Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

man labai padejo parasciausias dilgeliu sampunas, po keturiu plovimu slinkimas apmazejo bigsmile.gif
Atsakyti
Man toks yspudis susidaro,kad vis daugiau moteru kencia nuo plauku slinkimo... mano manymu musu mociuciu laikais tai buvo labai reti atvejai, na suprantama jos gyveno sveikesny ir ekologiskesny gyvenima... O siaip butu faina padaryt anketa ir apklausiant jus visas issiaiskint kokios galetu buti didziausios plauku slinkimo priezastys... Gal netgi sampunai y kuriuos siais laikais deda pavojingu priedu. Beveik y visus sampunus dedamas Sodium Lauryl Sulfite (SLS) ir Sodium Laureth Sulfate (SLSE) paskaitykit apie tai placiau cia http://www.blogas.lt...-negerumus.html
Taip pat dar galetu butu svarbi priežastis geriami KT, manau jie irgi isdisbalansuoja musu kuno hormonine pusiausvyra, toliau jau stresai, uzterstas oras, nepilnavertis maistas ir t.t.
Atsakyti
hm man tada iskyla klausimas kuo plauti galva g.gif ?
Atsakyti
Tuo kuo plove mociutes wink.gif O siaip paieskoki ekologiniu prekiu parduotuvese buna neblogu sampunu. As forumuose skaiciau, kad kai kurios merginos plauna kiausinio tryniu, soda, praskiestu vandeniu su actu, savo gamintais muilais is kastonu ir t.t. Aisku daug vargo, bet juk musu mociutes kadais irgi vargdavo, bet uztat kokias kasas turejo... siaip mano mociute dar plove pelenu sarmu, tik nzn kodel smile.gif
Atsakyti
Man mano slinkimų priežastys visada buvo žinomos: stresas ir pervargimas, tik porą kartų slinko nuo kontraceptikų. Šampūnus naudoju be silikonų, stresus irgi baigiu išgyvendinti, vartoju papildus, tikiuosi susitvarkyti.
O močiučių metodai irgi ne kartą išbandyti, bet jie gali būti nebent kaip pagalbinė priemonė.
Atsakyti
Na ir prajuokino - su tryniu ir soda!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastic_girl @ 2008 09 15, 18:42)
Tuo kuo plove mociutes wink.gif O siaip paieskoki ekologiniu prekiu parduotuvese buna neblogu sampunu. As forumuose skaiciau, kad kai kurios merginos plauna kiausinio tryniu, soda, praskiestu vandeniu su actu, savo gamintais muilais is kastonu ir t.t. Aisku daug vargo, bet juk musu mociutes kadais irgi vargdavo, bet uztat kokias kasas turejo... siaip mano mociute dar plove pelenu sarmu, tik nzn kodel smile.gif

man kaip tik pries pora dienu mociute patare su kiausinio tryniu issiplaut plaukus rolleyes.gif bet tiesa pasakius (kad tik neprisikalbejus ax.gif ) mano slinkimas atrodo pradeda ait i pabaiga (bent jau issiplovus galva nelieka vonioje didziausiu kuokstu plauku). plaukucius gaivinau taip - tris kartus galva issitryniau cemeryciu vandeniu, kelias savaites naudoju placentos ampules, dar vakarais issitrinu tokiu skysciu su dilgeliu ir berzu ekstraktu. tai dabar net nezinau kas labiau padejo doh.gif
Atsakyti
Tikekimes, kad plaukuciu slinkimo problemos susitvarkys visoms kaip nors 4u.gif , Man asmeniskai po KT vartojimo eme slinkti labai verysad.gif Beje siuo metu naudoju isgirtajy Himalaya , na taip sudetis neatrodo patraukliai ir turi stipru kvapa, bet pastebejau, kad saknys labai jau graziai blizget pradejo rolleyes.gif
Beje dar daugybe patarimu siame forume galite pasiskaityti http://www.sveikaszm...r...=2&temid=14
Atsakyti
QUOTE(fantastic_girl @ 2008 09 15, 20:25)
Tikekimes, kad plaukuciu slinkimo problemos susitvarkys visoms kaip nors  4u.gif , Man asmeniskai po KT vartojimo eme slinkti labai verysad.gif  Beje siuo metu naudoju isgirtajy Himalaya , na taip sudetis neatrodo patraukliai ir turi stipru kvapa, bet pastebejau, kad saknys labai jau graziai blizget pradejo  rolleyes.gif 
Beje dar daugybe patarimu siame forume galite pasiskaityti http://www.sveikaszm...r...=2&temid=14

