; System Professional, Energy Serum Intensyve. kiekis 100 ml , uztenka tikrai ilgam. Naudoti galima ir sausoms ir dregnoms plauku saknims.
Skirta profesionalams. Su veiksmingu Maximum kompleksu sumazina paveldima ir laikina plauku slinkima iki 37 proc. ir padeda plaukams augti sveikiems. Sudetis: kofeinas, biotinas, laurino rugstis, vitaminai. Rezultatas: suaktyvina kraujotaka ir pagerina maistinguju medziagu isisavinima. Sustiprina plauka, jo isitvirtinima galvos odos audinyje ir pailgina sutrumpejusi plauko gyvenimo cikla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2008 07 16, 17:45)
Na lakme kapsules tai reiktu pabandyti, o kiek jos kainuoja?
labai idomu kokia kauke Giedre Rsyte naudoja su brendziu, ar brendis nesausina plauku?
Papildyta:
Tai kiekviena ryta plauni galva? g.gif

Lakme kapsules vilniuj vienoj vaistinej net 13 sumokejau pirmaji karta, o siaip kainuoja 10 lt.

Rusytes kauke:
1 kaiusinio trynys
2 saustai brendzio
2 saukstai alyvuogiu aliejaus
1 saukstas medaus

viskas ismaisyti, uzdegti maistine plevele (grokai apvynioti), uzsideti ranksluosti ir pabuti pora valandu (na cia aisku nuo to ir kiek laisvo laiko turite priklauso).

P.S. As i ta kauke dar idedu ricinos aliejaus sausta, o jei galai sausi, pacius galus patepu zibalu smile.gif
Atsakyti
tai stai,buvau sendien pas daktare,taip kad neseniai patapusios mamytem nepanikuokit labai del neswietiskai slenkanciu plauku,daba rasau ka ji sake "mazdaug 90%meteru po gimdymo nuo trecio iki sesto menesio pradeda labai slinkt plaukai,arba po stipraus streso,ar ligu,na bet tai prasideda po keliu menesiu,ypac jeigu buwo komplikuotas gimdymas,ar narkoze teko.tai wat,kuo betepsit,ka begersit,tie plaukai kuriems lemta iskrist jie wistiek iskris,o jei wartosit waistukus (pantogar ir t.t..cinka,silici...)"tai duos dideli pliusa busimiem plaukuciam thumbup.gif ,o tos wisos ampuoles (chenco,placent,net tas pats cemeryciu wanduo) tera daugiau ar maziau dirginamoji terapija,kuri skatinakraujotaka ir medziagu pasisawinima.tai wat.sake netgi galima medetkom trint.aplamai galwos masazas daug ka duoda rolleyes.gif
o gal kuri esat bandzius DERMENA priemones nuo plauku slinkimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(WhiteDust @ 2008 07 25, 13:49)
Lakme kapsules vilniuj vienoj vaistinej net 13 sumokejau pirmaji karta, o siaip kainuoja 10 lt.

Rusytes kauke:
1 kaiusinio trynys
2 saustai brendzio
2 saukstai alyvuogiu aliejaus
1 saukstas medaus

viskas ismaisyti, uzdegti maistine plevele (grokai apvynioti), uzsideti ranksluosti ir pabuti pora valandu (na cia aisku nuo to ir kiek laisvo laiko turite priklauso).

P.S. As i ta kauke dar idedu ricinos aliejaus sausta, o jei galai sausi, pacius galus patepu zibalu  smile.gif

