Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Na ka prisiskaiciau cia visokiu tegiamu atsiliepimu apie visokiu sampunus ir atgijo viltis, jog galiu sustabdyti savo plauku skinkima...jau slenka dviejus metus blink.gif oi kiek visko esu isbandzius, kol supratau, jog man plaukai slenka, nes kazkas netvarkoj su organizmu g.gif labai patiko pirma pranesima apie HIMALAYA krema plaukams, dar ten internete apie ji labai geru atsiliepimu prisikaciau....ka gi begu pirkti mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 07 21, 15:50)
paskaityk apie ta vandeni čia

as esu isbandziusi smile.gif na zinok bent jau man tikrai jis nieko nepadejo...cia jau labai senas tradicinis vaistas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neryte @ 2008 06 18, 18:27)
O kur ju galima isigyti  g.gif

Labas neryte:) noriu paklausti ar tau tikrai veismingas tas kremas? o tu ji kiekviena vakara ytrini y plaukus? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Laluna_ @ 2008 07 23, 12:32)
Na ka prisiskaiciau cia visokiu tegiamu atsiliepimu apie visokiu sampunus ir atgijo viltis, jog galiu sustabdyti savo plauku skinkima...jau slenka dviejus metus blink.gif  oi kiek visko esu isbandzius, kol supratau, jog man plaukai slenka, nes kazkas netvarkoj su organizmu g.gif  labai patiko pirma pranesima apie HIMALAYA  krema plaukams, dar ten internete apie ji labai geru atsiliepimu prisikaciau....ka gi begu pirkti mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:
as esu isbandziusi smile.gif  na zinok bent jau man tikrai jis nieko nepadejo...cia jau labai senas tradicinis vaistas smile.gif
Papildyta:
Labas neryte:) noriu paklausti ar tau tikrai veismingas tas kremas? o tu ji kiekviena vakara ytrini y plaukus? smile.gif

na as tai vaistineje pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 07 23, 11:41)
tikriausiai ir pas mane del tos pacios priezasties slenka plaukai. nes jau kuri laika gyvenu ne lt, o kaip tik tada ir prasidejo tos bedos. Nookie - o kaip ten vanduo kur tu gyveni - kietas ar minkstas?cia siaip ten, kur as gyvenu, tai labai kietas vanduo. tikriausiai plaukam netinka kietas vanduo  g.gif
dekui  4u.gif  klaipedoj manau tai bus Medines sukos.  bigsmile.gif

pas mane vanduo kietas ir kazkox smirdantis. neimanoma jo net gert. ar kai valaisi dantis jauti kazkoki sh... ir siaip ne tik plaukams ragas bet pvz ir odai. apsispuoguoju per viena savaite nuo atvykimo biggrin.gif plauku spalva greiciau issiplauna, nudziuna galai, riebaluojasi ties saknim... zodziu siaubaz! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nookie @ 2008 07 23, 11:56)
pas mane vanduo kietas ir kazkox smirdantis. neimanoma jo net gert. ar kai valaisi dantis jauti kazkoki sh... ir siaip ne tik plaukams ragas bet pvz ir odai. apsispuoguoju per viena savaite nuo atvykimo biggrin.gif plauku spalva greiciau issiplauna, nudziuna galai, riebaluojasi ties saknim... zodziu siaubaz!  verysad.gif

niu zinok pas mane beveik tas pats, tik kad nesmirda lotuliukas.gif bet siaip irgi su oda daug problemu atsirado, ir plaukai ziaurei riebaluotis pradejo, net pleiskanu atsirado ir slenka kaip pasiute verysad.gif tikriausiai reikia bandyt praskalaut plaukus po plovimo kokia ramuneliu arbata arba siaip filtruotu vandeniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTji @ 2008 07 23, 11:54)
manau,kad su papildais atsargiai,jei jau vartoji vitaminus, geriau pabaigus juos, nusipirk kitu pamegint,nes perdozuoti galima ir vitaminu,reikia ir su jais atsargiai mirksiukas.gif

Na, pasitariau su vaistininke, tai patarė įsigyt tiesiog B grupės papildų, nesipjaus su Pantogaru, taip ir padarysiu.
O stresuoti baigsiu greitai, nes streso šaltinis po kokio mėnesiuko iš namų išsikraustys. Kad tik nelikčiau šviečiančia galva iki to...
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 07 23, 13:02)
niu zinok pas mane beveik tas pats, tik kad nesmirda  lotuliukas.gif  bet siaip irgi su oda daug problemu atsirado, ir  plaukai ziaurei riebaluotis pradejo, net pleiskanu atsirado ir slenka kaip pasiute verysad.gif  tikriausiai reikia bandyt praskalaut plaukus po plovimo kokia ramuneliu arbata arba siaip filtruotu vandeniu  g.gif

