Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Dorinda, butinai parasysiu smile.gif p.s. o gal jau tau ir laikas buvo nustoti slinkti, jei jau kelis menesius slinko? smile.gif o tu pati maitini vaikeli? kaip gerai butu, jei padetu tie svogunai, tada tikrai isireminciau juos ant sienos lotuliukas.gif
jau sakiau reikes eiti i kirpykla pasitrumpinti savo plaukus, nes labai negraziai atrodys ilgi ir ploni kaip peles uodegyte smile.gif
Atsakyti
na jus man paaiskinkit,kaip gali but,kad viena diena issitepi kokia kauke, kad ir svogunu, ir bac jau ant rytojaus neiskrenta nei vienas plaukas blink.gif
nu niekaip as negaliu to suprast g.gif
gi visokiausiu vitaminu,kaukiu...poveikis tik ilgiau pavartojus pajauciamas, o ne iskart po vakaro... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTji @ 2008 07 16, 07:11)
na jus man paaiskinkit,kaip gali but,kad viena diena issitepi kokia kauke, kad ir svogunu, ir bac jau ant rytojaus neiskrenta nei vienas plaukas blink.gif
nu niekaip as negaliu to suprast  g.gif 
gi visokiausiu vitaminu,kaukiu...poveikis tik ilgiau pavartojus pajauciamas, o ne iskart po vakaro... doh.gif

paprasciausiai rasau kaip yra nesakau kad plaukai nustojo visai slinkti ju maziau issisukuoja, o ant pagalves tirkai neradau nei vieno , jusu reikalas tiket ar ne man padeda ir as dziaugiuosi bigsmile.gif jau du menesius geriu vitaminus ir nieko o cia ras po vieno karto, taip kad....... man nera jokio tikslo meluoti rasau kaip yra, gal po dvieju dienu vel bus kaip buvo prades slinkti taip ir parasysiu, o dabar man ju tikrai maziau iskrenta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daisy123 @ 2008 07 16, 07:00)
Dorinda, butinai parasysiu smile.gif p.s. o gal jau tau ir laikas buvo nustoti slinkti, jei jau kelis menesius slinko? smile.gif o tu pati maitini vaikeli? kaip gerai butu, jei padetu tie svogunai, tada tikrai isireminciau juos ant sienos  lotuliukas.gif
jau sakiau reikes eiti i kirpykla pasitrumpinti savo plaukus, nes labai negraziai atrodys ilgi ir ploni kaip peles uodegyte smile.gif

ne nemaitinu, as ir nemaitinau nes pieno visai nebuvo verysad.gif todel ir pradejau gerti vitaminus visokius jau senokai bet nieko kol kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorinda: 16 liepos 2008 - 16:26
Dorinda,

gal ir ivyko stebuklas, tada dziaugiuosi tavo sekme 4u.gif
jei taip ir toliau, teks ir man jos griebtis biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 16 liepos 2008 - 20:59
QUOTE(JUSTji @ 2008 07 16, 11:58)
Dorinda,

gal ir ivyko stebuklas, tada dziaugiuosi tavo sekme 4u.gif
jei taip ir toliau, teks ir man jos griebtis biggrin.gif  ax.gif

stebuklas ne stebuklas, tikrai issisukuoja truputi maziau,o gal ir sutapimas vitaminus juk irgi geriu, na pagyvensim pamatysim biggrin.gif bet svogunus tai dar desiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSTji @ 2008 07 16, 18:11)
nu niekaip as negaliu to suprast  g.gif 

Žinokit, taip būna biggrin.gif Aš tikiu, nes man taip yra pasitaikę, kad po vienos ampulės įtrynimo iškart sustojo slinkti.
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 07 17, 11:42)
Žinokit, taip būna biggrin.gif  Aš tikiu, nes man taip yra pasitaikę, kad po vienos ampulės įtrynimo iškart sustojo slinkti.

na smagu tada,kad vis daugiau atsiranda laiminguju biggrin.gif
gal ir man tokia diena isaus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametista-s @ 2008 07 16, 16:45)
Na lakme kapsules tai reiktu pabandyti, o kiek jos kainuoja?
labai idomu kokia kauke Giedre Rsyte naudoja su brendziu, ar brendis nesausina plauku?
Papildyta:
Tai kiekviena ryta plauni galva? g.gif

Taip kiekviena miela ryta doh.gif Nes atsikelus plaukai buna baisus, tada nebent tik i kasa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(litta @ 2008 07 08, 15:53)
kiek ilgai laikai itrinta galva cemeryciu vandeniu.

Viena vakara trinu Himalay kremu, kita cemeryciu vandeniu, laikau per nakti g.gif  o ryte issiplaunu galva  smile.gif

kur galima to Himalaya kremuko isigyt? ir cemeryciu vandens? labai noriu isbandyt, nes jau beprotiskai kankinuos su plauku slinkimu verysad.gif

o lakme kapsules perkat medinese sukose gal? ar kur kitur ieskot?

as jau beveik visa buteliuka skyscio Garnier nuo plauku slinkimo baigiu sunaudot, bet visai nepadeda. ir dar kiekviena karta po plauku plovimo plaukus perskalaudavau vandedniu su citribnos sultim, bet deja jokio teigiamo rezultato verysad.gif dabar bandysiu kitus budus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 18 liepos 2008 - 15:08
Himalaya kremuką kažkada pirkau šeimos vaistinėse,o čemeryčių vandens gali ieškoti bet kokioje vaistinėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 07 18, 16:29)
Himalaya kremuką kažkada pirkau šeimos vaistinėse,o čemeryčių vandens gali ieškoti bet kokioje vaistinėje  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif isbandysiu smile.gif

gal kuri esat naudojusi alpecin sampuna su kofeinu? gal jis kiek padedu? man kazkaip pavadinimas skamba daug zadanciai g.gif
Atsakyti
Nusipirkau vakar visu taip giriama ta Himalaya kremuka ir dar tos serijos sampuna smile.gif , reiks panaudoti intensyviai koki menesi..tada parasysiu ar bus kokie rezultatai, dabar tik kai po pirmo itrinimo galva issiploviau su himalaya sampunu, tai plaukai netokie purus g.gif ..na bet gal pripras
Atsakyti