Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(nuts @ 2008 08 18, 10:49)
taip. dilgeles tikrai labai padeda, tik plaukai tamseja smile.gif  siaip as isbandziau, tai apmazejo slinkimas zenkliai blush2.gif

jeigu galima plačiau papsakokit kaip jas naudoti, po plovimo, prieš? ar po to kitas priemones naudoti galima (pvz. kaip nenuplaunamas balzamas) ar negalima? ax.gif
Atsakyti
O gal verta nuo plaukų slinkimo išbandyti Topshop'e reklamuojamą Hair GrowUp želę? Gal kas esat išbandę? Ar padeda?
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2008 08 17, 15:26)
Man slinko(ir daug iskrisdavo beplaunant) nuo karscio,galvos oda riebalais buvo uzsikimsus matyt,isploviau su giliai valanciu BC sampunu ir dabar vos keli plaukai plaunant iskrito.

Papasakokit plačiau apiešį šampūną 4u.gif Nuo karščio tai čia nuo karšto vandens, ar ir nuo feno?
Papildyta:
QUOTE(nuts @ 2008 08 18, 10:49)
taip. dilgeles tikrai labai padeda, tik plaukai tamseja smile.gif  siaip as isbandziau, tai apmazejo slinkimas zenkliai blush2.gif

Kad tamsėja plaukai, tai čia nieko baisaus biggrin.gif O kaip tas dilgėles naudot, koks receptas?
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2008 08 18, 12:07)
jeigu galima plačiau papsakokit kaip jas naudoti, po plovimo, prieš? ar po to kitas priemones naudoti galima (pvz. kaip nenuplaunamas balzamas) ar negalima?  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 18 rugpjūčio 2008 - 13:08
As taip pat skelbiu kara savo slenkantiems plaukams ir isigyjau dilgeliu vandens, plauku prieziuros kapsuliu (gal visgi ir vitaminu truksta g.gif ) ir Himalaya sampuna, raso kad gali sustabdyti plauku slinkima, bet labiau pirkau del greitai besiriebaluojanciu plauku. Kolkas labai trumpai visas priemones naudoju, bet esu labai nekantri siuo atzvilgiu, man iskart reikia pastebimu rezultatu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuts @ 2008 08 18, 11:49)

o as bandau dabar toki misini:
dilgeliu lapai,
berzo lapai,
ajero saknys smile.gif

ziuresim, gal irgi suveiks smile.gif
Atsakyti
O aš vėl viltį atgaunu - ly ir mažiau plaukų nusišukuoja, reikės vakare įtrynus Himalaya kremą, vėl skaičiuot, kiek iškris... biggrin.gif Tikiuosi, kad mažiau... biggrin.gif

Beje, aprimo bėrimas man, vis dar išlenda vienas kitas raudonas skaudulys, bet tikrai mažiau. Tai gal čia tikrai nuo Pantogaro oda valosi?

Ir nagai jau dvimetriniai, nespėju trumpinti... blink.gif Nu kada pagaliau plaukai sureaguos???
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 17, 18:51)
o dilgeles is vaistines perki?

ne is vaistines, prisiroviau kaime zaliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2008 08 18, 11:07)
jeigu galima plačiau papsakokit kaip jas naudoti, po plovimo, prieš? ar po to kitas priemones naudoti galima (pvz. kaip nenuplaunamas balzamas) ar negalima?  ax.gif

as dilgeles naudoju taip: is pradziu isplaunu galva sampunu tada balzamu, o tada perskalauju delgeliu nuoviru ir dar karta persklauju vandeniu ir viskas 4u.gif
Atsakyti
as is misko prisirenku dilgeliu, tada apipilu vandeniu ir paverdu. galva plaunu kaip paprasta, o tada skalauju dilgelem... siaip patartina nebenuskalauti vandeniu, nereikia labai nusausinti, bet slapius plaukus apvynioti ranksluosciu ir dar palaikyti, o tik tada dziovinti 4u.gif
Atsakyti
Aš tai įsigudrinau aliejų plaukams naudoti: mane erzindavo visada įtepti plaukus, nes tas aliejus bėga ir jo daug reikia ir t.t. tai dabar supyliau aliejuką į buteliuką su purkštuku (nuo O'Rising heliantis purškalo), tai ir purškiu aliejų. Jo daug mažiau ant plaukų patenka, ie vienodai pasidengia. Nu yahoo.gif tikriausia aliejų dažniau naudosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2008 08 18, 17:34)
ne is vaistines, prisiroviau kaime zaliu  biggrin.gif
Papildyta:
as dilgeles naudoju taip: is pradziu isplaunu galva sampunu tada balzamu, o tada perskalauju delgeliu nuoviru ir dar karta persklauju vandeniu ir viskas 4u.gif

dekui 4u.gif
na tada as taip pat pabandysiu dilgeliu nuovira, nors man, palyginus kaip stipriai slinko pries keleta menesiu, jau maziau plaukuciu iskrenta, taciau liaudiskos priemones nepamaisys 4u.gif
Atsakyti
mergaites, plauku augimas yra apie 3metus, po to 2menesius jie pradeda masiskai slinkti,jau kurie turejo iskristi,tie ir iskris, ir nieko nepadarysit schmoll.gif
pati griebiausi ivairiausiu priemoniu,daug ka isbandziau,kol nenuejau pas kripeja, ji man tai ir pasake, aisku,ko prisipirkus esu, ta ir sunaudsiu,bet bent streso siek tiek maziau,del zinojimo,kad jie man veliau ar anksciau ataugs biggrin.gif
o dabar ir "eziukas' po truputi lenda ax.gif thumbup.gif nors vitaminus ir visokius tepliojimui kremus toliau naudosiu, uzaugs gal tvirtesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 18 rugpjūčio 2008 - 19:24
QUOTE(marinaa @ 2008 08 15, 16:48)
jo nuo pantogaro beria nes ten daug b vitaminu, o jie valo organizma ir uztat atsiranda spuoguciu, bet man jie nepadejo nuo slinkimo  schmoll.gif

Nusipirkau 3 dezutes Pantogaro ir jau galvojau skelbti kara plauku slinkimui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 18 rugpjūčio 2008 - 19:48
QUOTE(Asio @ 2008 08 18, 20:42)
Nusipirkau 3 dezutes Pantogaro ir jau galvojau skelbti kara plauku slinkimui  verysad.gif

taigi daug kam padeda bigsmile.gif
o kodėl iš karto pirkai net 3 pakuotes [čia tas didžiąsias ,po 90 kapsulių? blink.gif ]
Atsakyti