Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Miaška @ 2008 08 11, 22:19)
Bandžiau ir Dzintars, ypatingo poveikio nepastebėjau... Lengviau būtų išvardinti, ko nebandžiau, nes šiaip plaukus neblogus visada turėjau, tik su viena bloga savybe: jei ką - tuoj puola slinkti... doh.gif

Man Dzintars irgi nieko ypatingo, gal per trumpai naudoju? kiek laiko jį šiaip tept reikia?
Atsakyti
Na va, įtryniau vėl Himalayos, plaukus iššukavau, ir vėl apie 100 krituolių... verysad.gif
Atsakyti
niekur nerandu to Dzintars, vis uzeinu ir i Droga, ir i Kosmada, net maximoje ieskojau, jeigu pirkote kas neseniai, parasykit kur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 14, 08:42)
niekur nerandu to Dzintars, vis uzeinu ir i Droga, ir i Kosmada, net maximoje ieskojau, jeigu pirkote kas neseniai, parasykit kur  4u.gif

o tas aliejukas kartais ne taip va atrodo user posted image

tokio tai švaros prekėse galima rasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 14, 08:42)
niekur nerandu to Dzintars, vis uzeinu ir i Droga, ir i Kosmada, net maximoje ieskojau, jeigu pirkote kas neseniai, parasykit kur  4u.gif

tai Droge paklausk paradvėjos ,nereiks nei pačiai ieškoti ,vargti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 08 12, 08:35)
Na, man veiduką irgi taip pobjauriai, ir spuogai tokie skausmingi, net priliesti skauda... Bet Pantogaro nenutrauksiu, geriau jau išbertą pavaikščiosiu, bet nenupliksiu.

jo nuo pantogaro beria nes ten daug b vitaminu, o jie valo organizma ir uztat atsiranda spuoguciu, bet man jie nepadejo nuo slinkimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2008 08 15, 16:48)
jo nuo pantogaro beria nes ten daug b vitaminu, o jie valo organizma ir uztat atsiranda spuoguciu, bet man jie nepadejo nuo slinkimo  schmoll.gif

o kiek laiko geri?
o pas mane jau galwoj eziukas kalas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2008 08 13, 23:14)
Na va, įtryniau vėl Himalayos, plaukus iššukavau, ir vėl apie 100 krituolių... verysad.gif

kaip tawo plaukuosena laikos 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau pantogar ir Himalaya. Vartosiu ir ziuresiu kas bus topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Siota @ 2008 08 15, 19:12)
Nusipirkau pantogar ir Himalaya. Vartosiu ir ziuresiu kas bus topsecret.gif

bus gerai,tik kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
Turejau narkoze, po kurios masiskai kuokstais slinko plaukai. Geriau FITOVAL vitaminus ir dabar tik vienas kitas plaukas isslenka thumbup.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau cia isgirtas Placentos kapsules. Katik isitryniau viena, ziuresim ar tikrai pades plaukuciams... ax.gif
Atsakyti
Buvau pas dermatologe del plauku, papildomai prie pantogaro liepe gerti gelezi g.gif
Atsakyti