pasidariau sende ta kauke, tai vyras sake smirdziu kaip masalas zuvims lotuliukas.gif
WhiteDust - tau ejo lengvai ja islaikyt dvi valandas? man tikriausiai puse kaukes per krastus isbego, ar taip turi but? g.gif
as kadangi ricinos neturejau tai ant galiuku uzdejau majonezo biggrin.gif
o ta kauke galima pries kiekviena plovima daryt (cia butu kas dvi dienas), ar geriau tik viena karta per savaite? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 27 liepos 2008 - 23:02
QUOTE(meskiniukas @ 2008 07 25, 16:01)
tai stai,buvau sendien pas daktare,taip kad neseniai patapusios mamytem nepanikuokit labai del neswietiskai slenkanciu plauku,daba rasau ka ji sake "mazdaug 90%meteru po gimdymo nuo trecio iki sesto menesio pradeda labai slinkt plaukai,arba po stipraus streso,ar ligu,na bet tai prasideda po keliu menesiu,ypac jeigu buwo komplikuotas gimdymas,ar narkoze teko.tai wat,kuo betepsit,ka begersit,tie plaukai kuriems lemta iskrist jie wistiek iskris,o jei wartosit waistukus (pantogar ir t.t..cinka,silici...)"tai duos dideli pliusa busimiem plaukuciam thumbup.gif ,o tos wisos ampuoles (chenco,placent,net tas pats cemeryciu wanduo) tera daugiau ar maziau dirginamoji terapija,kuri skatinakraujotaka ir medziagu pasisawinima.tai wat.sake netgi galima medetkom trint.aplamai galwos masazas daug ka duoda rolleyes.gif
o gal kuri esat bandzius DERMENA priemones nuo plauku slinkimo blush2.gif

Meskiniukas, pas mane buvo komplikuotas gimdymas (narkoze dare, cezario pjuvi)... dabar mano maziui bus greitai trys menesiai, o plaukai jau pradejo slinkti kai jam suejo 2 menesiai. Vis dar slenka... turbut belieka laukti... Pantogar dar geriu nepilna menesi, bet plauku slinkimo sumazejimo nematyti.
Atsakyti
QUOTE(daisy123 @ 2008 07 28, 12:52)
Meskiniukas, pas mane buvo komplikuotas gimdymas (narkoze dare, cezario pjuvi)... dabar mano maziui bus greitai trys menesiai, o plaukai jau pradejo slinkti kai jam suejo 2 menesiai. Vis dar slenka...  turbut belieka laukti... Pantogar dar geriu nepilna menesi, bet plauku slinkimo sumazejimo nematyti.

nepergywenk stipriai,kaip rasiau,kiek turi isslinkt tiek islinks,ir nors auksu tepk nepades,nes kaip ir stresas plaukus pasiekia tik per kuri laika,taip ir waistas pasiekia plauka ne iskart.gerai kad pantogara geri,ataugs mirksiukas.gif as tai prie pantogaro dar geriu grozvita ,plaunu nuo slinkimo sampunu ir placent ampuolem trinu,nors wa menesi gera slinko ir jau mazeja,jauciu puse sawo siuweliuros praradau nes ejo kuokstais doh.gif
Atsakyti
Tai jūs nors priežastį savo žinot, ir žinot, kad praeis - po gimdymų, pamenu, nei nepergyvendavau dėl slinkimo, apie 3 mėnesius paslinkdavo ir paskui krūva papildomų plaukų atsirasdavo, atrodyvau kaip su kirpčiais iš visų pusių biggrin.gif
O dabar kai stresas nesiliauja, tai ir slinkimas sumažėja tik epizodiškai. Įdomu, po tokio stresinio slinkimo atauga plaukai? Vartoju irgi Pantogar, B grupės vitaminus, magnį, o galvą tepu Himalaya kremu.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 28, 14:52)
Tai jūs nors priežastį savo žinot, ir žinot, kad praeis - po gimdymų, pamenu, nei nepergyvendavau dėl slinkimo, apie 3 mėnesius paslinkdavo ir paskui krūva papildomų plaukų atsirasdavo, atrodyvau kaip su kirpčiais iš visų pusių biggrin.gif
O dabar kai stresas nesiliauja, tai ir slinkimas sumažėja tik epizodiškai. Įdomu, po tokio stresinio slinkimo atauga plaukai? Vartoju irgi Pantogar, B grupės vitaminus, magnį, o galvą tepu Himalaya kremu.

