Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Kaip tik girdejau, kad slenkant plaukams reiokia daug mesos valgyti. Siaip , kai passiskaitineju internete, tai manau, kad man ne paprastas slinkimas(anksciau kai pergyvendavau del slinkimu, tai dabar juokas ima), o gal plikimas, plauku retejimas? g.gif Skaiciau, kad kai kuriom moterim senatvinis retejimas prasideda net nuo 30m. blink.gif .DAbar esu gilioj nevilty, net mama pamacius issigando. Ties smilkiniais konkreciai praplike, nureteje. Jau 2men. slenka ir nemazeja. O vienu metu buvo taip atsigave plaukai. Dabar uodegyte plona paliko verysad.gif .Dar manau gali buti po dietos.Jos laikiausi pries 3men. ir mazai valgau mesos. Skaiciau, kad dietos pagalba viena dalyka pataisai, o kita pagadini.. siuo verysad.gif atveju plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 09 14, 13:37)
Kaip tik girdejau, kad slenkant plaukams reiokia daug mesos valgyti. Siaip , kai passiskaitineju internete, tai manau, kad man ne paprastas slinkimas(anksciau kai pergyvendavau del slinkimu, tai dabar juokas ima), o gal plikimas, plauku retejimas? g.gif Skaiciau, kad kai kuriom moterim senatvinis retejimas prasideda net nuo 30m. blink.gif .DAbar esu gilioj nevilty, net mama pamacius issigando. Ties smilkiniais konkreciai praplike, nureteje. Jau 2men. slenka ir nemazeja. O vienu metu buvo taip atsigave plaukai. Dabar uodegyte plona paliko verysad.gif .Dar manau gali buti po dietos.Jos laikiausi pries 3men. ir mazai valgau mesos. Skaiciau, kad dietos pagalba viena dalyka pataisai, o kita pagadini.. siuo verysad.gif  atveju plaukus.

Buvau 8metus vegetare,jokios mesos,jokios zuvies,o turejau nuostabius plaukus,visa gyvenima dietu ir badvimu laikausi...tad nekaltinkit tik dietu del savo negalavimu,gal cia kur kas rimciau?reiktu pas daktarus eiti,juk skydliaukes problemos lb rimta..
Atsakyti
dilgelyt Paskelbta Šiandien, 13:53

Buvau 8metus vegetare,jokios mesos,jokios zuvies,o turejau nuostabius plaukus,visa gyvenima dietu ir badvimu laikausi...tad nekaltinkit tik dietu del savo negalavimu,gal cia kur kas rimciau?reiktu pas daktarus eiti,juk skydliaukes problemos lb rimta..

Tai dabar jau nebe vegetarė???Kodėl,jei nepaslptis? g.gif O kaip plaukai dabar?Ar nepasikeitė niekas? rolleyes.gif
Atsakyti
bet ka daryti,kai po dietos ziauriai nuslinko plaukai pries metus, doh.gif slinkima truputi sustabdziau,bet jie man isvis nebeataugineja ,issityriau skydliauke,viskas ten gerai,geriu gelezi,silici,nu neatauga visai nebezinau ka daryti,plaukai ploni,siausias,tikrai yra isslinke apie 50 %,gal kam yra buve kad po svorio metimo buvo tokiu problemu ir jas kaip nors issprende,visko esu sunaudojus per metus daug-himalay kremas,aliejukas,alpecin sampunas-pastovus draugas,lakme ampules slinkimui,vitaminai geriami,cutrin priemones ,visu net nebepamenu o kur dar visokios namines priemones,nejaugi pakenkiau doh.gif savo plaukuciams negriztamai,neisslinke auga,bet problema kad nauji tai jau neauga visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2008 09 14, 14:08)
bet ka daryti,kai po dietos ziauriai nuslinko plaukai pries metus, doh.gif slinkima truputi sustabdziau,bet jie man isvis nebeataugineja ,issityriau skydliauke,viskas ten gerai,geriu gelezi,silici,nu neatauga visai nebezinau ka daryti,plaukai ploni,siausias,tikrai yra isslinke apie 50 %,gal kam yra buve kad po svorio metimo buvo tokiu problemu ir jas kaip nors issprende,visko esu sunaudojus per metus daug-himalay kremas,aliejukas,alpecin sampunas-pastovus draugas,lakme ampules slinkimui,vitaminai geriami,cutrin priemones ,visu net nebepamenu o kur dar visokios namines priemones,nejaugi pakenkiau doh.gif savo plaukuciams negriztamai,neisslinke auga,bet problema kad nauji  tai jau neauga visai g.gif