na - as kol KT geriau ir kokius metus nustojus gert plaukai buvo tikrai stiprus, pagrazeje, blizgejo. bet dabar net nezinau nuo ko jau kuris laikas kaip slenka. tiesa, gal turejo itakos gyvenamos aplikos pakeitimas ir vandens kietumas. g.gif
Atsakyti
o gal mociutes turejo stiprias kasas, nes niekada ju nedaze jokiais cheminiais dazais, nesidedavo cheminiu, nedziovindavo dziovintuvu, netiesindavo ir apskritai plaudavo pora kartu i menesi tas savo kasas- jei tai viliojanti perspektyva, tai kodel gi ne tongue.gif bet as labiau linkus tiesiog pasirinkt naturalesnes priemones, atmetant tokius krastutinumus kaip kiausiniais ar soda galva plaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 15, 22:55)
o gal mociutes turejo stiprias kasas, nes niekada ju nedaze jokiais cheminiais dazais, nesidedavo cheminiu, nedziovindavo dziovintuvu, netiesindavo ir apskritai plaudavo pora kartu i menesi tas savo kasas- jei tai viliojanti perspektyva, tai kodel gi ne tongue.gif  bet as labiau linkus tiesiog pasirinkt naturalesnes priemones, atmetant tokius krastutinumus kaip kiausiniais ar soda galva plaut lotuliukas.gif

Na, as beveik kaip ir musu mociutes - plauku nedzau ir net nesu bandziusi to daryti, cheminio taip pat nebandziau, dziovintuvu plauku nedziovinu, netiesiniu, na tik tiek kad plaunu dazniau nei pora kartu per menesi biggrin.gif Bet.. plaukai siaubingai slenka ir beveik nuolat. g.gif
Tiesa, dabar pasiskaicius sitame forume apie cemeryciu vandeni, isigijau jo ir va dabar jau dvi savaites kaip naudoju ji. Tuo paciu metu dar pradejau gerti B grupes vitaminus, kad sustiprinciau savo nerviukus, nes esu neatspari stresams. blush2.gif Tai situ poros savaiciu rezultatas jau matosi. thumbup.gif Plaunant plaukus vonia nebeuzsikemsa nuo isslinkusiu plauku. Dar kiek laiko pagersiu vitaminiukus ir panaudosiu ta cemeryciu vandeni, nes man tai akivaizdziai veiksminga. Tik vat idomu kiek laiko paskui laikysis gauti rezultatai... g.gif Nes iki siol kiek ir ko esu vartojusi, tai plaukai nustoja slinkti kol juos gydau, bet vos tik nustoju, savaitele kita ir bedos atsinaujina. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 15, 22:55)
o gal mociutes turejo stiprias kasas, nes niekada ju nedaze jokiais cheminiais dazais, nesidedavo cheminiu, nedziovindavo dziovintuvu, netiesindavo ir apskritai plaudavo pora kartu i menesi tas savo kasas- jei tai viliojanti perspektyva, tai kodel gi ne tongue.gif  bet as labiau linkus tiesiog pasirinkt naturalesnes priemones, atmetant tokius krastutinumus kaip kiausiniais ar soda galva plaut lotuliukas.gif

Šiuo atveju ir aš kaip močiutė: cheminiais dažais nedažau jau kokie 5-6 metai, cheminio nesu turėjusi gyvenime, plaukų netiesinu, džiovintuvo nenaudoju, vat tik irgi plaunu dažniau biggrin.gif
Mūsų močiutės gyveno paprastesniame pasaulyje, nebuvo tiek nervų, stresų, tokio tempo. Pačios močiutė pasakojo, kaip jos mama ir kaimynė rungtyniavo, kieno dukros kasos ilgesnės ir storesnės bus, plovė visokiais šarmais ir t.t. (beje, tikrai ne kartą į porą mėnesių), tepė kažkokiom ištraukom, ir abi mergytės kasas iki žemės turėjo. Na, pagalvojus, tai dabar aš džiaugiuosi, jei spėju vaikams valgyt padaryt kas antrą dieną, o laiko užsiimti kasų auginimu tikrai nebūtų... doh.gif lotuliukas.gif
Man tarsi irgi kiek mažiau slenka - bent jau ne saujomis, bet dabar po operacijos negaliu plauti galvos kurį laiką, tai nei nežinau, kokia ten situacija, tik ežiukas tai akivaizdus atauginėja thumbup.gif
Atsakyti