da galiu patart dilgeliu nuoviru skalaut, kazkada padejo. tik labai nusibodo ten tais viralais uzsiimti smile.gif
Atsakyti
na va, as jau po kirpyklos smile.gif nuejau pas kirpeja, tai mane siek tiek nuramino. sake, kad beveik visoms po gimdymo slenka, tik vienoms anksciau pradeda slinkti, o kitoms veliau.
ano kirpeja paziurejo mano plaukus, tai sake plaukai sveiki nuo saknu iki galiuku, o del slinkimo (beje, ji irgi sake, kad matosi jog slenka pas mane plaukai) tai sake, kad turi praeiti, kai isslinks tie kurie turi isslinkti... Beje, merginos, isbandziau siandien pas kirpeja nauja procedura - su tokiomis sukomis brauko per plaukus ir reguliuoja kraujotaka. Kaina - 15 litu vienas kartas, uztrunka apie 10 min. Sake, kad reiktu atlankyti visa kursa, t.y. 10 uzsiemimu. isbandysiu sakiau visa kursa, o po menesio kokio lauksiu "eziuko" ant galvos smile.gif. Dar tuo paciu naudosiu Himalaya kremuka ir gersiu Pantagor vitaminus.
Miaska, situos du dalykus (krema ir vitaminus) pradejau naudoti nusiziurejus nuo taves, nes sakei, kad apmazino slinkima, ane? o kaip dabar? rasai, kad vel pradejo slinkti? g.gif
p.s. beje, kai isbandziau svogunu kauke ir nuejau pas kirpeja, tai sake, kad "kvepejau gerai" smile.gif. o kirpeja mano plaukus tik patrumpino, sake, kad gaila kirpti sveikus plaukus ir sake, kad nepergyvenciau del slinkimo, nes ir nuo streso plaukai krenta...
Atsakyti
QUOTE(Nookie @ 2008 07 23, 06:56)
da galiu patart dilgeliu nuoviru skalaut, kazkada padejo. tik labai nusibodo ten tais viralais uzsiimti smile.gif

as irgi pradejau su dilgelem skalaut, bet jau atsibodo doh.gif o dariau tik gal 3 kartus blush2.gif atrodo, kad nieko daugiau neveikiu tik plaukais rupinuosi doh.gif tai dilgeles, tai svogunai, tai aliejai, kaukes ir t..t...... doh.gif jau pradeda nusibosti ax.gif bet nieko nepadarysi, grozis reikalauja auku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daisy123 @ 2008 07 23, 07:04)
na va, as jau po kirpyklos smile.gif nuejau pas kirpeja, tai mane siek tiek nuramino. sake, kad beveik visoms po gimdymo slenka, tik vienoms anksciau pradeda slinkti, o kitoms veliau.
ano kirpeja paziurejo mano plaukus, tai sake plaukai sveiki nuo saknu iki galiuku, o del slinkimo (beje, ji irgi sake, kad matosi jog slenka pas mane plaukai) tai sake, kad turi praeiti, kai isslinks tie kurie turi isslinkti... Beje, merginos, isbandziau siandien pas kirpeja nauja procedura - su tokiomis sukomis brauko per plaukus ir reguliuoja kraujotaka. Kaina - 15 litu vienas kartas, uztrunka apie 10 min. Sake, kad reiktu atlankyti visa kursa, t.y. 10 uzsiemimu. isbandysiu sakiau visa kursa, o po menesio kokio lauksiu "eziuko" ant galvos smile.gif. Dar tuo paciu naudosiu Himalaya kremuka ir gersiu Pantagor vitaminus.
Miaska, situos du dalykus (krema ir vitaminus) pradejau naudoti nusiziurejus nuo taves, nes sakei, kad apmazino slinkima, ane? o kaip dabar? rasai, kad vel pradejo slinkti?  g.gif
p.s. beje, kai isbandziau svogunu kauke ir nuejau pas kirpeja, tai sake, kad "kvepejau gerai" smile.gif. o kirpeja mano plaukus tik patrumpino, sake, kad gaila kirpti sveikus plaukus ir sake, kad nepergyvenciau del slinkimo, nes ir nuo streso plaukai krenta...

Kaip gerai,akd nenutrumpino tau plauku visai thumbup.gif man siaip reiktu irgi pasikirpti, bet nenoriu tiek auginau dabar gaila blush2.gif o svogunais as irgi gerai kvepiu kai suslapinu galva, net i maista as ju jau nenoriu deti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nookie @ 2008 07 23, 15:56)

o idomu ar turetu toki pati poveiki kosmetinis skystis su dilgelem? juo reikia kasdien plauku saknis istept. sende toki maciau pirkt ir buvo dar kitas skystis su berzu lapais. neapsisprendziau kuri imt. bet tikriausiai geriau su dilgelem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 07 23, 10:48)
Merginos, kurioms plaukai slenka ar slinko nuo streso - per kiek laiko tai praeina? N