Na kai laikomes dietu truksta maistingu medziagu organizmas silpsta ir ir sutrinka visos funkcijos, kai vel maitinames pilnavertiskai vel viskas atsistato. tad jei vis dar slenka plaukai priezastis jau kita, o gal jus dietos nebesilaikot bet ,maitinates vistiek blogai?Didesnis kaloriju skaicius dra nereiskia kad maitinates gerai...o gal nauju plaukuciu jau pridigo bet jie dar pertrumpi kad pajustumet juos?
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2008 09 14, 13:57)
Tai dabar jau nebe vegetarė???Kodėl,jei nepaslptis? g.gif O kaip plaukai dabar?Ar nepasikeitė niekas? rolleyes.gif

Karta pasidare labai idomu paragauti,(nebuvau valgiuos nuo vaikystes) na ir paragavau vistienos..patiko skonis,bet pasijauciau tokia "sutepta" na mazdaug savo vegetarini celibata praradau nebera ka saugoti nu ir pradejau valgyt,tiesiog uzsimaniau pokyciu smile.gif Absoliuciai niekas nepasikeite. Na taip budama vegetare plaukai buvo zymiai tankesni, bet tai tik todel kad dar dazymo stazas trumpas buvo.
Plaukai man niekada lb neslinko,tiesiog visada lb leta auga (ka bedaryciau bet vis tik 1-1.5cm per menesi) galiukai patriusta,nes dazau, taigi vis jie tik zemiau peciu kazkiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 14 rugsėjo 2008 - 13:33
QUOTE(Turkish @ 2008 09 14, 13:00)
sultru beauty- aš irgi skaičiau apie pantagorą gerų atsiliepimų, bet kaip ir šalutinis poveikis - dygsta spuogai, beria, tas atbaido pirkti. Mityba tikrai nėra gera, valgau per dažnai mėsos ir pan. gal ir čia problema

nemanau,kad per daug mesos butu problema,greiciau izvelgciau problema ,jei jos but per mazai. as pvz.nelbj megstu mesa,tai valgau ja vien is to ,kad "reikia" , na bent jau minimumas racione kad butu ax.gif
o del salutinio poveikio - reiktu ziuret,kur bus kritiskiau- spuogotas veidelis ar issilinke plaukai. aiksu,jei nepasireiskia koks didesnis uz spuogus neigiamas poveikis.mano asmenine nuomone.sutikt nebutina ax.gif

QUOTE(Maluna @ 2008 09 14, 14:37)
Kaip tik girdejau, kad slenkant plaukams reiokia daug mesos valgyti. Siaip , kai passiskaitineju internete, tai manau, kad man ne paprastas slinkimas(anksciau kai pergyvendavau del slinkimu, tai dabar juokas ima), o gal plikimas, plauku retejimas? g.gif Skaiciau, kad kai kuriom moterim senatvinis retejimas prasideda net nuo 30m. blink.gif .DAbar esu gilioj nevilty, net mama pamacius issigando. Ties smilkiniais konkreciai praplike, nureteje. Jau 2men. slenka ir nemazeja. O vienu metu buvo taip atsigave plaukai. Dabar uodegyte plona paliko verysad.gif .Dar manau gali buti po dietos.Jos laikiausi pries 3men. ir mazai valgau mesos. Skaiciau, kad dietos pagalba viena dalyka pataisai, o kita pagadini.. siuo verysad.gif  atveju plaukus.

QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 14, 14:53)

dieta dietai nelygu.jei ji subalansuota,plaukai slinkt neturetu.jei savadarbe ir ne itin "protinga",tada saknis gali but ir ten... teko susidurt su tuo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 14 rugsėjo 2008 - 15:30
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 16:30)
o del salutinio poveikio - reiktu ziuret,kur bus kritiskiau- spuogotas veidelis ar issilinke plaukai. aiksu,jei nepasireiskia koks didesnis uz spuogus neigiamas poveikis.mano asmenine nuomone.sutikt nebutina  ax.gif

Et, kad tai tebūtų tik "spuoguotas veidelis"... Man nuo Pantogaro pradėjo dygti tokie skausmingi giluminiai spuogai kaip guzai, skaudėdavo veidą ne tik prausiantis, bet jausdavau tą skausmą dar ir porą valandų po to, veidas randuotas nuo tų baisuoklių, neištvėriau, nustojau gerti Pantogarą - spuogai dingo, tai dabar atsargiai geriu po vieną kapsulę, nes plaukai tai slenka. Mažiau jau slenka, ir naujų dygsta, bet norėtųsi, kad galų gale baigtų slinkti visai. Nusipirkau dar "Zolotoj šolk" aliejuką, tai prieš plovimą įtrinu ir palaikau galvą šiltai, gal kiek padės.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 15, 00:27)
Et, kad tai tebūtų tik "spuoguotas veidelis"... Man nuo Pantogaro pradėjo dygti tokie skausmingi giluminiai spuogai kaip guzai, skaudėdavo veidą ne tik prausiantis, bet jausdavau tą skausmą dar ir porą valandų po to, veidas randuotas nuo tų baisuoklių, neištvėriau, nustojau gerti Pantogarą - spuogai dingo, tai dabar atsargiai geriu po vieną kapsulę, nes plaukai tai slenka. Mažiau jau slenka, ir naujų dygsta, bet norėtųsi, kad galų gale baigtų slinkti visai. Nusipirkau dar "Zolotoj šolk" aliejuką, tai prieš plovimą įtrinu ir palaikau galvą šiltai, gal kiek padės.

ogo...bet gal taip organizmas nuo kazko valesi,nors kazkaip nelogiska blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 14, 12:00)
sultru beauty- aš irgi skaičiau apie pantagorą gerų atsiliepimų, bet kaip ir šalutinis poveikis - dygsta spuogai, beria, tas atbaido pirkti. Mityba tikrai nėra gera, valgau per dažnai mėsos ir pan. gal ir čia problema

geriau as juos jau du kartus nei vieno spuogo neisdygo bet ir siaip man jie nedygsta
Atsakyti
Kažkada ir aš turėjau ilgus vešlius plaukus, bet pradėjo slinkti verysad.gif ir dabar jau du metai kaip mano plaukučiai vos pečius siekia ir neauga. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 09 14, 23:57)
ogo...bet gal taip organizmas nuo kazko valesi,nors kazkaip nelogiska  blink.gif

Taigi, ir aš maniau, kad valosi, kentėjau tą valymąsi, nu bet kiek galima... Bandysiu nuo kito mėnesio gerti po dvi kapsules, gal nepradės vėl berti, nes kai geriu po vieną - veidas švarutėlis.

QUOTE(Rasytee @ 2008 09 15, 10:27)
geriau as juos jau du kartus nei vieno spuogo neisdygo bet ir siaip man jie nedygsta

Ir man šiaip nedygsta, bet gi nebūtinai visoms vienodas poveikis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 15, 17:17)
Taigi, ir aš maniau, kad valosi, kentėjau tą valymąsi, nu bet kiek galima... Bandysiu nuo kito mėnesio gerti po dvi kapsules, gal nepradės vėl berti, nes kai geriu po vieną - veidas švarutėlis.
Ir man šiaip nedygsta, bet gi nebūtinai visoms vienodas poveikis mirksiukas.gif

o tu manai kai gersi pontagor po viena vietoj triju bus poveikis???
Atsakyti