Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

As isbandziau ta svogunu kauke, bet galiu pasakyti, kad man nepadejo po vieno karto... sad.gif slenka vis tiek mano plaukai... Dar papildomai naudoju Himalaya kremuka ir to pacio pavadinimo sampuna, tai naudoju jau keleta savaiciu, bet dar irgi jokio efekto nera... na, gal per greitai noriu efekto, turbut reikia islaukti ilgiau. Bet jau uzsirasiau pas kirpeja, kad nukirptu trumpai plaukus, nes vis ploneja ir ploneja mano stori ir ilgi plaukai po gimdymo... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy123 @ 2008 07 20, 11:50)
As isbandziau ta svogunu kauke, bet galiu pasakyti, kad man nepadejo po vieno karto... sad.gif slenka vis tiek mano plaukai... Dar papildomai naudoju Himalaya kremuka ir to pacio pavadinimo sampuna, tai naudoju jau keleta savaiciu, bet dar irgi jokio efekto nera... na, gal per greitai noriu efekto, turbut reikia islaukti ilgiau. Bet jau uzsirasiau pas kirpeja, kad nukirptu trumpai plaukus, nes vis ploneja ir ploneja mano stori ir ilgi plaukai po gimdymo... sad.gif

sakes blink.gif gal dar palukek, negi negaila nukirpti blink.gif o kur pirkai ta svogunu kauke?
Atsakyti
QUOTE(daisy123 @ 2008 07 20, 01:50)

oj nepanikuok ir nepasiduok taip greitai console.gif man juk irgi nenustojo slinkti nuo vieno karto kai plaunu galva iskrenta taip pat tik kai sukuoja gal truputi maziau, manau reik svogunus deti kokius kelis men, kad pasimatytu rezultatas, nenusimink taip stipriai 4u.gif mama buvo pas kirpeja tai sake, kad nelabai ir sustabdysi slinkima po gimdymo, vienom gal padeda kai kas kitom ne, turi iskristi tie plaukai kurie neiskrito, harmonai turi susireguliuoti, visi vitaminai,kaukes kurias naudojam jos gerai nes paskatina nauju plaukuciu augima, jie tikrai ataugs visi nereik pergyventi 4u.gif tai as irgi truputi apsiraminau, o tu gal nekirpk jau visai trumpai verysad.gif juk gaila jei ilgi yra, kazkiek pakirpti gal uzteks, laikykis 4u.gif
Atsakyti
mergaites, gal zinote, kokiu vitaminu organizme trukumas yra, kai slenka plaukai ir oda spuoguciais beria, bei lupu kampuciai nuolat truksta? as antra menuo po operacijos, tai galvojau, kad nuo narkozes plaukai slenka, bet kaip tiek ilgai, tai jau baisu darosi ir dar oda isduoda, kad kazkas tai ne tai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 20, 08:59)
mergaites, gal zinote, kokiu vitaminu organizme trukumas yra, kai slenka plaukai ir oda spuoguciais beria, bei lupu kampuciai nuolat truksta? as antra menuo po operacijos, tai galvojau, kad nuo narkozes plaukai slenka, bet kaip tiek ilgai, tai jau baisu darosi ir dar oda isduoda, kad kazkas tai ne tai  verysad.gif

Bijau suklyst, bet kazkur skaiciau,kad tokiu atveju reik pagerti gelezies ir B grupes vitaminu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 20, 19:59)
mergaites, gal zinote, kokiu vitaminu organizme trukumas yra, kai slenka plaukai ir oda spuoguciais beria, bei lupu kampuciai nuolat truksta? as antra menuo po operacijos, tai galvojau, kad nuo narkozes plaukai slenka, bet kaip tiek ilgai, tai jau baisu darosi ir dar oda isduoda, kad kazkas tai ne tai  verysad.gif

Del lupu kampuciu galiu pasakyt, kad A vitamino truksta, bent jau man taip sakydavo.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 07 20, 20:46)
Del lupu kampuciu galiu pasakyt, kad A vitamino truksta, bent jau man taip sakydavo.

dekui, Dorinda, uz atsakyma,
pasiziurejau savo vitaminu sudeti - ten pakankamai vitamino B grupes yra, tai nieko nebesuprantu g.gif o del lupu kampuciu - tai nusipirkau vitamino a ir d tepamo ir vistiek nepadeda, bet tai menkniekis, bijau, kad plaukuciu visai nebeteksiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 20 liepos 2008 - 21:00
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 20, 11:59)
dekui, Dorinda, uz atsakyma,
pasiziurejau savo vitaminu sudeti - ten pakankamai vitamino B grupes yra, tai nieko nebesuprantu  g.gif o del lupu kampuciu - tai nusipirkau vitamino a ir d tepamo ir vistiek nepadeda, bet tai menkniekis, bijau, kad plaukuciu visai nebeteksiu  verysad.gif

Del plaukuciu as irgi labai bijau, bet man slenka po gimdimo tai guodziu save ,kad turi slinkti ir ataugs isslinke, bet visitek geriu vitaminus, zinau kad kai slenka plaukai reikia gerti, gelezies, magni+cinka+kalci, B grupes vitaminus , zuvies taukai padeda, aisku visu negersi as geriu magni + cinka+kalci, zuvies taukus, biotina, ir specialus vitaminus del plauku slinkimo, slinkimo jie nesumazino tik plaukai pradejo tikrai greiciau augti ir ataugusiu labai daug yra nors tiek gerai, tikiuosi ataugs isslinke su kaupu ax.gif as dar is internetines parduotuves uzsisakiau visokiu alieju plaukam, naturaliu zoleliu kaukiu ir sampuna, gal tie sakau dar pades nuo slinkimo ir atgaivins plaukus nors kiek doh.gif blush2.gif Sekmes ir tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorinda: 21 liepos 2008 - 02:14
Aš nusipirkau Vitamax vitaminus, apstabdė plaukų slinkimą. Man labai buvo pradėję slinkti po nuovargio ir streso, o tie vitaminai būtent skirti atstatyti organizmui po visokių stresų ir pan.
Atsakyti
Sveikutes,

aciu labai uz paguodziancius zodelius del plauku slinkimo... sad.gif nerealiai dziaugiausi nestumo metu graziais plaukais, o dabar liudziu, kai jie krenta. Pas kirpeja jau uzsirasiau treciadieni, tai eisiu, gal patars kokia nauja sukuosena pasidaryti. Tikrai labai pergyvenu del savo plauku, kazkaip pas mane tai jautri tema. O siaip tai mano ilgi plaukai - iki juosmens, bet sakiau, kad pasitrumpinsiu gerokai. O veliau, kai viskas susitvarkys (tikiuosi...), tada vel uzsiauginsiu. Svarbiausia, kad nustotu slinkti sad.gif p.s. labai dziaugiuosi, kad tau Dorinda jau geriau su plaukais 4u.gif
Atsakyti
daisy123, naudok ampules su placenta. Tikrai padeda nuo plauku slinkimo, po menesio intensyvaus kurso atauga net eziukas. 4u.gif

Ir dar man labai padejo VARNALESU aliejus. Po menesio naudojimo nekrenta nei vienas plaukas, smarkiai paaugo plaukai, matosi eziukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Po menesio kartosiu kursa su Varnalesu aliejumi. Noriu dar stipresniu plauku. blush2.gif
Atsakyti
o cemeryciu vandeni kas bandet gal jis padetu nuo slinkimo g.gif
Atsakyti