QUOTE(Miaška @ 2008 07 23, 15:53)
Na, pasitariau su vaistininke, tai patarė įsigyt tiesiog B grupės papildų, nesipjaus su Pantogaru, taip ir padarysiu.
O stresuoti baigsiu greitai, nes streso šaltinis po kokio mėnesiuko iš namų išsikraustys. Kad tik nelikčiau šviečiančia galva iki to...

ta pati norejau rasyti. siaip kiek girdejau, nuo streso labai gerai yra vitaminai neurozan - ten visokie vitaminai + nervus stiprinanciu vitaminu prideta belekiek. as mastau, kad man reiktu nusipirkti... tik kad brangus blembocki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy123 @ 2008 07 23, 17:04)
Miaska, situos du dalykus (krema ir vitaminus) pradejau naudoti nusiziurejus nuo taves, nes sakei, kad apmazino slinkima, ane? o kaip dabar? rasai, kad vel pradejo slinkti?  g.gif

Na, pas mane tokia situacija, kad į vieną vietą sukrito krūva problemų, tiek, kad net širdis streikuoja. Slinkimą Himalaya kremas apmažino, bet paskui vėl prasidėjo tas pats. Nemesiu, tepliosiu toliau, jau pradėjau antrą tūbelę, ir dar pradėjau Pantogar gerti, geriu po 2-3 kapsules per dieną, bet dar nei mėnesio nėr, tai stengsiuos būti kantri.
Beje, po gimdymų man plaukai irgi slinkdavo, tuomet net nedariau nieko, savaime nustojo ir ežiais apaugau... smile.gif

QUOTE(Dorinda @ 2008 07 23, 17:21)
Kaip gerai,akd nenutrumpino tau plauku visai  thumbup.gif  man siaip reiktu irgi pasikirpti, bet nenoriu tiek auginau dabar gaila  blush2.gif  o svogunais as irgi gerai kvepiu kai suslapinu galva, net i maista as ju jau nenoriu deti  doh.gif   lotuliukas.gif

Ir man tas pats su kirpimu: paskutinį kartą kirpausi prieš Kalėdas biggrin.gif , tada kirpėja nurėžė mano ilgus plaukus palei ausis, kaip tik panašus ilgis po ankstesnio slinkimo buvo ataugęs, tai ir nutarėm sulyginti. Bet su tokio ilgio savo plaukais nesusitvarkau, tai nutariau vėl ilgus augint.
Šiaip visa laimė ta, kad mano plaukai banguoti ir pasipūtę, tai jų trūkumo neliečiant nepajausi biggrin.gif

Tiesa, papildus "nuo nervų" man rekomendavo va šituos. Nebrangūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miaška: 23 liepos 2008 - 19:45
prisijungsiu verysad.gif mano galwa plaukai palieka verysad.gif blink.gif wietom toks waizdas kad tiek islinke jog wos ne praplike blink.gif pries tris menesius buwo labai komplikuotas gimdymas,ir narkoze gawau,stengiuos werts beda ant to,bet jau ryt minu pas gera speceliste,nes i panika puolu blink.gif geriu pantogar,vitaminus grozvita,alpecin sampuna c1,ir placentos ampuoles,LAUKIU EZIO,KUR JIS??!!!
Atsakyti
O as jau antra men. geriu perfectil vitaminus smile.gif man jie padeda thumbup.gif tik zinoma, kad geriu sociai pavalgius t.y. vakare, kai pilvukas pilnas essen.gif nes ir vaistininke taip patare ir be to pirma karta isgeriau ant tuscio skrandzio, tai pasidare labai bloga verysad.gif be to nusupirkau alaus mieliu su provitavinu A. Atsiminiau, jog prie metus jas pastoviai gerdavau, tai nei plaukai slinko nei nagai skilinejo thumbup.gif Perku su provitaminu A, nes man jie skaniausi ax.gif
be to vis dar trinu ceremyciu vandeniu smile.gif nors ir tingisi blush2.gif be to kirpykloje nusipirkau Keune firmos kauke, kad nenusausetu plaukai nuo ceremyciu vandens ir aliejuka dar toki thumbup.gif o ir siaip, kai zinau, kad ryte plausiu galva, tai nakciai issitepu ricinos aliejumi smile.gif Ir tikrai dziaugiuosi, kad plauku vonioje maziau randu thumbup.gif tikiuosi, kad po kokio men. visai nebeslinks doh.gif siaip vakar buvau kirpykloje, tai kirpeja plauku nepakirpo smile.gif sake, kad atsigave ir isslinkimas jauciasi tik, kai paciupineji, o siaip nesimato thumbup.gif tikiuosi, kad mano kudlos po kokio men. susitipres, nes jau vienu momentu buvau baisioj nevilty verysad.gif bet pati kalta, kad 4 men. nieko nedariau ir tikejausi, kad slinkimas sustos savaime cool.gif o slinkti man ziauriai pradejo po antibiotiku, kuriuos turejau gerti del nesibaigiancio bronchito cool.gif
Atsakyti