o tai ko tiu taip stresuoji? unsure.gif
siaip atauga,man po wieno streso pries du metus puse galwos buwo nuslinke,bet ataugo,ataugs ir tau,juk tiek priemoniu naudoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 07 28, 15:01)
o tai ko tiu taip stresuoji? unsure.gif
siaip atauga,man po wieno streso pries du metus puse galwos buwo nuslinke,bet ataugo,ataugs ir tau,juk tiek priemoniu naudoji mirksiukas.gif

Ačiū, paguodei - gal ir tikrai ataugs 4u.gif
Stresuoju, nes tokie sunkūs metai man išpuolė, pirmiausia, neseniai tik diplominį apsigyniau, pilnos kelnės streso buvo, kol viską baigiau, dabar asmeninį gyvenimą radikaliais metodais sprendžiu, irgi nekas, nuo to širdutė pradėjo streikuoti, be vaistų nebeužmiegu, o dar kai saują plaukų ryte nuskalbiu nuo galvos, tai vėl susinervinu - vienžo, uždaras ratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 07 28, 15:11)
nepergywenk stipriai,kaip rasiau,kiek turi isslinkt tiek islinks,ir nors auksu tepk nepades,nes kaip ir stresas plaukus pasiekia tik per kuri laika,taip ir waistas pasiekia plauka ne iskart.gerai kad pantogara geri,ataugs mirksiukas.gif as tai prie pantogaro dar geriu grozvita ,plaunu nuo slinkimo sampunu ir placent ampuolem trinu,nors wa menesi gera slinko ir jau mazeja,jauciu puse sawo siuweliuros praradau nes ejo kuokstais doh.gif

na, tikiuosi susitvarkys viskas, labai to noreciau, nes po kiekvieno galvos plovimo nervai tik ima... Mano vyras juokiasi is manes, sako, kad neturiu kitu problemu, tai del plauku pergyvenu smile.gif bet vis del to, norisi graziu plauku... O tu maitini pati leliu? as dar pati maitinu... Girdejau, kad tol kol maitinsiu, tol slinks... Idomu, ar tai tiesa? nes pati vaikeli noreciau maitinti kiek galima ilgiau... tai geriu Pantogar vitaminus ir dar elevit promatal kas antra diena. Nezinau ar gerai, bet pasitariau su vaistininke ir savo gydytoja, tai sake, kad negerciau elevit pronatal kiekviena diena, nes bus perdaug vitaminu (ir pantogar ir elevit pronatal).
Atsakyti
QUOTE(daisy123 @ 2008 07 28, 20:28)
Girdejau, kad tol kol maitinsiu, tol slinks... Idomu, ar tai tiesa?

Netiesa schmoll.gif
Mažąją maitinau dvejus metus, kas gi būtų likę iš plaukų, jei tiek laiko slinktų? Nea, slinko maždaug 3 mėnesius, o paskui net nuotraukose naujai augantys kirpčiai matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy123 @ 2008 07 28, 20:28)
na, tikiuosi susitvarkys viskas, labai to noreciau, nes po kiekvieno galvos plovimo nervai tik ima... Mano vyras juokiasi is manes, sako, kad neturiu kitu problemu, tai del plauku pergyvenu smile.gif bet vis del to, norisi graziu plauku... O tu maitini pati leliu? as dar pati maitinu... Girdejau, kad tol kol maitinsiu, tol slinks... Idomu, ar tai tiesa? nes pati vaikeli noreciau maitinti kiek galima ilgiau... tai geriu Pantogar vitaminus ir dar elevit promatal kas antra diena. Nezinau ar gerai, bet pasitariau su vaistininke ir savo gydytoja, tai sake, kad negerciau elevit pronatal kiekviena diena, nes bus perdaug vitaminu (ir pantogar ir elevit pronatal).

ne pati nemaitinu,nuo triju sawaiciu misinuka valgo mano lelyte blush2.gif na nemanau kad maitinimas tures dideles itakos,nepergywenk nustos slinkt,juk uz pantogara tik dar wieni yra brangesni kur su hialurono rugstim taip kad priemones wartojam labai geras ir tikinu sawe kad kiek beslinktu wistiek priwales ataugt ax.gif
Atsakyti